این رو با استفاده از Hair و pinteffect ساختم. :cool:
H Hellion New Member Jun 1, 2007 #1 این رو با استفاده از Hair و pinteffect ساختم. پیوست ها untitled1.JPG 79.3 کیلوبایت · بازدیدها: 26
cs_mohsen Member Jun 1, 2007 #2 خوبه می تونی در مورد ساختش توصیح بدی ! این کار به نظر پارتیکل میاد چطور از هیر و پینت استفاده کردی ؟
Mehdi.Ravan Member Jun 2, 2007 #3 اقا تبریک میگم ... جالب شده , خیلی خوشم اومد , بعد از نظرات بقیه دوستان منتظر یه آموزش کوچولو هستم در مورد چگونگی ساخت این کار ... ممنونم
اقا تبریک میگم ... جالب شده , خیلی خوشم اومد , بعد از نظرات بقیه دوستان منتظر یه آموزش کوچولو هستم در مورد چگونگی ساخت این کار ... ممنونم
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jun 2, 2007 #5 واسه منم جالبه كه چطوري با استفاده از hair اينكارو كرديد؟!
H Hellion New Member Jun 2, 2007 #6 ممنون که نظر دادین. بازو های کهکشان رو با استفاده از hair ساختم وبعد توی یک animation به اون انحنا دادم و بعد،از visor خود مایا و در قسمت glactic > space این ستارهارو بهش اضافه کردم. (hair>assign pint effects brush to hair)
ممنون که نظر دادین. بازو های کهکشان رو با استفاده از hair ساختم وبعد توی یک animation به اون انحنا دادم و بعد،از visor خود مایا و در قسمت glactic > space این ستارهارو بهش اضافه کردم. (hair>assign pint effects brush to hair)