Lighting La Ruelle - 3ds Max + mental ray + vray

wall_e

Well-Known Member
Lighting La Ruelle - 3ds Max + mental ray + vray

در ebook آموزش نورپردازی خارجی ، نور پردازی حرفه ای در برنامه مکس در حالتهای شب مه آلود ، غروب و طلوع خورشید ، نورپردازی شب و نورپردازی در روز را با استفاده از تکنیکهای حرفه ای نورپردازی آموزش میدهد .
سطح این آموزش برای افراد مبتدی کمی سخته و می بایست آشنائی متوسطی با مکس و سیستم رندرینگهای Mentalray و Vray داشته باشند.

حجم 60mg

productmain_01.jpg

این فایل رو دانلود کنید بعد تو دانلود منیجر امپورت کنین بزنین دانلود
کد:
[URL]http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=52705&stc=1&d=1296572399[/URL]

پیوست ها

• 3Dtotal.com - Lighting La Ruelle - 3ds Max + V-Ray + mental ray.rar
    358 بایت · بازدیدها: 294
آخرین ویرایش:

wall_e

Well-Known Member
سلام یه مشکلی پیش اومده بود برطرف شد میتونین دانلود کنین.

Sam_3D

Member
با تشکر...............
در ضمن دوست عزیز یه درخواست داشتم ازتون...
در صورت امکان آموزش هایی از vary برای محیط های خارجی هم بزارین............

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام اولا ممنون به خاطر آموزشها لطفا اینارو تو انجمن دانلود قسمت سه بعدی بخش pdf قرار بدین
ممنون:rose:

با تشکر...............
در ضمن دوست عزیز یه درخواست داشتم ازتون...
در صورت امکان آموزش هایی از vary برای محیط های خارجی هم بزارین............
آخ سام عزیز گفتی ما هم در به در دنبال یه آموزش از محیط خارجی با vray هستم:sad: البته پیدا کردم اما خیلی ابتدایی و مریض هستن اما جامع پیدا نکردم وال ای عزیز ببینم دعای ما رو مستجاب میکنی یا نه:rose:

shin shin

Member
آقا روش دانلود رو ی بار دیگه بگو من دانلود منیجر ندارم چی کار کنم لینک دانلودشو مستقیم نداری؟

petivell

New Member
آخ سام عزیز گفتی ما هم در به در دنبال یه آموزش از محیط خارجی با vray هستم:sad: البته پیدا کردم اما خیلی ابتدایی و مریض هستن اما جامع پیدا نکردم وال ای عزیز ببینم دعای ما رو مستجاب میکنی یا نه:rose:

آره خداییش منم بد دنبال این آموزشام ...

.:BehzAd:.

Active Member
lighting la ruelle - 3ds max + mental ray + vray

در ebook آموزش نورپردازی خارجی ، نور پردازی حرفه ای در برنامه مکس در حالتهای شب مه آلود ، غروب و طلوع خورشید ، نورپردازی شب و نورپردازی در روز را با استفاده از تکنیکهای حرفه ای نورپردازی آموزش میدهد .
سطح این آموزش برای افراد مبتدی کمی سخته و می بایست آشنائی متوسطی با مکس و سیستم رندرینگهای mentalray و vray داشته باشند.

حجم 60mg

productmain_01.jpg

این فایل رو دانلود کنید بعد تو دانلود منیجر امپورت کنین بزنین دانلود
کد:
[url]http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=52705&stc=1&d=1296572399[/url]

مرسي از فايلي كه گذاشتي ولي دانلود نميشه

جدیدترین ارسال ها

بالا