Kitchen

ea_utopia

Active Member
سلام ارشاد جان
کارت عالی شده
تنها ایرادی که دیدم بکگراند بود که در جهت عمود کشیدگی داره و کمی دفرمه شده
موفق باشید

واقعا خسته نباشی .
temptress.gif

خیلی قشنگ شده . چه نور پرازی خوبی . منتظر کارای بعدیت هستیم .
swing1.gif

mamali132002

Active Member
ایولا ... آقا خیلی قشنگ شده تبریک میگم. فبقط به نظره من اگر شیشه بالا رو کدر میکردی یا یه جوری حالت شیشه بودنش رو نشون میدادی خیلی خوب میشد.

Member
خیلی قشنگ شده ولی اتاقش بیشتر شبیه به گلخانه شده چون بالاش شیشه هست و رو به جنگل و گلستان باز میشه .
دلیل دیگر هم اینه که در ورودی خانه ، به آشپزخانه راه دارد!ولی در خانه ها این گونه نیست.
در کل خوب شده.
موفّق باشی

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
اقا ارشاد دستت درد نکنه خیلی قشنگ شده
با چی رندر گرفتی final render یا vray ؟

salam be dostane aziz mamnonam ke nazaratono goftid

vali bayad arz konam ke faghad yeki az nazarha varede va baghie jaleb

1: خیلی قشنگ شده ولی اتاقش بیشتر شبیه به گلخانه شده چون بالاش شیشه هست و رو به جنگل و گلستان باز میشه .
دلیل دیگر هم اینه که در ورودی خانه ، به آشپزخانه راه دارد!ولی در خانه ها این گونه نیست.
doste aziz man in karo az roye axi dar majaleye HOUSE & GARDEN dorost kardam va agar shoma tahala khone ee ro nadidi ke dar to HAYAT dashte bashe man.......? va masaleye dige inke shoma az koja tashkhis dadid ke in dare vorodie va in baraye man jaye soal dare ke shoma kodom khone ee ro didid ke dare vorodish inghadr shishe ee bashee....? lotfan irade dorost begirid va ghabl az irad tahghigh konid
dar zamn harja saghfesh shie ie ke gol khone nist:D
2:
سلام ارشاد جان
کارت عالی شده
تنها ایرادی که دیدم بکگراند بود که در جهت عمود کشیدگی داره و کمی دفرمه شده
موفق باشید

mamnonam vali in back ground hich taghiri dar SCALESH dade nashode agar shode bod bayad dar ofoghesh taghirat dide mishod

va agar deghat konid mashini ke dar tasvire (shisheye dovome dar samte rast) kamelan tabi eeyeee..:lol:

3:
فبقط به نظره من اگر شیشه بالا رو کدر میکردی یا یه جوری حالت شیشه بودنش رو نشون میدادی خیلی خوب میشد.
bale doroste nazare shoma kamelan varede va man in ro to yr un renderesh ba hayaye ABRY eslah kardam mamnonam doste aziz

4 RENDERING WITH BRAZIL

ea_utopia

Active Member
سلام ارشاد جان
خوبه که همه ی نظر ها رو تحلیل کردی ممنون
اما یه چیزی فراموش نکن که اینا فقط نظر شخصیه
خوب شد به ماشین اشاره کردی
اتفاقا دلیل اصلیه من واسه این که گفتم کشیدگی داره همون ماشینه
فاصله ی چرخ ها و ارتفاع ماشین نسبت درستی نداره؛ اگه میشه یه کم بیشتر دقت کن
این کشیدگی در درختی که جلوی در هست هم دیده میشه.به فرم شاخه های درخت توجه کن
البته این کشیدگی که من می گم اونقدری نیست که توی چشم بزنه.
و یه نکته که هیچ نظریه ای هیچ گاه صد در صد درست نیست نه نظر من؛ نه نظر شما.

ehsan_3dmax

Active Member
سلام ارشاد جان.
قبل از هر چیز باید دوباره بگم که لطفا فارسی تایپ کنید.
بعد هم اینکه کارتون زیبا شده و علاوه بر نظر mamali ، بکگراند مناسبی انتخاب نکردی یا شاید هم خوب مچ نشده با کارت. شاید یک مقدار تغییر در زاویه دید دوربین یا بالاتر قراردادن عکس مشکل رو برطرف میکرد.
در کل جای تحسین داره کارت.
موفق باشی.

جالب شده!
کارت نشون می ده که چقدر رندرینگ قوی می تونه مدل های بی جزئیات رو پیچیده نشون بده!
و اینکه خوبه که مثل من کله شق بازی در نمیاری و درخت و ماشینا رو خودت نمی سازی!

بسيار قشنگ بود
ولي يه جورايي آشپزخانه رويايي شده و كمتر به حقيقت نزديكه (سقف شيشه اي ، در ورودي به باغ)
البته شايد بشه گفت آشپزخانه ويلا بچه مايه داراست

خیلی خیلی ممنونم از نظرها تون

این تصویر اولیه این کار بوده که من با یک سری تغییرات او رو به این شکل درست کردم

اینم یک رندر دیگه از همین کار با تغییراتی جزیی البته این کار رو هم چند ماه ییش انجام دادم ولی یادم رفت که ایلودش کنم

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    103 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • kitchen day clody.jpg
    kitchen day clody.jpg
    160.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

ea_utopia

Active Member
ارشاد جان
من که نظر داده بودم
اما یه نکته ای به ذهنم رسید گفتم نگفنته نمونه
مدل خوب شده اما به سازه ی معماری بیشتر توجه کن
توی اون عکسی که گذاشتی از مجله ؛سازه ی سقف به خوبی قابل درکه اما مدل شما زیاد به جزییات سقف پرداخته نشده
یه نکته ی دیگه اینه که سبزه ای که روی سقف گزاشتی به خوبی با محیط بیرون خودشو لینک نکرده
و نتونسته خودشو با اونا یکی کنه
مثلا فک می کنم اگه یه کم برگهاس سبز تر بود بیشتر می شد بکگراند رو ادامه ی کار دونست
وو یه نکته ی دیگه این که یه دلیلی که باعث شده این آشپز خونه غیر عادی باشه اینه که شما از بکگراندی استفاده کردی که یه محیط شهریه نه یه حیاط
امیدوارم توضیحاتم واضح بوده باشه
موفق باشی

vahidmj

Member
سلام.. زاویه نور بکگراند با زاویه نوری که شما دادید کاملا فرق داره.(نور بیرون از راست به چپه ولی نور شما از چپ به راست)

جدیدترین ارسال ها

بالا