Magic Mouse

mohsen_online_007

Active Member
wireless_20091020.jpg
کسی راجع به استفاده این ماوس در ویندوز اطلاعاتی داره ؟
میشه همانند مک از این سخت افزار کار کشید ؟!

mohsen_online_007

Active Member
من در یوتیوب و سایت های ایرانی خیلی گشتم و ویدئوهای زیادی دیدم..
قیمتش هم فیکس 100 تومان هست
ولی از این نگرانم که نتوانم باهاش کارهای گرافیکی یا در گیم مثل ماوس های عادی کار کنم
شما با این مدل کار کردید ؟

the_king

مدیرکل انجمن
من در یوتیوب و سایت های ایرانی خیلی گشتم و ویدئوهای زیادی دیدم..
قیمتش هم فیکس 100 تومان هست
ولی از این نگرانم که نتوانم باهاش کارهای گرافیکی یا در گیم مثل ماوس های عادی کار کنم
شما با این مدل کار کردید ؟
شخصا با این ماوس Magic Mouse کار نکردم، اما به نظرم این مقاله رو بخونید بهتره، شایدم قبلا خوندید :

موس جادویی اپل (Apple Magic Mouse) را بخریم یا نخریم؟ (تجربه من در مورد کار با این موس)

راحتی در استفاده و عادت های شخصی همیشه تاثیر گذارند. هدف ما از خریدن تجهیزات گرونتر سریعتر و
راحت تر شدن عملیاته، وگرنه اگه بهترین سخت افزار دنیا رو هم داشته باشید، اما با قابلیت های جدید اش
راحت نباشید و یا با عادت های قبلی تون تداخل داشته باشه هزینه کردن برایش فایده ای نداره. مثلا شخصا
ماوس حرفه ای هفت دکمه ای دارم، اما با یک ماوس سه دکمه ای 4 هزار تومنی ساده کار می کنم،
چون باهاش راحت ترم.

به نظرم شما هم باید آزمایشی عملا ازش استفاده کنید و ببینید باهاش راحت هستید یا نه، مخصوصا
این حسگر های لمسی همیشه مفید نیستند. قابلیت Multi-Touch لپ تاپم به ظاهر خیلی جالب بود ولی
در عمل با کوچکترین حرکت اضافی انگشت هام فرمان های بی خودی اجرا می کرد، این بود که از خیر اش
گذشتم و غیر فعال اش کردم.

mohsen_online_007

Active Member
مرسی
سایت خیلی خوبیه
تجربیات شخصی اش رو از محصولات بیان میکنه
اینطور که متوجه شدم به درد همون اپل بازها میخوره، ..
مک اپل هم به درد ایرانی جماعت نمیخوره
همون ماوس های خودمون و بچسبم بهتره
فقط این مشکل نصب درایو بلوتوث ماوس برای ماوس های ویندوز هم مشکل ساز هست ؟
یعنی من یک ماوس بی سیم بخرم، باید کنارش یک ماوس دیگه داشته باشم تا بعد از نصب ویندوز درایوش رو نصب کنم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا