Ip ثابت لازمه؟

kami_mz

Well-Known Member
خوب عنوان مبحث يه خورده گنگه ولي چيزي ديگه اي به ذهنم نرسيد.
اينم مشکل من( البته اميدوارم جاش درست باشه!):
من نوعي قصد دارم از شرکت X يه مقدار فضا به صورت ريسلري خريداري کنم. آيا براي دسترسي به ( به فرض) WHM نياز به IP ثابت يا حداقل رنج ثابت دارم؟
يعني کار من طوريه که هر ماه در يک کشور هستم. آيا اين سفرهاي متناوب در دسترسي من به WHM ايجاد مي کنه؟ آيا فقط بايد از کشور اول به کنترل پنل وصل بشم؟ :cry: :cry: :cry: :cry:
ممنونم.
( در ضمن دوباره ميگم اگه جاي اين سوال نيست بگيد تا در اولين فرصت به جاي درستش منتقل کنم.).

Ghamnevis

Well-Known Member
يكي نيست جواب اين را بده :D ؟

خوب من در حد مغزكم جواب ميدم !

لازم نيست ! اگر WHM هايي كه رو سرور اميد بود (CPanel) منظورته نه :D ! حداقل من به چند ip با range مختلف از شهر X و همينطور Y باهاش كار كردم !

شايد ايني كه تو ميگي فرق داره...

oxygenws

Active Member
من شرمنده کامبیز (و البته سایان :) ) این سوال رو ندیده بودم :)
نه کامبیزجان، اصلا Ip لازم نیست. شما می تونی با Ip اصلی سرور --هم-- کار کنی.

هاست و دامین رایگان ارزان با کیفیت بالا

هاست با فضا و پهناي باند نامحدود بسيار ارزان
هاست نامحدود با تضمين را فقط در شركت هاستينگ ايران ميتوانيد خريداري كنيد
www.iranprohost.com
شركت هاستينگ حرفه اي ايران با 3 سال سابقه مفيد و درخشان در فروش هاست و دامين در نظر دارد به مدت كوتاهي هاست و دامين را به قيمتهاي زير به فروش برساند.
20MB+DOMAIN=11000
50MB+DOMAIN=13000
100MB+DOMAIN=17000
200MB+DOMAIN=21500
500MB+DOMAIN=24500
1000MB+DOMAIN=29000
unlimited Space+ free domain= 100000T
قيمت هاست ويندوز نيز در سايت ما وجود دارد.
www.iranprohost.com
ضمنا نمايندگي فعال از تمام استانها پذيرفته ميشود با قيمتهاي بسيار ارزان
iranprohost.gif

ضمنا هاست رایگان برای سایتهای پر بازدید به ازای قرار دادن بنر ما در سایت شما

oxygenws

Active Member
دلاور جان، شما با صور اسرافیل نسبتی داری؟؟
همیشه عادت داری مرده ها رو زنده کنی؟؟

elyass

Member
ببخشید میشه یه شرکت معرفی کنید که هاست و دومین باip اختصاصی بده؟ممنون

i2ir

New Member
بهترین سایت ارایه دهنده دامین رایگان با پسوند دات کام

[FONT=&quot]بهترین سایت ارایه دهنده دامین رایگان با پسوند دات کام[/FONT][FONT=&quot]
http://i2ir.com
[/FONT][FONT=&quot]سایت من درون ایران یا همان آی تو آی آر بهترین و قویترین سایت ارایه دهنده دامین یا همان ساب دامین رایگان است که به کاربران دامین رایگان با پسوند دات کام میدهد [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]از دیگر قابلیتهای این سایت میتوان به مدیریت تبلیغات توسط خود کاربر نام برد و ثبت بسیار راحت و آسان دامین و از همه مهمتر استفاده قویترین و سریعترین سرورهای آمریکایی و امنیت بالا سایت لازم به ذکر است که سایت بر خلاف دیگر سایتهای ارایه دهنده دامین رایگان دامین شما را در صورت نداشتن بازدید مسدود نمیگند[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]من که ازش رازیم دامین من در این سایت اینه می توانید بازدید داشته باشید[/FONT]
[FONT=&quot]
www.bb.i2ir.com
[/FONT]

جدیدترین ارسال ها

بالا