IP2Localtion ملی !! | جهت تشخیص شهر های ایران

با سلام

IP2Localtion رو اگه دیده باشید قابلیت اون رو داره که بجز کشور نام شهر بازید کننده رو از طریق IP بدست بیاره ..
مثلا کسی که از کشور آلمان وارد سایت میشه دقیقا میگه که از کدوم شهر آلمان وارد سایت میشه ولی این
دیتابیس در مورد شهر های ایران درست عمل نمیکینه مثلا برای من که از شهر آبادان وارد سایت رسمیش
شدم فقط نوشته بود کشور ایرانه و جلوه شهر یه - زده بود ! اما نام ISP رو درست نوشته بود ..

خوب میرم سر اصل مطلب کسی اینجا هست که یک دیتابیس داشته باشه که از طریق IP نام شهر های ایران
رو در بیاره ؟ من میخام یک دیتابیس داشته باشم که فقط شهر های ایران رو توش ذخیره کرده باشه و دیگر
کشور ها برام مهم نیست اگه کسی این دیتابیس رو داره ممنون میشم این جا برازه و اگه چنین دیتابیسی
نیست بگین تا من یه طرحی دارم تا یه دیتابیس رو جمع آوری کنیم و پس از تکمیل همین جا به صورت رایگان
ارائه بدیم

با تشکر | منتظرم

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
با سلام

IP2Localtion رو اگه دیده باشید قابلیت اون رو داره که بجز کشور نام شهر بازید کننده رو از طریق IP بدست بیاره ..
مثلا کسی که از کشور آلمان وارد سایت میشه دقیقا میگه که از کدوم شهر آلمان وارد سایت میشه ولی این
دیتابیس در مورد شهر های ایران درست عمل نمیکینه مثلا برای من که از شهر آبادان وارد سایت رسمیش
شدم فقط نوشته بود کشور ایرانه و جلوه شهر یه - زده بود ! اما نام ISP رو درست نوشته بود ..

خوب میرم سر اصل مطلب کسی اینجا هست که یک دیتابیس داشته باشه که از طریق IP نام شهر های ایران
رو در بیاره ؟ من میخام یک دیتابیس داشته باشم که فقط شهر های ایران رو توش ذخیره کرده باشه و دیگر
کشور ها برام مهم نیست اگه کسی این دیتابیس رو داره ممنون میشم این جا برازه و اگه چنین دیتابیسی
نیست بگین تا من یه طرحی دارم تا یه دیتابیس رو جمع آوری کنیم و پس از تکمیل همین جا به صورت رایگان
ارائه بدیم

با تشکر | منتظرم
تایتل تاپیکت یه طوری بود که گفتم حتما خودت اینو گذاشتی واسه دانلود!
با کله اومدم!

ببین بعضی از این سایتهای دوستیابی خارجی رو دیدی؟
میگه مثل find your friend in TEHRAN ؟
این از کجا گیر آورده؟!
حتما باید یه دیتابیس خیلی خوب برای این باشه
تو گوگل سرچ کن

سرچ کردم ولی چیزی تو گوگل نیافتم !!
من یه راحی دارم که اگه برو بچه های مجید آنلاین و وب مستر ها همکاری کنند در یک عملیات انتحاری میتونیم این دیتابیس رو با کمک هم دیگه جمع آوری کنیم ..

هر کی میتونه همکاری کنه اینجا بگه و اگه روشی هم داره روشش رو توضیح بده !!

با تشکر

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سرچ کردم ولی چیزی تو گوگل نیافتم !!
من یه راحی دارم که اگه برو بچه های مجید آنلاین و وب مستر ها همکاری کنند در یک عملیات انتحاری میتونیم این دیتابیس رو با کمک هم دیگه جمع آوری کنیم ..

هر کی میتونه همکاری کنه اینجا بگه و اگه روشی هم داره روشش رو توضیح بده !!

