Internet Download Manager 4.01 Full version

Peyman-Pop

Active Member
ایمان جان احتمال داره کامپيوترت یک تروجان داشته باشه . چون بعضی‌ تروجان ها رجیستری رو غیر فعال میکنند .

یک کار هم میتونی‌ بکنی‌، روی اون فایل REG کلیک راست کن و Edit رو بزن ، بعد سریال رو اونجا میبینی‌ اون گزینه هارو در قسمت رجیستر برنامه وارد کنی‌ مشکلت حل می‌شه .

iranexplorer.net

Active Member
میگم، اصلا مگه از خط فرمان نمی تونه regedit رو اجرا کنه ایمان؟

میتونه دستی همه رو وارد کنه.

iranexplorer.net

Active Member
Peyman-Pop گفت:
ایمان جان احتمال داره کامپيوترت یک تروجان داشته باشه . چون بعضی‌ تروجان ها رجیستری رو غیر فعال میکنند .

یک کار هم میتونی‌ بکنی‌، روی اون فایل REG کلیک راست کن و Edit رو بزن ، بعد سریال رو اونجا میبینی‌ اون گزینه هارو در قسمت رجیستر برنامه وارد کنی‌ مشکلت حل می‌شه .

سریال به تنهایی فایده نداره.. حتما باید انلاین چک غیرفعال بشه.. چون در آنه واحد فقط سه ip می تونن از یک سریال استفاده کنند. این سیستم جدیده IDMAN اه.

الان من اطلاعات ثبت دارم به نام دوستم، به من داده ، اما نمی تونم به شماها بدم متاسفانه چون خودمم دیگه نمی تونم استفاده کنم بعدش و ip ام بلاک میشه... :idea:

راستی نسخه 4.1 هم اومد دیروز...

iman_flash

Active Member
ايران جان گفتم كه من فقط يك يوزر دارم به اسم iman كه اونم Computer Administrator هست...
در ضمن تو خط فرمان هم كه regedit رو ميزنم همون پيغام كه بالا گفتم مياد!!!
منم فكر كردم تروجان باشه ولي با norton كه سرچ كردم چيزي پيدا نكرد!!! ممكنه نورتون نتونه پيدا كنه؟ در ضمن آپديت هم هست.

Peyman-Pop

Active Member
iranexplorer.net گفت:
Peyman-Pop گفت:

سریال به تنهایی فایده نداره.. حتما باید انلاین چک غیرفعال بشه.. چون در آنه واحد فقط سه ip می تونن از یک سریال استفاده کنند. این سیستم جدیده IDMAN اه.

الان من اطلاعات ثبت دارم به نام دوستم، به من داده ، اما نمی تونم به شماها بدم متاسفانه چون خودمم دیگه نمی تونم استفاده کنم بعدش و ip ام بلاک میشه... :idea:

راستی نسخه 4.1 هم اومد دیروز...

نمیدونستم در ورژن جدید این امکان آنلاین شده .

ایمان جان آره امکان داره .

Salar

Active Member
من فايله رو گمش كردم....حالا اگه كسي سريال نامبر اين برنامه رو بده ممنون ميشم...نسخه 3.17 ّّهست

R_chizari

Active Member
iman_flash گفت:
ايران جان گفتم كه من فقط يك يوزر دارم به اسم iman كه اونم Computer Administrator هست...
در ضمن تو خط فرمان هم كه regedit رو ميزنم همون پيغام كه بالا گفتم مياد!!!
منم فكر كردم تروجان باشه ولي با norton كه سرچ كردم چيزي پيدا نكرد!!! ممكنه نورتون نتونه پيدا كنه؟ در ضمن آپديت هم هست.

آقا يكبار با خود administrator لاگ اين كن و تست كن (موقع نمايش صفحه ورودي كاربران 2 بار ctrl+alt+del ) شايد اشكالي براي اين يوزري كه ساختي بوجود آمده باشه.

بدرود

iman_flash

Active Member
نه آقا اصلا از لحاظ دسترسي مشكلي ندارم

حالا اگه تروجان باشه واسه پيدا كردنش چه برنامه‌اي رو پيشنهاد ميكنيد؟

Peyman-Pop

Active Member
ایمان جان شما Ctrl + Alt + Del رو بزن ببین کار میکنه و یا پیغامی‌ نمیده .

همینطور در قسمت run تایپ کن Msconfig ببین اجرا می‌شه یا همین پیغام رو میده .

بعد می‌شه بهتر حدس زد .

موفق باشی‌

Peyman-Pop

Active Member
ایمان جان تا فردا صبر کن مشکل رجیستر این برنامه رو برات حل می‌کنم .

iman_flash

Active Member
مرسي پيمان جان زحمت افتادي
ولي فكر كنم كلا رجيستري من مشكل داره :roll:

Peyman-Pop

Active Member
ایمان جان یک پچ برای این برنامه برات درست کردم ، میتونی‌ از این استفاده کنی‌ .

فکر کنم با این مشکلی‌ نداشته باشی‌ چون برنامست .

موفق باشی‌

iman_flash

Active Member
مرسي آقا پيمان
ولي وقتي اجراش كردم دقيقا همون پيغامي كه عكسشو گذاشتم اومد!! برنامه هم هنوز باز نميشه...
انگار رجيستري من قفل شده!! چون اصلا بعضي از تنظيمات ويندوزم كه ميخوام عوض كنم همون پيغام مياد!!!
كم‌كم دارم به اين نتيجه ميرسم كه ويندوزمو عوض كنم!

بازم ممنون آقا پيمان ايشالله جبران كنيم
ارادت

iranexplorer.net

Active Member
برنامه نسخه جدیدش چند روزیه آمده، دریافت نسخه کامل:

کد:
http://www.internetdownloadmanager.com/data/30493keFH04URsl204923FD3woS9q1a/idmupdt.exe

در ضمن عنوان این تایپک هم از 4.0 به 4.01 تغییر نام پیدا کرد.

تذکر: برنامه را نصب، و همان فایل registry قبلی را اجرا کنید. برای راحتی کار، دوباره اینجا فایلو پیوست کردم.
(اگر قبلا اجرا شده که برای بار دوم لازم نیست)

Peyman-Pop

Active Member
ممنون ایران بابت لینک .

این هم امکانات جدید اضافه شده در ورژن 4.01 :

کد:
What's new in version 4.01 
(Released: Apr 22, 2004)

Added a feature to switch between old browser integration and new browser integration. In a rare case new advanced browser integration caused conflicts with 3rd party Internet applications. In these cases, it's possible to use old basic browser integration. 
Improved Download All feature. 
Added support for more FTP and HTTP servers that are not RFC compliant 
Version 4.01 includes all latest bug fixes.

Salar

Active Member
خیلی ممنون ای...این 4.0 گیرداده بود سریال نامبر میخواست الان دیگه درست شد...

جدیدترین ارسال ها

بالا