پشتیبانی John Lock - The Darkness Hunter Game Charachter Build A

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام به همه ی دوستان عزیز
بعد از یک دوران سخت تو مجید انلاین ، یک کار دیگه اومدم بزارم با اجازه مدیران عزیز

:rose:
این کار کاراکتر گیم برای همون بازی The Darkness Hunter ــه ، این کاراکتر اصلی که توسط ارواح تسخیر میشه ...
هنوز کار رو رندر نکردم ، و دارم روی جزییات کار میکنم ... این کار رندر زیبراش ...
برای مژه ها بگم که چون کار برای گیم باید با مش مدل بشه و روش کانال الفا قرار بگیره که تو زیبراش امکانش نبود ... :دی

مدل سر به بدن وصله ، ولی خودش الان 10 میلیون پلی داره ، که اینی که می بینید با همون تکنیک گیمه و فقط 3000 تا ورتکس داره :green:

نرم افزار های استفاده شده :
مدلینگ : تریدی مکس - زیبراش
تکستچرینگ : فتوشاپ - مری ( Mari )

80891441788654035589.jpg

این هم از سفالی کار :

nim3fb6w18l77w0w6tm.jpg

85689046193861746009.jpg

ممنون

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
سلام حمید خیلی خوب کار کردی مثل همیشه .....اگه کارو کامل نکردی حیف بود این جوری میذاشتی تو کارهای در حال انجام وقتی میگی کامل نکردم نمیشه نظری هم داد ولی کارت درسته ...:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
خوب شدن خسته نباشی
تصویری که تکسچر شده فک کنم نرمال ریشهاش درست با تکسچر مچ نشده

حمید مگه قرار نشد اول تکلیف داستانا اینا مشخص شه بعد بریم سراغ اجرا ؟؟!!!

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام حمید

قبلا گفتم نظرمو. کار خوبی شده.
سعی کن واسه کاراکترت specular map هم بدی که خوب خیلی کارو قشنگتر میکنه
بعدشم واسه منافذ پوست از دون دون های درشتی استفاده کردی.روی دماغ جلوشو ببین.یکمی ریز تر باشه بهتر میشه
جریان موژه هاش چیه؟ تکستچر نداره؟توی زی براش رندر گرفتی؟

LinkinForEver

سلام داش حمید عزیز

بعد چند هفته اومدم آواتارت رو دیدم گُرخیدم!

ای بابا بازم کار عالی!!!!! یه خورده معمولی کار کن تا بشه حد اقل یه ایرادی... چیزی از کارت بگیرم بابا :wink:
قربون تو داداش گل :rose:
بابا ترکوندی مارو که ! کار عالی تاپیک همسایست :دی این کار معمولیه دیگه :green:
اواترم باید عوض کنم ، تصویریشو دیدم خوشم اومد زدم رو اواتار ... خخخخ

مرسی بازم :rose:

سلام حمید خیلی خوب کار کردی مثل همیشه .....اگه کارو کامل نکردی حیف بود این جوری میذاشتی تو کارهای در حال انجام وقتی میگی کامل نکردم نمیشه نظری هم داد ولی کارت درسته ...:rose:
سلام ، مرسی خیلی لطف داذی :rose: ، خوب من Build ــی میزارم این هنوز بیلد اول ــه :دی بعد از هر تغییر کلی وا کامل شده بیلد میزنم تو انجمن
مرسی بازم :rose:

خوب شدن خسته نباشی
تصویری که تکسچر شده فک کنم نرمال ریشهاش درست با تکسچر مچ نشده

حمید مگه قرار نشد اول تکلیف داستانا اینا مشخص شه بعد بریم سراغ اجرا ؟؟!!!