با تشکر
روشش رو میتونی از همون ip2location معروف ببینی!
ولی من هنوز در عجبم این سایت ها چجوری تشخیص میدن؟

moosa2007

Member
ip2localtion رو اگه دیده باشید قابلیت اون رو داره که بجز کشور نام شهر بازید کننده رو از طریق ip بدست بیاره ..
شدم فقط نوشته بود کشور ایرانه و جلوه شهر یه - زده بود ! اما نام isp رو درست نوشته بود ..
اگه ميشه براي دانلود در اين تاپيك قرار دهيد چون من هم نياز دارم

مرسي

این سایت ها میاد rang آی پیتون رو مشخص میکنه و بعد بسته به اون اسم رو مشخص میکنه
همین

ghasembaghi

Member
من دیتابیس کاملش را دارم
البیته برای خودم هزینه داشته
اگه کسی خواست در خدمتم!

یعنی شما دیتابیسی داری که با دادن IP بازدید کننده میگه از چه شهری وارد شده .. ببین همون ip2localtion فکر کنم برای شهر های بزرگ ایران مثل تهران و مشهد این کار رو بکنه .. به من پی ام بده ( mahdi_x1 ) بت ای پی خودم رو میدم ببین میگه از چه شهری هست . راستی دیگه نشد شما حرف پول بزنی ها !! من اول گفتم هر کی داره رایگان بزاره !

ghasembaghi

Member
توی دیتابیسی که من دارم رنج آی پی داره و معلوم میکنه واسه کدوم شهر و کشوره
مثلا میگه آی پی های از 64.25.30.1 تا 64.25.30.50 مثلا برای کشور انگلستانه (مثلا گفتم)

moosa2007

Member
من دیتابیس کاملش را دارم
البیته برای خودم هزینه داشته
اگه کسی خواست در خدمتم!
اگه رايگان در اين تاپيك قرار دادين كه ممنون و اگرنه لطفا قيمت پيشنهادي خود را اعلام نماييد

با تشكر

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
مثلا میگه آی پی های از 64.25.30.1 تا 64.25.30.50 مثلا برای کشور انگلستانه (مثلا گفتم)
خب بذار واسه دانلود حاشو ببریم دیگه!!

ghasembaghi

Member
آی پی که توی چت دادی: 85.185.224.22
شرکت: tosea ertebatat novin aria co.
Information Technology Company (ITC) آی.اس.پی
کشور: ایران
شهر: اصفهان
من در واقع 4تا دیتا بیس دارم یکی برای شرکت، یکی برای آی.اس.پی، یکی برای کشور و یکی برای شهر البته توی دیتابیس شهر اطلاعات کشور هم هست

ghasembaghi

Member
در مورد قیمت هرچی دوستان بگن
البته همینطور که میدونید این اطلاعات ثابت نیستند و هر لحظه ممکنه تغییر کنه
مثلا ممکن یه شرک یا خدمات اینترنتی بعد از اتمام دوره خرید آی پی اونو تمدید نکنه و یه شرکت دیگه بیاد بخره

ghasembaghi

Member
در مورد ضریب اطمینان بگم که ضریب اطمینان برای کشورها 99درصده و برای شهرها 85درصد
اطلاعات را هم میتونم اول هرماه به صورت آپدیت بهت بدم(البته تا یکسال)
البته این توضیح را هم بدم که تخصص من توی دیتابیسه
شما هر دیتابیسی که میخوای بگو واست جور کنم(البته اگه بتونم)

من قصد توهین ندارم ولی مثل اینکه حال شما اصلا خوب نیست ..

شما از IP2Localtion استفاده میکنی ؟ خوب معلومه این دیتابیس تمام شهر های کشور انگلیس رو از ای پی میده
من میگم این دیتابیس نتونست نام شهر من رو از ای پی بخونه فقط تونست تشخیص بده که ایرانه !

