Internet Download Manager 4.01 Full version

iranexplorer.net

Active Member
اینم یک سربال valid برای نسخه 4.01 ..... می تونید یا از اون کرک registry استفاده کنید، یا برید برنامه رو به نام خودتون با این سربال ثبت کنید... هیچ فرقی نمی کنه.

کد:
SAXFL-3OMTM-XTHWC-O8R7M

iranexplorer.net

Active Member
نرم افزار بروز رسانی شده!

برای این منظور به Help و سپس Quick Update برنامه رفته و نسخه جدید را بصورت خودکار توسط نرم افزار دریافت کنید.

fooladi

Member
اين سريال هم بعد از يه مدت از كار مي افته :cry:

من flashGet داشتم و از اون خيلي استفاده كردم ولي از وقتي فهميدم spyware هستش دلم نمياد استفاده كنم . فعلا دارم Download express رو امتحان ميكنم ببينم چطوره.

Peyman-Pop

Active Member
Mammad PhOtOshOp گفت:
پيمان جان اين لينك شما كار نميكه ها.
يعني ميكنه ولي چيزي دان نميشه
چون روی یک سرور مجانی‌ بوده به مشکل برخورده.

بهر حال این تاپیک مال گذشته هستش، حالا از سایت خود برنامه نسخه تریال اونرو دانلود کنید و بعد از لینکی‌ که ایران داده استفاده کنید و برنامه رو آپدیت کنید .

مشکلتون برطرف می‌شه .

موفق باشید.

پیمان

iranexplorer.net

Active Member
جهت دريافت نرم افزار، به صفحه چهارم اين تاپيك مراجعه كنيد، و سپس تاپيكي كه iranexplorer.net ارسال كرده.

بقيه لينك ها مثل اينكه كار نميكنه.

پيوست:
آقا پيمان موافقي اين تاپيك رو بفرستيم آرشيو ، خيلي شلوغ شده.. يك تاپيك جديد باز كنيم و لينك هاي فعال اين نرم افزار رو اونجا قرار بديم؟

ايران اكسپلورر

Peyman-Pop

Active Member
انتقال به آرشیو برای اینکار مناسب نیست، چون هر لینکی‌ یکروز قدیمی‌ می‌شه و اگر اون تاپیک رو بخواییم به آرشیو منتقل کنیم انجمن نرم افزار الان فقط حدود 20 تاپیک شاید بیشتر نداشت .

اما می‌شه این تاپیک رو از حالت مهم خارج کرد و تاپیک جدیدی زد که در اون لینک های جدید عنوان شده باشه و اونرو در حالت مهم قرار بدیم، خود به خود این تاپیک هم میره پایین .

پیمان

جدیدترین ارسال ها

بالا