JSP در IIS

miladmovie

Active Member
سلام

وقتي كه IIS رو نصب مي كنيم براي اجرا كردن JSP نياز به برنامه خاصي است يا JSP به طور پيش فرض كار مي كند؟

يك سوال ديگه:
وقتي آپوچه رو نصب مي كنيم قابليت خواندن چه فايل هاي رو داره؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
براي اجراي JSP شما برنامه Jrun كه محصول شركت ماكرومديا هستش رو نصب كنيد اون خودش سرور JSP هستش... اما نميدونم چطوري بايد باهاش كار كنيد چون خيلي چيز پشچيده اي هستش من فقط نصبش كردم تماشاش ميكنم :lol: آخه خيلي طراحيش خوشگله :D

در مورد آپاچي هم بايد بگم كه CGI و PHP و JSP و اين جور چيزا .. همچنين جديدا يك برنامه به نام Chili Soft شركت Sun داده بيرون كه روي Apache نصب ميشه و ASP رو هم ساپورت ميكنه البته نه با تمام امكاناتش.. قيمتش هم خيلي گرونه :x

مجيد

sadr_ba

New Member
مجيد آنلاين راست ميگه . JRun قيافه خيلي قشنگي داره ... ولي به نظر من اونو نصب نكن. اول اينكه كند اجرا ميشه دوم اينكه شركت ماكرومديا اون رو زياد آپديت نكرده و چندتا باگ تابلو داره.
به نظر من بهترين كار اينه كه Tomcat نصب كني. هم روي لينوكس نصب ميشه هم ويندوز... اگه Apache داشتي ميتوني ماژل JK رو از سايت apache بگيري و روش نصب كني. اينجوري خود به خود فايلهاي jsp با tomcat اجرا ميشن.
اگر هم iis داري و راه ديگه اي بلد نيستي ميتوني tomcat رو مثلا روي پورت 6001 نصب كني و از اون پورت ازش استفاده كني.
البته بايد در فايل server.xml در شاخه config هم تغييراتي بدي...
اگه كافي نبود بگو تا كامل توضيح بدم.

می تونید از Jbuilder استفاده کنید و در new قسمت web و سپس java server page را انتخاب کنید و دارایtomcat هم می باشد

جدیدترین ارسال ها

بالا