مرسی مهران:rose: ، این ریشاش اره ، از چند تا حرفه ای پرسیدم گفتن اصلا ریش هارو نباید اسکالپ میکردی :cry:
ولی درستش میکنم هر جور شده

خب چرا داستان که سر جاش اما باید موقع ارایه تمام قیافه کاراکتر ها هم باشه :shock:

سلام حمید

قبلا گفتم نظرمو. کار خوبی شده.
سعی کن واسه کاراکترت specular map هم بدی که خوب خیلی کارو قشنگتر میکنه
بعدشم واسه منافذ پوست از دون دون های درشتی استفاده کردی.روی دماغ جلوشو ببین.یکمی ریز تر باشه بهتر میشه
جریان موژه هاش چیه؟ تکستچر نداره؟توی زی براش رندر گرفتی؟

سلام ، مرسی :rose: ، هنوز به اونجاش نرسیدیم :دی
اره درشت شد ، بعد اومدم درست کردم دماغش رو یادم رفت ، این دماغش تو اولویتمه که فیکس بشه
موژه ها چون مدل گیم ، نمیشه از خود مش استفاده کرد چون مدل سنگین میشه پس مجبورم از فیس استفاده کنم بعد یک الفا بندازم روش ، تا درست شه :green:
وقتی رندر شد خوب میشه ...

کار قشنگیه تبریک

ممنون از همگی که قابل دونستید :rose:

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی هم قشنگ. فقط ریش هاش مقوا نداره که البته چون برای بازی نیازی نیست بیشتر روش کار بشه. حالا بهتر هم بشه خوبه
فقط اون قضیه مژه و کانال آلفا رو من نگرفتم. میدونم آلفا چیه ولی منظور تو رو نفهمیدم. اوپاسیتی خودمون منظورت بوده؟ یعنی مثل اون؟
توضیح بسی زیبا و کامل بده.
من نفهمیدم این بازی چند مرحله هستش که 3 نفری ساخته میشه؟

LinkinForEver

خیلی هم قشنگ. فقط ریش هاش مقوا نداره که البته چون برای بازی نیازی نیست بیشتر روش کار بشه. حالا بهتر هم بشه خوبه
فقط اون قضیه مژه و کانال آلفا رو من نگرفتم. میدونم آلفا چیه ولی منظور تو رو نفهمیدم. اوپاسیتی خودمون منظورت بوده؟ یعنی مثل اون؟
توضیح بسی زیبا و کامل بده.
من نفهمیدم این بازی چند مرحله هستش که 3 نفری ساخته میشه؟

سلام داش مستر
خیلی ممنون
ریش هاش اره دیگه ، وقت هم نیست کار کنم ،بلدم نیستم :دی
مژه ها باید فیس بشه بعد با فتوشاپ مژه هارو پینت میزنم اره دقیقا همون اپاسیتی اما واسه گیم نمیشه اینکارو کرد باید TGA بدی الفا کنل هم داشته باشه بعد تو مکس هم ببینی دو تا گزینه تو Bitmap داره نوشته RGB و Alpha گیم هم اونطوری
5 مرحله داره 5 نفری هم کار میشه :wink:

dr.hashemi

کاربر فعال
عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی مثل همیشه . .. .
آقا با این اسمی که گذاشتی منو یادم جان لاک لاست انداختی
چه دورانی بود و چه شخصیتی بود کاشکی عاقبت این مثل اون نشه . . .
به هر حال تبریک . . .

LinkinForEver

قربون تو دکتر ، رندر اول اضافه شد ...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام آفرین حمیدجان.خیلی خوب شده.به نظرم اسکین انگار لو پلی شده.منظورم حجم نیست.رندر رو میگم.به خاطر کیفیت پائین سایز تکسچر هست؟؟

LinkinForEver

سلام آفرین حمیدجان.خیلی خوب شده.به نظرم اسکین انگار لو پلی شده.منظورم حجم نیست.رندر رو میگم.به خاطر کیفیت پائین سایز تکسچر هست؟؟

سلام ، مرسی که قابل دونستی:rose: ، به خاطر اینکه برای گیمه باید کیفیت کل تکستچر 2048 نباشه ، منم بیشتر UV رو به صورت اختصاص دادم بقیش داغون شده اما چون بازی اول شخصه و فقط
یکجا پلیر دیده میشه زیاد بالا نگرفتم

coelho

Member
درود بر تو جوانمرد
ترکانده ای رسما،خعلی حال کردم ادامه بده تا بهتر بشه امیدوارم یه بازی نیم ساعتی بسازید با اجرای بسیار قوی کیفیتو فدای کمیت نکنید.........

جدیدترین ارسال ها

بالا