loft

shahin666

Active Member
با سلام . من یه چند ضلعی دارم که وسط اون یه دایره است و یه سطح مقطع که بصورت مقطع برای گچکاری سقف می باشد چطوری میتونم با لافت این سقف رو درست کنم که گوشه های سقف چند ضلعی باشه و وسط سقف با همون مقطع دایره؟

I-like-DDD

Well-Known Member
من خوب متوجه نشدم ! همین چیزی رو که میگی یه بار درست کن بعد یه عکس بزار ببینیم چجوری میشه
و اگه اشتباه در اومد بگیم باید چیکارش کنی درست شه .

susha

New Member
منم درست متوجه منظورت نشدم :-? اما اگر منظورت اینه که یک سقف دایره داری و میخوای گچبری بهش اضاف کنی باید از sweep استفاده کنی
http://www.3dxpromotion.com/index.p...tecturelivingroom&catid=36:modeling&Itemid=64
این ادرس برو و فیلم شماره 3 و 4 دانلود کن ببین ... اموزش کار با sweep بهت نشون میده ...فیلم فارسی هم هست

I-like-DDD

Well-Known Member
یه کاره دیگه هم میتونی انجام بدی اون قالبی یا ابزاری که برای گچ بری
میخوای استفاده کنی رو با دست بکش شکلشو بزار تا بشه بهتر فهمید.

shahin666

Active Member
با سلام مجدد. من چندضلعی و دایره رو بصورت edit spline در آوردم و اونا رو atach کردم و سپس با sweep از حالت custom رفتم ولی باز نتیجه دلخواه رو نگرفتم .

پیوست ها

• roof.jpg
    roof.jpg
    125 کیلوبایت · بازدیدها: 17

I-like-DDD

Well-Known Member
زیادم ربطی لافت یا سوییپ نداره این شکلی که شما گذاشتین
با Edit Poly یا Edit Spline و اکسترود کردن میشه درستش کرد.

shahin666

Active Member
دوست عزیز می دونم با روش editpoly و extrude میشه درست کرد ولی همونطور که میبینید سقف دارای برجستگی های گچبری می باشد و معمولا اینارو با loft یا sweep درست میکنن چون روش آسونتری هست آیا کسی میتونه این کارو بااین روش در بیاره ؟

I-like-DDD

Well-Known Member
خب ببين دوست عزيز اول اون چند ضلعي با دايره وسط رو ميكشي و اكسترود ميكني
و بعد او برجستگي هاي رو سطحش رو با لاين مقطعش رو ميسازي و با لافت يا سويپ به اون مسير
چند ضلعي ميدي و واسه برجستگي كه روي قسمت دايره هست هم همينكار رو ميكني ، من چون به مكس
دسترسي ندارم نميتونم با عكي بهت نشون بدم.

shahin666

Active Member
دوست من وقتی چندضلعی و یا دایره رو اکسترود کنی که گزینه loft غیر فعال میشه و نمیتونی از سطح مقطع استفاده کنی . شاید یه راهش این باشه که برای چندضلعی یه سطح مقطع و برای دایره هم یکی دیگه درست کرد و اونا رو کنار هم بزاریم .

I-like-DDD

Well-Known Member
دوست من وقتی چندضلعی و یا دایره رو اکسترود کنی که گزینه loft غیر فعال میشه و نمیتونی از سطح مقطع استفاده کنی . شاید یه راهش این باشه که برای چندضلعی یه سطح مقطع و برای دایره هم یکی دیگه درست کرد و اونا رو کنار هم بزاریم .
شما این کاری که من گفتم رو انجام دادی ؟
یادت نره که باید یه بار از چند ضلعی و دایره قبل از اکسترود کردن کپی بگیری که بعد از
اینکه پروفیل هارو ساختی برای دادن مسیر ازشون استغاده کنی.

.:BehzAd:.

Active Member
یه نکته کوچیک هم من اضافخ کنم که مدلسازی با لافت خیلی از رم رو در گیر میکنه مگه اینکه کنترل دقیقی رو پارامتر هاش داشته باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا