Lindows Live

mvardin

Member
salam ... bebakhshid ke daram fingilishi minevisam ... nemishe farsi benevisam ...

man alan chand vaghti hast ke 2nbale systeme amele lindows migardam ... vali har ja miram ya p2p e ya pooliye ... too site danlod.com o baghiyey jaha ham raftam ... vali ooni ke oonja gozashte boodan ro nemishod download kard ... yani inke migoft ke linkesh na motavarast ..... hala ham ke oomadam forum majidonlin .... inja ham khabari az lindows nist ....
age lotf konid va linke download Lindows live ro baram bezarid ... mamnoon misham ....

khaheshan age mitoonid komak konid komak konid ....
ba tashakor

D.c0d.r

Member
LindowsLive! allows anyone to run the new and exciting LindowsOS Operating System from any computer without installing anything. Simply pop the CD in any computer's CD tray and turn on the computer. LindowsLive! will then load and run, right from the CD!
This is the ideal way for Microsoft® Windows users to see what all the excitement is about with Linux and LindowsOS without removing or effecting their existing Microsoft® Windows system in any way.
LindowsLive! does nearly everything that LindowsOS does, such as automatically identifying your hardware and peripherals, surfing the Internet, sending and receiving email, and instant messaging with friends. LindowsLive! even includes a complete, Microsoft-compatible Office Suite for word processing,
spreadsheets, and presentations!

این هم یک سیستم عامل نسبتا جدید که سیر تکاملیش مثل سیر تکاملی انسان عجیب غریب بوده اولین بار با نام لیندوز برای دانلود به صورت مجانی در اختیار همه قرار گرفت و با گذشت زمان کاملتر میشد و در کل مخلوطی ناهمگن از سیستم عاملهای لینوکس و ویندوز بود . چون توی این سیستم عامل از ویژگیهای لینوکس استفاده میشد به مراتب بهتر از ویندوز مایکروسافت بود (نظره منه ها!) بعد از گذشت چند وقت مایکروسافت از این شرکت شکایت کرد چون نام این سیستم عامل شبیه به سیستم عامل اونا یعنی ویندوز بود و اونا هم بالاجبار اسم سیستم عامل رو گذاشتن Linspire .
در حال حاضر نسخه ۵ این سیستم عامل رو میتونید به صورت مجانی دانلود کنید ! ضمنا اینم بگم که این سیستم عامل نسبت به ویندوز خیلی خیلی امن تر هست ! ضمنا برای نصب هم نیازی به سریال و این حرفا نداره !

حجم فایل : 647 مگابایت

http://ftp.caliu.info/pub/distribucions/distribucions-live-cd/linspire-live/linspire_live_5.0.69.iso

آخرین ویرایش:

mvardin

Member
Windows Live

با سلام ... و ممنون به خاطر کمکتون .... در مورد لیدوز لایو ....

می خواستم بدونم که ویندوز لایو هم وجود داره یا نه .... البته من دنبالش رفتم .... یه برنامه هست که ویندوز رو پورتابل میکنه ... ولی اونی که میشه با اون برنامه درست کرد خیلی با این ویندوزی که ما داریم ازش استفاده می کنیم فرق داره .... می دونم که ویندوز کد باز نیست ... ولی خوب اگه میشه با اون برنامه یه همچین کاری کرد ... خوب حتما یه ویندوز کد باز هم باید وجود داشته باشه دیگه .... یکی از دوستام میگفت که ویندوزی که روی لب تاپ ها هست پورتابله ... یا اینکه میشه ویندوز 98 رو پورتابل کرد ....
حالا اگه میشه منو در این زمینه راه نمایی کنید ممنون میشم ....

mvardin

Member
سلام ....
ممنون از اینکه به سوال من جواب دادید .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D.c0d.r

Member
با سلام ... و ممنون به خاطر کمکتون .... در مورد لیدوز لایو ....

می خواستم بدونم که ویندوز لایو هم وجود داره یا نه .... البته من دنبالش رفتم .... یه برنامه هست که ویندوز رو پورتابل میکنه ... ولی اونی که میشه با اون برنامه درست کرد خیلی با این ویندوزی که ما داریم ازش استفاده می کنیم فرق داره .... می دونم که ویندوز کد باز نیست ... ولی خوب اگه میشه با اون برنامه یه همچین کاری کرد ... خوب حتما یه ویندوز کد باز هم باید وجود داشته باشه دیگه .... یکی از دوستام میگفت که ویندوزی که روی لب تاپ ها هست پورتابله ... یا اینکه میشه ویندوز 98 رو پورتابل کرد ....
حالا اگه میشه منو در این زمینه راه نمایی کنید ممنون میشم ....

دوست عزیز چون نیاز به جواب دادن نداره کسی جواب نمیده ...
شما این سوالات رو از دوست خوبت گوگل بپرس بهت بهترین جواب میده موفق باشی ..

mvardin

Member
سلام .... من که گفتم که همه جا رو گشتم .... آخرین امیدم شما هستید که دارید اینطوری جواب میدید .... باور کنید من همه جا رو گشتم ... ولی ... دستم از پام درازتر شده .... حالا هم که می بینید به شما رو انداختم .... شما آخرین امید من هستید .... لطفا کمکم کنید ..... ممنون میشم .... دستتون درد نکنه .....

جدیدترین ارسال ها

بالا