internt explorer

teshneh

Active Member
1- من وقتی اینترنت اکسپولور را باز می کنم این پیغام خطا را می دهد برای برای طرف کردن آن چه کار باید بکنم؟؟؟؟
your current secturity setting prohibit running ActiveX controls on this page.As a result,the page may not display correctly.
2- می خوام اینترنت اکسپولور را جوری تنظیم کنم که وقتی باز می شود connectionهای را که دارم به من نشان دهد چه کار باید بکنم؟؟؟

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز شما زمانی‌ که صفحه را به صورت آفلاین می‌بینید و درون اون اسکرپتی‌ باشه باید روی نوار زرد رنگ کلیک کنید تا اجازه داده بشه اون اسکریپ اجرا بشه و این مشکل فقط به صورت لوکال هستش و زمانی‌ که شما فایل را از روی اینترنت یا سرور اجرا کنید این مشکل نخواهد بود

در مورد سوال دوم یکم بیشتر توضیح بده ...

ToFaN

Well-Known Member
من الان 1 ساله دارم فایرفوکس استفاده میکنم
واقعا محشره
حتی تو CSS شناسی هم هوشمنده حتما اینو امتحان کنید

Get Firefox

teshneh

Active Member
1-در نرم افزار dreamweaver با لایه ها مشکل دارم یعنی لایه عرض یک کاراکتر و طول کل صفحه را دارد و اصلا انتخاب نمی شود که آن را کوچک و بزرک کنم.چه کار کنم؟؟؟؟؟؟
در مورد سوال قبل هم از internet expolorer استفاده می کنم چون خروجی نرم افزار dreamweaver در این نرم افزار هست.
2-از توجه شما دوستان ممنون اما جواب های شما درست نبود . من اون نوار زرد رنگ را ندارم.
3-در مورد سوال دوم هم می خوام وقتی این نرم افزار را باز می کنم تمام connectionهای که دارم باز شود و زیر گزینه های آن dial ,work offline,setting می باشد.

majid2x

Active Member
من که از همشون استفاده کردم تو باز کردن فروم از Opera خیلی راضیم و بقیش هم Ie

بالا