Magic Gramophone

mostafa_cs

Well-Known Member
جالبه!
ممکنه بگین براشی که نورهای براق داره رو از کجا میشه تهیه کرد!؟
راستی بکگراند کارتون رو با چه روشی درست کردید!؟منظورم همون لکه های زیر طرحه.

gmax.gif

NaviD.R.R

Member
سارا جان خیلی قشنگ کار کردی ولی اون مکعب های مستطیلی که از داخل گرامافون دارن میان بیرون فکر کنم یه مقدار از نظر هندسی مشکل دارن . بقیه کار عالیه .
اون صندلی و گرامافون هم کاره خودته ؟

dark.designer

Active Member
سلام سارا کارت خیلی توپ شده اما اون لکه های استکان پشت طرح یکمی نا مفهومه به نظرم میتونستی برای قدیمی شدن سبک کارت یه افکت sepia به صندلی و گرامافون بدی و اینکه میتونستی بجای اون مکعب ها از یه شکل خوشکل دیگه استفاده کنی چون زیاد به کارت نمیاد در کل کار خوشکلیه. موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون بابت نظرات. ولی اون شکل مکعب مستطیلها عمدا اونطوری کار شده تا حالت مواج بودن رو پیدا کنه. در مورد طرح جای استکانها هم باید بگم که اصلا اونها رو مخصوصا گذاشتم که این منظور رو برسونه که به غیر از گرامافون که حالت حجمی داره بقیه کار یعنی همون نتها و کلاویوهای پیانو و ... روی صفحه نت نویسی هستن.

در مورد سوال graphmax هم اونها همگی براش هستن.

king-poory

Member
سارا خانوم واقعا كارت عالي بود و همچنين ايده خلاقانه اي كه در بيرون آمدن كليد هاي كيبورد(ارگ) از گراما فون

سلام
طرحت خیلی قشنگ شده .

فکر کنم اکر او مکعب مستطیلها نبودن بهتر میشد . آخه خیلی از طرح جدا افتاده .

اما کلیت ، قشنگه .

موفق باشی .

dark.designer

Active Member
ممنون اما من چی کار کنم این مکعب ها زیاد به چشم میزنه دیگه.
موفقیت شما آرزوی خیلی قلبیه ماست !!!

nima_dsnr

کاربر VIP
خیلی زیبا کار شده
من که ایرادی به نظرم نمی رسه.
شاید هم کوچکتر از اونی هستم که بخوام ایراد بگیرم...

GFX Master

بله دوستان اون صندلی و گرامافون عکس بوده و من بصورت اماده استفاده کردم.

ممنون از همگی بخاطر نظراتشون.

Mandana

Active Member
سارا من الان دیدم.ببشخید
blush2.gif

به نظر منکه خیلی خوشگل شده.من شدیدا خوشم اومد.منم لحظه اول که دیدم یاد اون اثر جاووروسکی افتادم.یه جورایی انگار توی همون حس بودی.و برخلاف بقیه معتقدم خوب کردی مکعب ها رو کاملا مکعب نکشیدی.چون همون لحظه که دیدمشون این حس در من بوجود اومد که اینها دکمه های پیانو هستن.اما مطمئنم اگه مکعب معمولی می کشیدی همچین حسی عمراً در آدم بوجود میومد.و بازم بر خلاف بقیه با اون لکه ها هم موافقم.یه توهمی به کارت داده آدم خوشش میاد نگاش کنه.

بازم ازین کارا بکن
موفق باشی
281.gif

آبتین

GFX Master

مرسی ابتین جان لطف داری.

راستش حق با شماست من اینکار رو تا حدود زیادی از یه کار دیگه الهام گرفتم منتها نه از این کار. از یه کار دیگه بود که قبلا جایی دیده بودم منتها الان نمیدونم لینکش رو چیکار کردم ولی اگر پیدا کردم حتما براتون میذارم.

در کل ممنون از همگی دوستای خوبم بابت نظرات خوبشون.

موفق باشید
سارا

جدیدترین ارسال ها

بالا