load movie

(azar)

Member
خواهشا يكي توضيح بده چطور يك movie را توي يك قسمت از صفحه اصلي سايت ميتوانم

نمايش بدم كه background دلخواهم را داشته باشه . البته يك جا خواندم كه بايد movie clip

هدف ايجاد كرد ولي دقيق توضيح نداده بود . لطفا يكي برام دقيق توضيح بده.از اين قابليت

براي لينك صفحات سايتم ميخوام استفاده كنم.ممنونم :wink:

armanbm

کاربر VIP
ميخواهي مثل انيميشن هاي گيف بگراند نداشته باشه؟

(azar)

Member
نه منظورم اين نيست . ميخوام رنگ آن با movie اصلي

متفاوت باشه . مگه نه اينكه اگر از دستور load movie

استفاده كنيم movie هايي كه تو level قرار ميگيرند

بصورت ترانسپرانت load ميشوند.البته يك جا خواندم كه

بايد كليپ هدف ايجاد كرد بعد با target آنرا آنجا load

كنيم ولي نميدانم چرا وقتي اين كار را ميكنم جواب نميده

mamali132002

Active Member
آقا منم يه شكل بزرگ دارم من ميخوام دستور لود كه ميدم رو بتونم اختيرش رو دستم بگيرم از طريق Tell Target آقا دمتون گرم يه توضيح مفصل اگه بديد ممنون ميشم.
خداحافظ

mamali132002

Active Member
يه مشكل ديگه هم دارم اينكه وقتي فايل ديگه رو لود مووي ميكنم و وقتي به يك فرم ديگه GotoAndPlay ميكنم فيل لود شده هميشه رو صفحه هست و از فرم كه بهش دادم خارج شده و تو همه فرم ها مياد اگه كسي ميدونه كه بايد چيكار كنم كه درست بشه يه دنيا ممنون ميشم.

براي استفاده از كليپ هدف: شما اول كليپي درست ميكنيد بعد با استفاده از دستور loadvariableNum اون فايل swf رو داخل كليپ با اين دستور لود ميكنيد.
و مملي جان شما بايد از دستور unloadmovie براي از بين بردن اون مووي لود شده استفاده كنيد.

mamali132002

Active Member
نميشه كه اون فايل لود شده به صورت بقيه لايه ها طبقه بندي بشه؟
يعني وقتي يك مربع در لايه بالا هست و از روي اون مي خواد حركت كنه با اين دستو لود مووي اون فايل لود شده روي مربع قرار ميگيره بايد چي كار كرد؟
(بازم از شما آقا بهروز ممنونم به خاطر پاسخ)

بايد از دستور loadvariablenum استفاده كنيد كه از يك مووي هدف استفاده ميشه كه مثلا مووي كليپ هدف در لايه زيري قرار بگيره و بقيه در بالاي اون به اين ترتيب به مووي لود شده در پايين قرار ميگيره . در تابع loadmovie هم level ها جاي مووي هاي لود شده را تنظيم ميكنند.
خواهش ميكنم.

mamali132002

Active Member
اقا ميشه بگي level رو چند بزارم؟
اگه يك مثال هم از دستور loadvariablenum به صورت طبقه بندي شده بزاري يك دنيا ممنون ميشم.

mamali132002

Active Member
آقا بازم كار نكرد اگه ميشه خودتون يك مثال بزاريد بصورت .fla خيلي ممنون ميشم (ببخشيد اگه اينقدر اذيتتون كردم)

webkhan

Member
آذر جان نميدونم از توضيحات آقا بهروز متوجه شدي يا نه ولي اگر ميخواي يه بكگروند دلخواه
داشته باشي اول يه movie clip با bachground مورد نضر خودت توي timeline اصلي درست كن
كه ميتونه خالي هم باشه بعد با دستور loadmovie آدرس فايل و بجاي level از نام همون movieclip استفاده كن. موفق باشي.

mamali132002

Active Member
نه من يعدش يك سوال ديگه كردم گفتم كه ميشه شما يك مثال .fla بزاري يا حد اقل بگي كه رو چه level بايد بزارم تا اون چيزي كه گفتم امكان پذير بشه(يك بار ديگه از صفحه يك آخرين سوالم رو بخون) ممنون

براي سورس كه نميتونم قل بدم . ولي در مورد level شما 0 بزار . اصلا ميتوني بازي كني 1 بزار يه بار ببين كارت جور ميشه يا نه . چون دقيقا نميدونم چي مي خواي....
مرسي

mamali132002

Active Member
والا منظور من اينه كه من يك لاير مثلا براي لود مووي گذاشتم و لاير بالا هم يك دايره هستش كه تكون ميخوره. ولي در حالتي كه الان من دارم مووي كه لود ميشه رويه همه لاير ها مياد و از ديده شدن طرحايي كه در لاير بالا بوده جلوگيري ميكنه همه level رو هم بر رسي كردم ولي جواب نداد راه حلي براي اين موضوع نداريد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا