LOVE با @

Salar

Active Member
starboy_tehran تو اون دوست دارم رو با چی درست کردی؟

ممنون پیمان خیلی جالب بود...

iRWEBDES

Active Member
من رو خيلي عكسها كار كردم اما يه عكس خيلي جالبشد و حيفم اومد نزارم فقط توجه كنيد اين عكس 18+ هستش :wink:
نظرتون چيه ؟ :roll:

---:-:-: عکس پیوست حذف شد :-:-:---

---:-:-: مهرداد جان یادت باشه اینجا یک انجمن عمومیه :-:-:---

---:-:-: پیمان :-:-:---

amir600

Active Member
Peyman-Pop گفت:
این یک هنر در نوع خودش محسوب می‌شه به اسم Ascii art .

زیبایی‌ اینکار اینه که طرح رو به صورت دستی‌ و با سلیقه شخصی‌ طراحی‌ کنند ولی‌ به دلیل زیبایی‌ خاص این هنر موجب شد تا برنامه های مفیدی در این رابطه منتشر بشه .

این برنامه ها انواع مختلف دارند بعضی‌ از آنها متن شمارو به صورت درشت اما با کلمات ریز مینویسند بعضی‌ از اونها با استفاده از کد های HTML طرح شمارو رنگی‌ و جذابتر درست میکنند و دسته دیگه یک عکس رو تبدیل به متن رنگی‌ HTML میکنند .

دسته آخر از جذابیت بیشتری برخورداره و زیبایی‌ خاصی هم‌ داره , نمونه اونرو در زیر براتون گذاشتم، که باید براتون جالب باشه .

به دلیل وجود کارکتر ها عکس رو کوچیک نکردم .

پیمان
پيمان جون دمت گرم
لينك بقيه ي برنامه ها رو نداري؟

amir600

Active Member
iRWEBDES گفت:
من رو خيلي عكسها كار كردم اما يه عكس خيلي جالبشد و حيفم اومد نزارم فقط توجه كنيد اين عكس 18+ هستش :wink:
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
يكي بياد منو ببره 8O

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
يادش بخير زماني كه توي BBS ها ميپلكيديم يك همچين برنامه اي داشتم كه باهاش حرفها رو تبديل به كاراكتر ميكرد..

برنامه اي براي اينكار هستش اما متاسفانه من ندارم ولي آقا ايمان (ايمان ياري) قبلا يك همچين برنامه اي نوشتن كه عكس رو تبديل به كاراكتر ميكنه

مجيد

Mohi Design

Member
>|<>|<***************>|<>|<>|<>|<>|<******>|<>|<>|<>|<>|<********>|<>|<>|<>|<>|<****>|<>|<>|<>|<>|<>|< >|<>|<************>|<>|<>|<>|<>|<>|<>|<*****>|<>|<>|<>|<>|<*******>|<>|<>|<>|<>|<*****>|<>|<>|<>|<>|<>|< >|<>|<***********>|<>|<**********>|<>|<******>|<>|<**************>|<>|<********>|<>|<********** >|<>|<**********>|<>|<************>|<>|<******>|<>|<************>|<>|<*********>|<>|<********** >|<>|<*********>|<>|<**************>|<>|<******>|<>|<**********>|<>|<**********>|<>|<>|<>|<>|<>|< >|<>|<*********>|<>|<**************>|<>|<*******>|<>|<********>|<>|<***********>|<>|<>|<>|<>|<>|< >|<>|<**********>|<>|<************>|<>|<*********>|<>|<******>|<>|<************>|<>|<********** >|<>|<***********>|<>|<**********>|<>|<***********>|<>|<****>|<>|<*************>|<>|<********** >|<>|<************>|<>|<********>|<>|<*************>|<>|<**>|<>|<**************>|<>|<********** >|<>|<>|<>|<>|<>|<*****>|<>|<>|<>|<>|<>|<***************>|<>|<>|<>|<****************>|<>|<>|<>|<>|<>|<

iRWEBDES

Active Member
Mohi Design گفت:
[align=left:7a0ab146ee]>|<>|<***************>|<>|<>|<>|<>|<*****>|<>|<>|<>|<>|<*******>|<>|<>|<>|<>|<***>|<>|<>|<>|<>|<>|< >|<>|<************>|<>|<>|<>|<>|<>|<>|<***>|<>|<>|<>|<>|<*******>|<>|<>|<>|<>|<***>|<>|<>|<>|<>|<>|< >|<>|<***********>|<>|<**********>|<>|<******>|<>|<**************>|<>|<*******>|<>|<********** >|<>|<**********>|<>|<************>|<>|<******>|<>|<************>|<>|<********>|<>|<********** >|<>|<*********>|<>|<**************>|<>|<******>|<>|<**********>|<>|<*********>|<>|<>|<>|<>|<>|< >|<>|<*********>|<>|<**************>|<>|<*******>|<>|<********>|<>|<**********>|<>|<>|<>|<>|<>|< >|<>|<**********>|<>|<************>|<>|<*********>|<>|<******>|<>|<***********>|<>|<********** >|<>|<***********>|<>|<**********>|<>|<***********>|<>|<****>|<>|<************>|<>|<********** >|<>|<************>|<>|<********>|<>|<*************>|<>|<**>|<>|<*************>|<>|<********** >|<>|<>|<>|<>|<>|<***>|<>|<>|<>|<>|<>|<***************>|<>|<>|<>|<**************>|<>|<>|<>|<>|<>|<
>|<>|<>|<>|<>|<>|<***>|<>|<>|<>|<>|<>|<***************>|<>|<>|<>|<**************>|<>|<>|<>|<>|<>|<[/align:7a0ab146ee]
ميشه معنيش رو هم بنويسي؟

Mohi Design

Member
چرا اينجوري ميشه ؟ من همون لاو رو با پروانه ساختم ولي ميريزه به هم .... ولي توي كامپيتو خودم درسته :<

a Truth Seeking

Active Member
سلام به همگي
برادرا دستتون درد نكنه من قبلا يك همچين چيزايي ديده بودم و برام خيلي جالب بود كه بدونم چيه خيلي ممنون از همگي ضمنا مهرداد جان چي گذاشتي فيلتر شد از اينجا ؟
+18 ؟

iRWEBDES

Active Member
iRWEBDES گفت:

---:-:-: عکس پیوست حذف شد :-:-:---

---:-:-: مهرداد جان یادت باشه اینجا یک انجمن عمومیه :-:-:---

---:-:-: پیمان :-:-:---
من نميدونستم حذف شده ...
والا زود تر معذرت خواهي ميكردم :( ببخشيد ...
من گفتم بالاي 18 سال كه اشكال نداره آخه :wink:
.... بازم ببخشيد ...

iman_flash

Active Member
iRWEBDES گفت:
من گفتم بالاي 18 سال كه اشكال نداره آخه :wink:
.... بازم ببخشيد ...

مهرداد جان تو هم يه چي ميگيا...
حالا چون نوشتي +18 يني منطقي شد؟؟ 8O
خوب همه دارن ميبينن ديگه
در ضمن تو ايران مثبت(+) منفي(-) نداريم...
دليل منطقيش هم اينه كه مثبت در منفي ميشه منفي :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا