internet explorer

faridj

Member
دوستان سلام
من از دو جستجوگر اینترنت (internet explorer and mozilla) استفاده میکنم
اما وقتی که میخواهم از internet explorer استفاده کنم تعداد بیشماری صفحه با سرعت زیاد باز میشود و بعد از چند ثانیه بسته میشود
در ضمن میدانم که کامپیوترم ویروس هم گرفته است.
لطفاً اگر راه حلی میدانید به من بگید
( یا اینکه لصلاً چگونه میتوانم internet explorer را کامل پاک کنم و یک نسخه ی جدید نصب کنم?

salmanclever

Well-Known Member
سلام عزيز
اينترنت اكسپلورر شما احتمالا در دام نرم افزارهاي ناخاسته كه هنگام كار با اينتر نت به سيستم شما نفوز ميكند و در سيستم شما نصب ميشود
البته اين فقط يك هدسه خيلي عوامل ميتونه دخيل باشه مثلا بعضي از سورساي جاوا كه خيلي سنگينند و عجيب غريب كه در سايتهاي مختلف وجود دارن بروزر شما رو خراب ميكنند خلاصه عوامل متعددي داره
به نظر من بهترين راه خلاصي از اين مشكل همونيه كه خودتون گفتيد بايد بروزر خودتونو عوض كنيد
راهشم اينه از مونوي استارت مونوي كنترول پنل را انتخاب كرده و به محيط كنترل پنل رفته و در آنجا بر آيكن add or remove programsرا كليك كرده تا به پنجره مربوطه برويد سپس به تب add/remove windows componentsبرويد و در آنجا تيك جلو گزينه internet explorer را برداريد و دكمه next قش فشار دهيد تا internet explorer شما حذف شود براي نصب دوباره آن دوباره همين مراحل را طي كنيد ولي ايندفعه تيك internet explorerرا بگزاريد و دكمه nextرا بزنيد تا دوباره بروزر شما از روي سي دي ويندوز نصب شود
اميدوارم مشكلتون حل بشه
موفق باشيد
سلمان....

faridj

Member
متاسفانه هنوز نه...

آقا سلمان این کار را کردم ولی متا سفانه هنوز مشکل حل نشده
تصمیم گرفته ام که کلاً ویندوز جدید نصب کنم اگر راهنمایی ای در مورد نصب امن و تمیز دارید خیلی ممنون میشوم (طوری که برنامه های روی کامپیوترم آسیبی نبینند )
( جواب دادن به تازه کار ها هم حوصله میخواد ها...)
:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا