lost house

saeedmagic

Member
سلام دوستان
ایده این کار رو از کتاب garden & three houses گرفتم و با تغییراتی کوچیک قسمتی از این خونه که توی کتاب دیدم رو شبیه سازی کردم
اول یه تیکه از خونه رو که قسمت کتاب خانه بودش مدل سازی کردم داخل مکس بعد زمین اطراف و ...

بعد یه چند تا سنگ ساختم به روش پلی مدلینگ و متریال دادم بهش و اسکیلشون رو کوچیک بزرگ کردم و کوچیکارو با object paint پخش کردم روی زمین بزرگ ها رو هم می زارم جلوی دوربین تو چشم باشه :green:

برای متریال ها هم تا حد امکان سعی کردم کروکثیف باشه متریال های زیادی توی کار نیست بتن و شیشه و چوب

برای محیط اطراف هم درخت و چمن استفاده کردم که درختها با Growfx و چمن ها رو خودم مدل کردم ، سیستم خیلی خیلی داره اذیت می کنه و رفته رو اعصاب اگر بشه یه قسمتی رو هم شبیه شالی زار درست می کنم که جزو رندرام باشه ، تو کتاب عکسش رو زده بود دیدم خیلی منظره جالبی بود اگه سیستم جواب داد اون قسمت رو هم اضافه می کنم تست رندر ها با نور خورشید و آسمان گرفته قبل از بارون و کار تا اینجا پیش رفته فعلا ، از داخل هم یه رندر به زودی می گیرم و می زارم

دوستان با مشقت فراوان 2تا رندر جدید گرفتم از فضای داخلی و خارجی فقط در فضای داخلی از اورموشن ولوم 2 برای مبل و ولوم12 برای لامپ استفاده کردم و درختا هم در دو گونه کم یاب و نایاب می باشند آخه لاسته دیه کاریش نمی شه کرد:green:فقط زیاد به زمین و نویز های موجود نیگاه نکنید :green:من تشکر می کنم از تمامیه دوستان

دوستان اینور خونه کارش تموم شد فقط مونده اونورش اونم یه رندر دیگه می خواد ایشالا دو شنبه به بعد میام می شینم سرش فعلا در گیر یه کار دیگه ام وقت نمیشه درباره این دو تا رندر هم چمن ها و گیاهان و سنگ ها رو خودم مدل کردم با مولتی اسکتر پخش کردم تو کار روی این دو تا رندر پست پروداکشن هم انجام دادام چون خوشم اومد ازش :green:

سلام دوستان حقیقت با او چراغه حال نکردم یه چراغ دیگه که قبلا چشمم رو گرفته بو رو مدل کردم

رندر جدید تست متریال جدید بتن سعی کردم با سایز بالا رندر بگیرم ولی 1:30 دقیقه طول کشید رندر:cry:

با ساختمان اصلی مشکل داشتم خیلی کو چیک بود و یه جوری توی رندر ها حذف شده بود و موضوع اصلی رندر شده بود دارو درخت!!
الان یه طبقه بهش اضافه کردم که همش جزو کتاب خونه است ولی هنوز قفسه بندی و کتاب چینیش تموم نشده و یدونه نردبون ریلی هم مدل می کنم میزارم کنارش.
خود ساختمان رو هم از سطح زمین جدا کردم و این کار رو با ستون های آی انجام دادام حقیقت دو دل بودم ستون آی بزارم یا پوتر استوانه ای یه رندر هم از نزدیک از ستون ها می گیرم که بیشتر ببینید
نظر بدین لطفا و راهنمایی و انتقاد کنید ممنون:rose:
[url=http://img.majidonline.com/show/267399/test13.jpg] [/URL]

پیوست ها

• trees-test1.jpg
    trees-test1.jpg
    72.5 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش:
سلام

اگه چنتا حشره هم نزدیک به دوربین بذاری خیلیlost تر میشه اون خونه هه :green:
سعید کارت خوب و تمیز وقشنگه. چرا زودتر این خونه رو پیدا نکردی :mad:
اگه یه خلاقیت خشن انجام بدی چطوره. من تا حالا شما رو اذیت نکردم!
من پیشنهاد میکنم یه لوبیای سحر آمیز کل خونه رو دست اندازی کنه
یا 20 تا نردبون به دیواراش تکیه داده باشه و بچه ها همینجوری 200 تایی دارن میرن بالا
یا کل خونه رو پروانه های غول پیکر پوشونده باشن
یا یه نابغه دیوونه و دم و دستگاهش از لای شیشه ها دیده بشه
یا ...
خب میخوام ببینم یه دلقک خسته میتونه بخنده یا نه:lol:
موفق باشی

یا علی

saeedmagic

Member
سلام دوستان با مشقت فراوان 2تا رندر جدید گرفتم از فضای داخلی و خارجی فقط در فضای داخلی از اورموشن ولوم 2 برای مبل و ولوم12 برای لامپ استفاده کردم و درختا هم در دو گونه کم یاب و نایاب می باشند آخه لاسته دیه کاریش نمی شه کرد:green:فقط زیاد به زمین و نویز های موجود نیگاه نکنید :green:من تشکر می کنم از تمامیه دوستان

saeedmagic

Member
سلام.

