هرچه می خواهد دل تنگت بگو:
Cute design Well-Known Member Dec 21, 2007 #2 سلام ببین دوست من، کلا طرحش خیلی سادس. کلا دلنشین نیست برای بک گراند می تونستی از یه گرادینت با رنگ های مایل به سیاه مثل 333333# به 000000# بزنی سایه هم زیاد جالب نشده کلا میتونستی از براش هم استفاده کنی برای زیبایی! خداحافظ Reza P30
سلام ببین دوست من، کلا طرحش خیلی سادس. کلا دلنشین نیست برای بک گراند می تونستی از یه گرادینت با رنگ های مایل به سیاه مثل 333333# به 000000# بزنی سایه هم زیاد جالب نشده کلا میتونستی از براش هم استفاده کنی برای زیبایی! خداحافظ Reza P30
nima_dsnr کاربر VIP Dec 21, 2007 #3 دوست من این که خیلی سادس مگه تک رنگه که رنگی استفاده نکردی؟ اگه تک رنگه و با ریسو چاپ میشه که اصلا جالب در نمیاد اگه هم چهاررنگه که چرا فقط مشکی؟
دوست من این که خیلی سادس مگه تک رنگه که رنگی استفاده نکردی؟ اگه تک رنگه و با ریسو چاپ میشه که اصلا جالب در نمیاد اگه هم چهاررنگه که چرا فقط مشکی؟
alionline1366 Active Member Dec 22, 2007 #4 خیلی خیلی ساده هست روش بیشتر کار کن اینجوری اصلا جالب در نمیاد رو یه طرح دیگه کار کن کلا اینو بیخیال شو
خیلی خیلی ساده هست روش بیشتر کار کن اینجوری اصلا جالب در نمیاد رو یه طرح دیگه کار کن کلا اینو بیخیال شو