مرسی عارفسلام سعیدجون.خیلی قشنگ شده.خیلی.
طراحی و رنگ بندی خیلی قشنگ شده.رنگ قرمز خیلی ریسک بزرگی توی طراحی هست.جسارت زیادی داره.البته قرمزش ملایم هست اما یه خورده جو رو متشنژ میکنه اما خب تم مشکلی تعادلش میکنه و این یعنی درک درست و استفاده درست از بحث رنگ شناسی.
سقف کاذب آخ جون شده! خیلی قشنگه.دمت گرم.
موفق باشی
تنکسسلام کار خیلی قشنگی شده . فقط به نظرم رفلکت کابینت ها یه مقدار زیاده و از حالت طبیعی خارج شده.در کل عالیه
سلام فرشید جان مرسی موتور رندر کرونا رندر بود و پست پروداکشن هم مجیک بالتتوضیحات کار ...
مکسول یا وی ری؟
نرم افزار ها
در کل کار خوبیه... یه مقداری روشنایی کل کار کمه
مثل همیشه عالی
[JSS][/JSS]کار قشنگیه..................................اگه یه مقدار روشنتر بود بهتر بود...................................در کل خوبه................................good luck
سلام
کار زیبایی بود
موفق باشی
مرسی علی جانسلام سعید جان...............آشپزخانه زیباست..........................مففق باشی داداش
کار خوبی شده
موفق باشی
مرسی مارتین جان نظرتو قبول دارم ولی باز نظرم اینه که باید کارا متفاوت باشه همه کارا مباید مثل هم باشه مرسیبه به ...سعید جان باز از این کارای قشنگ و خفنت زدی..عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
فقط من با رنگ کابینت مشکل دارم...خیلی چرک و مات هست...رنگ های مورد استفاده در اینجور محیط ها از هر طیفی باید شارپ تر و زنده تر باشن
بازم تبریک..موفق باشی
سلام نورای داخلیت عالیی 20
مرسی عباسی جان لطف داریسلام
چیدمان آبجکت ها خیلی خوب شده
طراحی سقف نیز خوب هست
در کل از کارت لذت بردم، ایول
موفق باشی
mdf ها رنگ اکرلیک هایگلس هستن ضوابط اصلی در طراحی کابینت رعایت شده و اسکیل انسانی مطابقت داره تاسیسات آشپرخانه بر اساس طرح انجام میشه و گاز روی اپن برقیه عرض صفحه کانتر 80 هستش و ورودی خروجی زیر سینک داخل حجم ها نصب میشه3d قشنگی شده فقط مشکل اینجاست که قابل اجرا نیست.نه mdf این رنگها رو داره و نه حجم های کابینت فرم استاندارد داره.نداشتن دستگیره مهم نیست(میگیم مگنت داره)شلنگ گاز از کجا رد شده (نکنه گازش اتمیه)زیر سینک 3 تا باکس گذاشتبد پس سیفون و شیرآلات سینک کجا نصب میشه؟رویه اوپن در سمت معلوم نیست به کجا مهار شده.در کل از نظر 3d زیباست(نقاشی قشنگی شده)و از نظر فنی بسیا ضعیفه.لطف میکنید اگه موقع طراحی آشپزخانه به کابینت منزل خود و دوستان و فامیل نگاه دقیقتری بندازید .موفق باشید