Kgp انقلابي در فشرده سازی فایل

ToFaN

Well-Known Member
Kgb انقلابي در فشرده سازی فایل

با سلام خدمت تک تک دوستان
امروز با یه نرم افزار فشرده سازی ساده و کوچولو برخورد کردم که منو واقعا هیرت زده کرده
و حالا سیستم KGB چیه؟
به نظرم من یه سیستم فشرده سازی می باشد که فایل را تا 400 برابر کوچیک تر میکنه بطوری که
یه فایل 450 مگابایتی رو به تنها به 2 مگابایت تبدیل میکنه
واقعا به نظر من این یکی از معجزات تازگی انترنت باشه دیگه مشکل اکثر دوستانی که میخوان فایل های سنگین از روی نت دریافت کنند بر طرف شده
شما میتونید یه فیلمی رو ZIP كنيد با این نرم افزار و بصورت 2 مگابایت در بیارید بطوری که این فیلموه در 2 دقیقه به دوستتون بدین که اونور دنیاست
لینک سایت این نرم افزار
http://www.innosetup.com
کار با این نرم افزار بشدت آسان می باشد میتونید دریافت کنید برنامه رو

فقط یه مورد داره اونم اینکه برای Zip كردن یه فایل 450 مگابایتی باید حداقل 3 ساعت صبر کنید تا فشرده بشه شاید هم بیشتر و کمتر
و برای از حالت فشرده در آوردن آن 4 الا 5 ساعت صبر کنید و به نظر من طبیعی و منطقی می باشد

پیوست ها

• K.jpg
    K.jpg
    33.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22
میشه فایل های فشرده شده توسط این برنامه رو بدون داشتن این برنامه باز کرد ؟

dark-man

Member
توفان جان یعنی ممکنه ؟؟؟؟
یادمه چند وقت پیش ها یک همچین بحثی بالا گرفت و آخر هم معلوم شدش که نمی شه ...اگه این یکی شدنی باشه چی میشه ...میرم حتما دانلودش کنم

ToFaN

Well-Known Member
dark-man گفت:
توفان جان یعنی ممکنه ؟؟؟؟
یادمه چند وقت پیش ها یک همچین بحثی بالا گرفت و آخر هم معلوم شدش که نمی شه ...اگه این یکی شدنی باشه چی میشه ...میرم حتما دانلودش کنم
من که خودم فایل 1.5 MB ماله microsoft office رو از حالت فشرده سازی اوردم بیرون خوب جواب داد حالا هم دارم فشرده میکنم که تو تسته ولی باید کار کنه 2-3 تا از بچه ها امتحانش کرده بودند :)

godman

Member
راستش من يه فيلم رو در حالت ماگزيمم فشرده كردم از 873m شد 721m
اگه اينجور باشه كه winrar از اين بهتره

ToFaN

Well-Known Member
godman گفت:
راستش من يه فيلم رو در حالت ماگزيمم فشرده كردم از 873m شد 721m
اگه اينجور باشه كه winrar از اين بهتره
شما اشتباه فشرده کردید باید مد رو به قسمت Maximum ببريد تا 700 مگابایت رو به 3 مگابایت تبدیل کنه که اونم 7-8 ساعت طول میکشه

Parham

Well-Known Member
فایل آفیس خراب بود ... من 2بار هم Extract کردم اما نشد ... به هر حال برنامه باید جالب باشه ...

mahdyonline

Active Member
آقا طوفان
من این آفیس رو دانلود میکنم اما حجمش 408کیلو بایت است برای چی اینتوری است
بای بای

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز ... فایل که دریافت کردی با همون برنامه که در پست اول هستش باید باز کنی‌ و از حالت فشرده خارج کنی‌

پ.ن : اون فایل مشکل داره و من 2 بار امتحان کردم اما کار نکرد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا