lمشكل در سرعت فلش

من وقتي فايلو اجرا مي كنم توي taskmanager نگاه كردم . مثلا ram كه مي گيره 25 هست .اما بعد از يه مدت يواش يواش زياد ميشه تا بره روي مثلا 300 حتي 400 .اين باعث هنگي ميشه. من در فلشم از 30 تا دكمه كه هر 30 تا 3 تا addeventlistenrt دارن و 9 فايل فلش كه گاري هستن و با component UILoder لود كردم و 5 مويي كليپ درست كردم كه با استفاده از scroolpane از توي لايبرري لود مي كنم.نميدونم مشكل از چيست ؟ تورو خدا كمك كنيد .اخه كارم بد جور گيره. . .
قتي فايلو اجرا مي كنم همينطور ram مورد استفاده بالا مي ره تا وقتي كه سرعت فايل كم ميشه.كسي نمي دونه مشكل از چيست؟

Flashium

Member
بهتره قبل از زدن بحث جدید یه نگاه به بقیه مطالب بکنید یک نفر دقیقا قبل از شما این پرسش پرسیده بود. جواب ها هم همانجا هست.

ویرایش: خود شما هم که همانجا سوالتون را مطرح کردین!! اگر جوابی بود همانجا خدمتتان عرض می شد.

آخرین ویرایش:
[FONT=&quot]من فایل رو ضمیمه کردم.لطفا اگر کسی بلده منو راهنمایی کنه.من در این فایل 16 دکمه دارم که هر کدوم رو بزنی میره توی یک صفحه.اما نمیدونم مشکل از کجاست که بعد از یه چند دقیقه سرعتش کم میشه. اول نگاه کنید چه سرعت بالایی داره اما بعد از مثلا 5 دقیقه سرعتش کم می شه. [/FONT]Cpu [FONT=&quot]رو هم 22 یا بیشتر اشغال می کنه.[/FONT]​

پیوست ها

• flash.rar
    925.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5

جدیدترین ارسال ها

بالا