lost house

*farshid*

کاربر VIP
عین سیستمیه که تو من خونه دارم ... athlon x2 5400 2.8 gigi + 4gig ddr2
زیادم بد نیست کار آدمو راه میندازه ...
به نظرم یه لپتاپ corei7+6gig ram بگیر ... حداقل 5برابر سریعتر از این سیستمت کار میکنه

saeedmagic

Member
عین سیستمیه که تو من خونه دارم ... athlon x2 5400 2.8 gigi + 4gig ddr2
زیادم بد نیست کار آدمو راه میندازه ...
به نظرم یه لپتاپ corei7+6gig ram بگیر ... حداقل 5برابر سریعتر از این سیستمت کار میکنه
بله خدایش دمش گرم کارمو راه می ندازه ولی مشکل اصلیش تو viewport خیلی اذیت می کنه البته من لایه لایه کردم که بتونم راحت تو صفحه جولون بدم.
بله تو فکرم هست که سیستم بگیرم البته سیستم می گیرم با لپ تاپ نمی تونم خوب ارتباط بر قرار کنم!!
البته یه سیستم مثل سیستمای عارف می گیرم:cool:
یه سوال
نظرت چیه اون خونه که وسط کار هست رو بردارم اینو بزارم جاش ؟ اون حس می کنم خیلی کوچیکه
http://www.houseplans.com/1705-squa...athroom-European-House-Plans-0-garage-(36702)

::reza::

کاربر VIP
سلام مجید جون
کارت خیلی خوبه. در مورد ساختمون نظر نمیدم. اما محیط سر سبز خیلی خوشگلی شده از چمن ها و درختهات خوشم اومد.
موفق باشی

saeedmagic

Member
اون آبیه چیه؟ یادت رفت متریال بدی
آب چکونه آره ولی حذفش می کنم
سلام مجید جون
کارت خیلی خوبه. در مورد ساختمون نظر نمیدم. اما محیط سر سبز خیلی خوشگلی شده از چمن ها و درختهات خوشم اومد.
موفق باشی
سلام رضا خوبی؟
مجید کیه؟!:green:
چرا نظر نمی دی؟

nightlord

Well-Known Member
سعید جان کارت فوق العاده خوب داره پیش میره خسته نباشی آفرین به پشت کارت.:rose:
فقط یه چیز که چشمو اذیت میکنه اینه که خونه نشسته روی زمین ، اگه خونرو بزاری رو یه سکو خیلی خوب میشه . واگه بتونی بزاری روی یه سکوی چوبی که از الوار ساخته شده باشه خیلی به صحنه میاد . میدونم یه مقدار مدل کردنش وقت گیره ولی کارت عالی میشه از اونجایی که پشت کار خوبی هم داری میدونم از پسش بر میای:wink:

saeedmagic

Member
سعید جان کارت فوق العاده خوب داره پیش میره خسته نباشی آفرین به پشت کارت.:rose:
فقط یه چیز که چشمو اذیت میکنه اینه که خونه نشسته روی زمین ، اگه خونرو بزاری رو یه سکو خیلی خوب میشه . واگه بتونی بزاری روی یه سکوی چوبی که از الوار ساخته شده باشه خیلی به صحنه میاد . میدونم یه مقدار مدل کردنش وقت گیره ولی کارت عالی میشه از اونجایی که پشت کار خوبی هم داری میدونم از پسش بر میای:wink:
سلام مرسی از نظرت بله خودمم حال نمی کنم الان دارم روش کار می کنم یه سکو زیر ساختمان می زارم اون طرحی که شما میگی قشنگ می شه ولی روی الوار از نظر فنی مشکل داره حالا رو سکوی فلزی می زارم ببین چطور می شه ارتفاع سقف رو هم زیاد می کنم فردا ایاشالا می زارم رندر حاشو

::reza::

کاربر VIP
سلام رضا خوبی؟
مجید کیه؟!:green:
چرا نظر نمی دی؟

سلام سعید. شرمنده اشتباهی بهت گفتم مجید :green:
ماشالا تعداد آقا مجید ها زیاده ، گیج شدم. خوب در مورد ساختمون دوست دارم اونایی که تو رشته معمارین نظر بدن . اینطوری کارت خیلی بهتر نقد میشه.
موفق باشی مجید.. ا ا ببخشید سعید :green:

saeedmagic

Member
سلامی دوباره دوستان حقیقت با ساختمان اصلی مشکل داشتم خیلی کو چیک بود و یه جوری توی رندر ها حذف شده بود و موضوع اصلی رندر شده بود دارو درخت!!
الان یه طبقه بهش اضافه کردم که همش جزو کتاب خونه است ولی هنوز قفسه بندی و کتاب چینیش تموم نشده و یدونه نردبون ریلی هم مدل می کنم میزارم کنارش.
خود ساختمان رو هم از سطح زمین جدا کردم و این کار رو با ستون های آی انجام دادام حقیقت دو دل بودم ستون آی بزارم یا پوتر استوانه ای یه رندر هم از نزدیک از ستون ها می گیرم که بیشتر ببینید
نظر بدین لطفا و راهنمایی و انتقاد کنید ممنون:rose:
[url=http://img.majidonline.com/show/267399/test13.jpg] [/URL]

آخرین ویرایش:

nightlord

Well-Known Member
سعید این خوبه . ولی یه پیشنهاد میدم ، ساختمونتو یه مقدار بزرگتر کن به صورتی که این قسمت از ساختمون که الان مدل کردی فقط تو رندر معلوم باشه و یه مقدار ساختمون به سمت خارج از کادر رفته باشه و دیده نشه . تا به نظر بیاد قسمتی از یک ساختمون بزرگ رو تو تصویر داری .
اینجوری که الان هست آدم خوب باهاش رابطه بر قرار نمیکنه .

در هر حال کارت خیلی خوب شده ، خسته نباشی:rose:

saeedmagic

Member
سعید این خوبه . ولی یه پیشنهاد میدم ، ساختمونتو یه مقدار بزرگتر کن به صورتی که این قسمت از ساختمون که الان مدل کردی فقط تو رندر معلوم باشه و یه مقدار ساختمون به سمت خارج از کادر رفته باشه و دیده نشه . تا به نظر بیاد قسمتی از یک ساختمون بزرگ رو تو تصویر داری .
اینجوری که الان هست آدم خوب باهاش رابطه بر قرار نمیکنه .

در هر حال کارت خیلی خوب شده ، خسته نباشی:rose:
ایول اصلا خودم دقت نکرده بودم بهش حتما این کار رو می کنم مرسی ار نظرت

جدیدترین ارسال ها

بالا