Kitchen

دوستان یک سوال کاملا جدی

یعنع هیچ کس تو این سایت نیست که بتونه از این کار یک ایراد هنری بگیره بابا بیخیال این جزییات شید این کار تصویر سازیه
تو کار قبلیم که توضیح دادم مشخصات کار معماری چیه

این اخه با کدوم استاندارد معماری مطابقت داره که شما دارید از نظر فنی بررسیش میکنید من عرض کرده بودم که طبق سلیقه خودم تغییرش دادم

احسان یک بار دیگه فقط یک بار دیگه از کار من ایراد معماری بگیری میام جولو در شرکتت بی حیا بازی در میا رما:lol:

ولی بچه ها گذشته از شوخی تورو خدا به بخش هنری کار خیلی بیشتر اهمیت بدید

همون چیزی که کم در کارها دیده میشه ما به یک چیزایی داریم اهمیت میدیم که البته مهمه ولی نه اونقدر اگر یک کار از نظر هنری بدونه نقص باشه تمام ایرادهای دیگه کم جلوه میشن

این حرفمو خیلی جدی بگیرید

vahidmj

Member
سلام .من نظرمو از روی کار شما گفتم .شما باید در انتخاب بکگراند بیشتر توجه کنید.

پیوست ها

• as.jpg
    as.jpg
    91.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

ea_utopia

Active Member
mazerat mikham ke farsi type nemikonam laptop am ghat zade
ershad jan,
nemidoonam manzooret az in ke kar ro az nazare honari naghd konim chie
akhe in kar tavasotte ieki dige tarrahi shode va ejra ham shode
mishe mesal bezani ke ma chio naghd konim ke naghde kare shoma bashe
ma va doostan faghat mitoonim be model sazi va render naghd dashte bashim
hatta kadr o zavieie doorbin ham hamooni eke tooie kar e asli hast
mishe mano roshanam koni?
tnx

نه احسان جان منم نمی تونم توجیهت کنم

متاسفم پس با این حساب من که این وسط روی این کار یک سری تغییرات رو بوجود اوردم هیچیم

می گم بهتره از این به بعد اگر خواستیم از روی عکسی کار درست کنیم برای صرفه جویی در وقت همون عکسرو بفرستیم

با این حساب اون نقاشی ام که ناتورالیسم کار میکنه نباید راجب کارش نظر داد چون اصل مطلب رو خدا درست کرده و تو طبیعت هم هارمونی وجود داره هم کمپوزسیون هم .....

واقعا ممنونم اگه بخواهیم از نظر تکنیکی کار رو بررسی کنیم هزاران هزار ایراد داره چون هر کس تو یک چیز مهارت داره و منم که عرض کردم من کار معماری نکردم پس از اون جهت دیگه نباید بررسی بشه من نه پدرم معماری خونده نه خودم عزیزم

خیلی کارا بودن که از روی کارای دیگه کپی شدن یک سریشون از اصلی بهتر و یک سری بد تر و من هم همون

طور که عرض کردم نخواستم دقیقا همون بشه پس ......

میدونی عزیز ما ایرانی ها خیلی هامون اینطوری هستیم وقتی کار ی میکنیم همه باید تعریف کنند ولی وقتی کسی کاری میکنه ....

در ظمن هر کاری یک معدل داره مثل کار شما که در گالری برگزیده هست که این معدل میگه (البته در هنر اینطور میگه )

اگر هنر مند کاری رو انجام بده از نزدیک به 80% قوای فکریش استفاده میشه و اون از نظر فکری خسته میشه و تنها 20% قدرت برای کار بعدیش داره(البته کاری که برای خودش انجام میده ) و بعد کارش رو به نمایش میگذاره حالا وظیفه شمای بیننده چیه (البته در صنف هنر مندان ) اینکه اگر معدل کار در حدی بود که میشد به اون کار گفت کار خوب باید سعی کرد از یک سری ایراد های جزیی چشم پوشند و سعی کرد بیشتر از اینکه ایراد گرفت هنر مندو تشویق کرد که اون 20% باقی مانده تقویت بشه و فکر میکنم که من این کار رو در مورد کار شما انجام دادم چون واقعا بجز رندر که توضیح داده شد چند تا ایراد بسیار جزیی وجود داشت که واقعان حیف بود زیر کار به اون خوبی نوشته بشه وشاید بیشتر از ایراد بشه اسمشو نظر شخصی گذاشت ولی دوستان این کار رو اینقدر مورد عنایت خاص قرار دادن که من ترجیح میدم که اون 20% رو Nfs بازی کنم راست میگی راجب تمام چیزاش صحبت شده حتی کمپزسیونش حتی تونالیته رنگیش حتی نور پردازیش حتی متریالش حتی ....... احتمالا اینام تو اون عکسه بوده و چون مثل همون بوده دوستان به علت ضیغ وقت مطرح نکردن

هر که از ظن خود شد یار من....

ea_utopia

Active Member
حق با شماست
حرف شما رو كاملا قبول دارم
منم كار رو از جنبه هايي كه بهش اشراف دارم تحليل كردم و خيلي از نكته هايي كه شما خواستي در موردش بحث بشه مسكوت موند
اخه ميدوني, دوستاني كه به بخش سه بعدي سر مي زنن كمتر در مورد كمبزسيون كار و تركيب و شيت بندي و... صحبت مي كنند
من هم خيلي خوشحال مي شم در نقد كار هام به جنبه هاي هنري نيز برداخته بشه.
ممنون از تذكر به جاي شما

حالا شدی پسر خوب امید وارم احسان جان از حرفم ناراحت نشده باشی

چون تو این سایت تورو از همه بیشتر دوست دارم میدونی احسان من هم همینو میگم اخه چرا نباید همه بدونن که اگر یک کار خوبه فقط به خاطر رندر انجینش نیست هزار تا عامل داره
مثلا همون کار خودت چرا نباید همه بدونن که اگر اون کاره احسان خوبه اول از همه بخاطر کمپزسیون کاره بعد به خاطر هارمونی رنگ هاس مثلا رنگ کرم با صورتی ای که انتخاب کرده و......

ایناس که باعث میشه یک کار سبک داشته باشه و از بقیه یک سرو گردن بالا تر باشه

ممنونم

احسان جان خیلی خیلی ممنون :oops:

Shouli

Active Member
خیلی زیبا شده , تبریک میگم . منتظر طرح های بعدی شما هستم !

e.k

Member
جالبه عزیز
اما شیشه ها رو خوب در نیاوردی(منظورم در و سقف هستش)
bach هم درست تطبیق داده نشده
انم نظر من با اینکه انکاره نیستم.

sasan irani

Well-Known Member
قشنگ بود شاید چون رنگ دیوارها سبز هستند دوستان این حرفها رو زدن
در کل عالی

جدیدترین ارسال ها

بالا