خيلي عالي شده ...
ايول ، فقط كاشكي كيفيتش بالاتر بود ...
حرف نداره ...

موفق باشي.
يا علي.
سلام
مرسی از نظرت حقیقت اینا تست رندره با کمترین کیفیت چون می خواستم زود تموم بشه برای دیدن کلیت کار ،base کار که آماده بشه رندر های با کیفت تر هم می گیرم چشم استاد :green:

ssevil

Well-Known Member
سلام
به نظرم کارتون عالی شده
مخصوصا داخلیش خیلی زیبا شده
کاراتون خیلی عالیه
تبریک می گم
حتما ادامش بدین
موفق باشید

::reza::

کاربر VIP
آفرین سعید جونم . تا اینجا که از طراوت کارت لذت بردیم. ادامه بده :green:
موفق باشی

saeedmagic

Member
دوستان اینور خونه کارش تموم شد فقط مونده اونورش اونم یه رندر دیگه می خواد ایشالا دو شنبه به بعد میام می شینم سرش فعلا در گیر یه کار دیگه ام وقت نمیشه درباره این دو تا رندر هم چمن ها و گیاهان و سنگ ها رو خودم مدل کردم با مولتی اسکتر پخش کردم تو کار روی این دو تا رندر پست پروداکشن هم انجام دادام چون خوشم اومد ازش :green:

*farshid*

کاربر VIP
اولا تبریک میگم ... خیلی پیشرفت داشتی. دیتیل کارت بینهایت بالاست و این امتیاز کارته.
چند تا نقد به کارت دارم :
1- تکسچر بتن زیاد جالب نیست ... مخصوصا رنگش . رد شره های اب هم بهتره یه مقدار کمتر باشن .
2- کار رنگبندی مرده ای داره ... رنگ خاکستری کیفیت رنگی رنگ سبز رو کاهش داده ... بهتره رنگ مکمل سبز یعنی رنگ قرمز یا رنگ های گرم دیگه رو هم تو کارت داشته باشی تا کارت از نظر رنگی متعادل تر باشه.
3- کاری که در این حد دیتیل داره بهتره رزولیشن به مراتب بالاتری داشته باشه الان زیاد نمیشه خوب نظر داد ... الان عملا جزئیات کارت دیده نمیشن.
4- بهتر بود حجمت به مقداری از زمین فاصله بگیره مثلا روی یه سکویی چیزی باشه.

saeedmagic

Member
اولا تبریک میگم ... خیلی پیشرفت داشتی. دیتیل کارت بینهایت بالاست و این امتیاز کارته.
چند تا نقد به کارت دارم :
1- تکسچر بتن زیاد جالب نیست ... مخصوصا رنگش . رد شره های اب هم بهتره یه مقدار کمتر باشن .
2- کار رنگبندی مرده ای داره ... رنگ خاکستری کیفیت رنگی رنگ سبز رو کاهش داده ... بهتره رنگ مکمل سبز یعنی رنگ قرمز یا رنگ های گرم دیگه رو هم تو کارت داشته باشی تا کارت از نظر رنگی متعادل تر باشه.
3- کاری که در این حد دیتیل داره بهتره رزولیشن به مراتب بالاتری داشته باشه الان زیاد نمیشه خوب نظر داد ... الان عملا جزئیات کارت دیده نمیشن.
4- بهتر بود حجمت به مقداری از زمین فاصله بگیره مثلا روی یه سکویی چیزی باشه.
سلام فرشید جان اول تشکر می کنم ازت چون این اولین نقد اصولی که از کار می شه
1-حقیقت خودمم باهاش زیاد حال نمی کردم عوضش می کنم و نتیجه رو می زارم
2-رنگ بندی نمی دونم چی کار کنم داخل رو می شه حرکتی زد بیرون رو نمی دونم!!پیشنهاد بدین لطفا دوستان
3-اونم چشم حقیقت سیستم نمی کشه ولی سعی می کنم با کیفیت بالاتر رندر بگیرم
4-اونم به چشم حقیقت ایدش به ذهن خودمم رسیده بود که یه رندر هم از اون فضای زیر بگیرم مثل این کار
http://img7.imageshack.us/img7/7522/08under.jpg
مرسی دوستم از نقد خوبت:rose:

nightlord

Well-Known Member
سعید جان . کارت عالیه . :rose:
نمیتونم نقد کنم چون دارم درس پس میدم . سعید جان یه سوالی این رندرایی که میگیری هر کدوم چقدر زمان میبرن؟ منظورم اونایی که توشون چمن زیاد دیده میشه

saeedmagic

Member
سعید جان . کارت عالیه . :rose:
نمیتونم نقد کنم چون دارم درس پس میدم . سعید جان یه سوالی این رندرایی که میگیری هر کدوم چقدر زمان میبرن؟ منظورم اونایی که توشون چمن زیاد دیده میشه
نه آقا شما خودت استادی حدود 2ساعت و نیم زمان می بره با سیستم زپرتیه من یه سیستم مثل سیستم جدید عارف داشته باشی بیشتر از نیم ساعت نمی شه!

جدیدترین ارسال ها

بالا