ما دیتابیسی نیاز داریم که تمام 300 شهر ایران رو از طریق ای پی تشخیص بده مثلا اگه کسی از برره !!! وارد اینترنت
بشده تشخیص بده ..

آی پی که توی چت دادی: 85.185.224.22
شرکت: tosea ertebatat novin aria co.
Information Technology Company (ITC) آی.اس.پی
کشور: ایران
شهر: اصفهان
من در واقع 4تا دیتا بیس دارم یکی برای شرکت، یکی برای آی.اس.پی، یکی برای کشور و یکی برای شهر البته توی دیتابیس شهر اطلاعات کشور هم هست

کاملا غلطه !!

همه دنیا میدونن من آبادانی هستم نه اصفهانی
و از ISP من هم Call With Me هست نشون به اون نشون که خود سایت کبیر و عظیم ip2localtion.com با تحلیل ای پی من
نام ISP من رو درست وارد کرد .

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL

شما از ip2localtion استفاده میکنی ؟ خوب معلومه این دیتابیس تمام شهر های کشور انگلیس رو از ای پی میده
من میگم این دیتابیس نتونست نام شهر من رو از ای پی بخونه فقط تونست تشخیص بده که ایرانه !

ما دیتابیسی نیاز داریم که تمام 300 شهر ایران رو از طریق ای پی تشخیص بده مثلا اگه کسی از برره !!! وارد اینترنت
بشده تشخیص بده ..
خب عزیزم!
مثلا یکی که تو برره زندگی میکنه خود برره که isp نداره به خاطر همین مثلا شما از شیراز سرویس میگیرین پس نمیتونین تشخیص بدین که از برره هست.
همه شهرهای کئچیکو نمیشه تشخیص داد

ghasembaghi

Member

شما از IP2Localtion استفاده میکنی ؟ خوب معلومه این دیتابیس تمام شهر های کشور انگلیس رو از ای پی میده

بشده تشخیص بده ..

من گفتم مثلا
شما هم فکر کن مثلا ایران-اصفهان یا مثلا امریکا-نیویورک یا مثلا ایران برره
در مثلا که جای مناقشه نیست

شما دیشب توی چت گفتید که درسته
محض اطلاع بگم وقتی شما یه آی پی میخرید اطلاعات whois را هرجور که بخواهید وارد میکنید شما تو برره زندگی میکنی میتونی بنویسی لاس وگاس. کسی نیست که جلوتو بگیره.

ghasembaghi

Member
اطلاعات کامل آی پی که شما دادید:
85.185.224.22
WHOIS = % This is the GoogleA4 Whois query server #2.
% The objects are in RPSL format.
%
% Rights restricted by copyright.
% See http://www.GoogleA4.com/l

% Note: This output has been filtered.
% To receive output for a database update, use the "-B" flag

% Information related to '85.185.224.0 - 85.185.224.63'

inetnum: 85.185.224.0 - 85.185.224.63
netname: TANA
descr: tosea ertebatat novin aria co.
country: IR
admin-c: RN892-RIPE
tech-c: RN892-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: AS12880-MNT
source: RIPE # Filtered

person: Reza Naderi
address: tayyeb ave - abadan
address: khouzestan,Iran
phone: +98 631 443 53 82
fax-no: +98 631 443 53 82
e-mail: [email protected]
nic-hdl: RN892-RIPE

% Information related to '85.185.0.0/16AS12880'

route: 85.185.0.0/16
descr: DCI-Route
origin: AS12880

% Information related to '85.185.192.0/18AS12880'

route: 85.185.192.0/18

% Information related to '85.185.128.0/17AS12880'

route: 85.185.128.0/17

% Information related to '85.185.224.0/19As12880'

route: 85.185.224.0/19
origin: As12880

این اطلاعات ip من درسته من آبادان زندگی میکنم پس تو پست اولت گفتی اصفهان ؟
میشه بگی اسم این دیتابیس چیه و اون رو از کجا گیر اوردی ؟

بالا