سلام من ميخوام در مورد IP Valid اطلاعاتي داشته باشم ممنون
Hyper Active Member Jun 13, 2005 #3 من اینترنت ماهواره ای دارم چون پورتهای 8080 تمام ISP هایی که باهاشون کار میکنم بسته است مجبورم از VPN استفاده کنم که خوب اصلا جالب نیست یکی از دوستان میگفت IP Valid آی اس پی رو پیدا کن و ... حالا من میخوام بدونم این IP Valid چه جوریهاست ؟!
من اینترنت ماهواره ای دارم چون پورتهای 8080 تمام ISP هایی که باهاشون کار میکنم بسته است مجبورم از VPN استفاده کنم که خوب اصلا جالب نیست یکی از دوستان میگفت IP Valid آی اس پی رو پیدا کن و ... حالا من میخوام بدونم این IP Valid چه جوریهاست ؟!
ToFaN Well-Known Member Jun 14, 2005 #4 ببين عزيزم ip invalid خودش يه بحث يه بزرگي داره كه تو كتاب +network خيلي راجب اين بحث شده تا اونجا كه من به ياد دارم ip invalid فقط به اشخاص خاص و كامپيوتر هاي خاص ميدن نه هر كامپيوتري اگه اشتباه نكرده باشم اخه خيلي وقته ديگه به اين كتاب سر نمي زنم
ببين عزيزم ip invalid خودش يه بحث يه بزرگي داره كه تو كتاب +network خيلي راجب اين بحث شده تا اونجا كه من به ياد دارم ip invalid فقط به اشخاص خاص و كامپيوتر هاي خاص ميدن نه هر كامپيوتري اگه اشتباه نكرده باشم اخه خيلي وقته ديگه به اين كتاب سر نمي زنم