maya vs Softimage

maya_22

Well-Known Member
البته برای ساخت ا نیمیشن حداقل تو ایران هنوز بیشتر جا ها مکس کار میکنن

شایدم همون 80 درصد که دوستمون گفت و شاهکارهایی مثل سیا ساکتی باهاش میسازن ...... و متاسفانه همه انیمیشن ایران را با داش سیا میشناسن یا این شاهکاره تازه این حضرت کاریاتوریست

در کل بحث زیاده و من زیاد نمیخام وار این بحثا بشم

هرکی با هرچی حال میکنه همونا بچسبه.:rose:

آخرین ویرایش:

Hamed_8

Member
عزیز من نگو داداش سیاه شاهکار ایرانه
افتضاحه

تهران 1500 که دیگه شورشو درآورده
نسبت به اون بودجه ای که داشت میتونست 5 برابر این با کیفیت تر جمع کنه
افتضاحه کارش

maya_22

Well-Known Member
البته من ازافعال معکوس استفاده کردم :green: منظورم دقیقا همینه که گفتی.خداییش گند میزنن تو انیمیشن بعد باعث میشن
اونایی که میخان تو کار سرمایه گزاری کنن دستو دلشون بلرزه و هرروز عقب گرد داشته باشیم
قیمت انیمیشن کمتر از یک کیلیو سیب بشه کیلیویی حساب کن============== دققیه قه ای ................چند
انگار طرف میخاد گوجه بخره :lol:
4 میلیارد کم پولی نیست اونم تو این اوضاع بیت المال دست کییا افتاده ... :sad:
معلوم نیست این پولا را چیکار میکنن فقط بخور بخوره و جیب یک مشت دلال و کاریکاتوریست پر میشه و

.........
کاریکتور بودن هنرپیشه ها گویای این مطلب هست که تخصص اون حضرت آغا چی بوده و
کسی نیست باباجون برو همون کاری که بلدی کار کن
انیمشن ایران را و خراب میکنن تازه توقع دارن تو بخش اصلی هم باشن :-?

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
البته خیلی زوده ایران بتونه یه انیمیشن یا بازی خوب بسازه4 میلیارد پولی زیادی ولی برای صنعت انیمیشن و گیم رقم بسیار کمی است واقعا کم ولی خوب باید کیفیت کار بهتر می شد

Hamed_8

Member
البته خیلی زوده ایران بتونه یه انیمیشن یا بازی خوب بسازه4 میلیارد پولی زیادی ولی برای صنعت انیمیشن و گیم رقم بسیار کمی است واقعا کم ولی خوب باید کیفیت کار بهتر می شد

همچین خیلی زود هم نیست

توی فیس بوک سرچ کنین انوش و منوش ببینین کیفیت یعنی چی
با سرمایه ای بسیار بسیار بسیار کمتر از 4 میلیارد داره جمع میشه

من انیماتور این کار هستم

maya_22

Well-Known Member
البته درسته که 4 میلیارد کمه اما برای ساخت انیمیشن در حد روز نه این کاریکومیشن (تلفیق کارکیتور و انیمیشن)
به نظر من و با توجه به تجربیاتی که دارم این کار نهایتا دقیقه3-5 میلیون هست
فوقش 500 میلیون

در ضمن پس کی قراره یک کار خوب ساخته بشه نمیشه همش هزینه را معیار کنی که یک دقیقه انیمیشنایی شرکتایی مثل دریم ورک به اندازه کل این 4 میلیارد می ارزه

سواد کم و ادعای زیاد و باند بازی و دلالیسم مشکل اصلی انیمیشن ایران اونم به امید خدا در حال فرو پاشیه
از انحصار خارج می کنیمش
خیلی ها هستند برا پروژه صد میلیونیشون که تامین اعتبار بشه کلا دپرس شدن اصلا قید اینکار را زدن یا رفتن خارج

اتو این شرایط شرکتا دارن کار میکنن خودمم یکیشون اونوقت شما میفرمایی 4 میلیارد کم پولی هست (که منم موافقم) اما برای امریکا
ما فعلا تو ایران زندگی میکنیم اونوقت کار دست یک سری .. هیچی بیخیال

به امید روزی که انیمیشن ایران از دست آدمایی که فقط اسم در کردن و هیچ کاری بلد نیستن خارج بشه

maya_22

Well-Known Member
13تا از 14 فیلم با مایا
2 از 14 برای سافت ایمیج
3 از 14 برای مکس
جمع شده .ممنون از لینکت. به نظرم این دیگه حرف آخره جایی برای بحث نمیزاره.
در واقع خلاقیت و نو آوری و تبدیل آسانتر و حرفه ای تر ایده ها و.. به واقعیت در قالب فیلم و انیمیشن با مایا به عنوان ابزار و برنامه سه بعدی
همیشه بهترین نتیجه را داده است.
---------------------------------------------------

به امید حرفه ای شدن مایا کارای داخل ایران و موفقیت همه تریدی کاران.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا