saeedmagic
Member
این سیستم زپرتی ای که داری دقیقا چیه؟ مطمئنا زیادم زپرتی نیست :دی
amd 2dual core
5gig ram ddr 2
آخرین ویرایش:
این سیستم زپرتی ای که داری دقیقا چیه؟ مطمئنا زیادم زپرتی نیست :دی
بله خدایش دمش گرم کارمو راه می ندازه ولی مشکل اصلیش تو viewport خیلی اذیت می کنه البته من لایه لایه کردم که بتونم راحت تو صفحه جولون بدم.عین سیستمیه که تو من خونه دارم ... athlon x2 5400 2.8 gigi + 4gig ddr2
زیادم بد نیست کار آدمو راه میندازه ...
به نظرم یه لپتاپ corei7+6gig ram بگیر ... حداقل 5برابر سریعتر از این سیستمت کار میکنه
آب چکونه آره ولی حذفش می کنماون آبیه چیه؟ یادت رفت متریال بدی
سلام رضا خوبی؟سلام مجید جون
کارت خیلی خوبه. در مورد ساختمون نظر نمیدم. اما محیط سر سبز خیلی خوشگلی شده از چمن ها و درختهات خوشم اومد.
موفق باشی
سلام مرسی از نظرت بله خودمم حال نمی کنم الان دارم روش کار می کنم یه سکو زیر ساختمان می زارم اون طرحی که شما میگی قشنگ می شه ولی روی الوار از نظر فنی مشکل داره حالا رو سکوی فلزی می زارم ببین چطور می شه ارتفاع سقف رو هم زیاد می کنم فردا ایاشالا می زارم رندر حاشوسعید جان کارت فوق العاده خوب داره پیش میره خسته نباشی آفرین به پشت کارت.
فقط یه چیز که چشمو اذیت میکنه اینه که خونه نشسته روی زمین ، اگه خونرو بزاری رو یه سکو خیلی خوب میشه . واگه بتونی بزاری روی یه سکوی چوبی که از الوار ساخته شده باشه خیلی به صحنه میاد . میدونم یه مقدار مدل کردنش وقت گیره ولی کارت عالی میشه از اونجایی که پشت کار خوبی هم داری میدونم از پسش بر میای
سلام رضا خوبی؟
مجید کیه؟!
چرا نظر نمی دی؟
ایول اصلا خودم دقت نکرده بودم بهش حتما این کار رو می کنم مرسی ار نظرتسعید این خوبه . ولی یه پیشنهاد میدم ، ساختمونتو یه مقدار بزرگتر کن به صورتی که این قسمت از ساختمون که الان مدل کردی فقط تو رندر معلوم باشه و یه مقدار ساختمون به سمت خارج از کادر رفته باشه و دیده نشه . تا به نظر بیاد قسمتی از یک ساختمون بزرگ رو تو تصویر داری .
اینجوری که الان هست آدم خوب باهاش رابطه بر قرار نمیکنه .
در هر حال کارت خیلی خوب شده ، خسته نباشی