Mail Form با این مشخصات

narenj

Member
دنبال یه Mail Form میگردم که از فرستنده این مشخصات رو بگیره:
نام
ایمیل
شهر
کشور
و IP فرستنده

(میدونم که یه چیز ابتدایی هست، تو سایت hotscripts.com هم گشتم ولی خودتون میدونید که چقدر Mail Form هست برا همین نمیتونم تک تک دانلود کنم ببینم این امکانات را داره یا نه.)

ممنون میشم اگر کمکم کنید

narenj

Member
چرا کسی کمک نمی کنه؟ میدونم که خیلی آسونه ولی متاسفانه من بلد نیستم. لطفا راهنمایی کنید

narenj گفت:
دنبال یه Mail Form میگردم که از فرستنده این مشخصات رو بگیره:
نام
ایمیل
شهر
کشور
و IP فرستنده
ممنون میشم اگر کمکم کنید

شما يك فرم ايجاد كنيد و متد اون رو post بذاريد. در فرم name email shahr keshvar و در صورت لزوم متن پيام (message) رو جاسازي كنيد. يك فايل خالي با نام مثلا contact.php بسازيد و اكشن فرم رو هم به اين فايل ارجاع بديد. حالا كد هاي زير رو توي فايل گفته شده كپي كنيد:

PHP:
@mail("email@site", "subject عنوان نامه subject", "<body dir=rtl><pre style='font-family: Tahoma; font-size:12'>آي پي:".$_SERVER['REMOTE_ADDR']." | تاريخ:".time()." | نام:" . $_POST['name'] . " | ايميل:" . $_POST['email'] . " | شهر:" . $_POST['shahr'] . " | كشور:" . $_POST['keshvar'] . " | متن پيام:" . $_POST['message'] . "</pre></body>");
echo "متن بعد از ارسال كه تشكر مي كنيد";

اگر هنوز مشكلي بود بگو:razz:

آخرین ویرایش:

narenj

Member
آقا دستت واقعا درد نکنه

با راهنمایی شما درست کردم. البته خودم هم یه تغییراتی دادم. ولی به هر حال قسمت اصلی را شما راهنمایی کردید.

اینم لینک جایی که میخواستم ازش استفاده کنم:
www.narenj.com/modules.php?name=Q-A

بازم ممنونم

narenj گفت:
آقا دستت واقعا درد نکنه
با راهنمایی شما درست کردم. البته خودم هم یه تغییراتی دادم. ولی به هر حال قسمت اصلی را شما راهنمایی کردید.
اینم لینک جایی که میخواستم ازش استفاده کنم:
www.narenj.com/modules.php?name=Q-A
بازم ممنونم

خوشحالم كه راهنماييم مؤثر افتاده.
شما هم خيلي خوب تطبيقش دادي عالي بود. :)

arazlove

New Member
سلام.
برای طراحی سایت باید از چه چیزی شروع کنموچه چیزهایی رو باید یاد بگیرم.
یک سایت کامل و حرفه ای

sunrise

Member
arazlove گفت:
سلام.
برای طراحی سایت باید از چه چیزی شروع کنموچه چیزهایی رو باید یاد بگیرم.
یک سایت کامل و حرفه ای
مهمترين چيزي كه شما بايد ياد بگيري برنامه نويسي با PHP (البته در اين مبحث) هست و بعد اصول طراحي يك سايت خوب و حرفه اي.

جدیدترین ارسال ها

بالا