interior_design

DIMO

Active Member
سلام:

این هم از کار ما لطفاً عاجزانه تقاضا دارم نظرهاتون به تعریف کردن محدود نشه یه کمکی به خوب شدنش بکنید.در ضمن این مسابقات کوچک چی شد تعطیل شد.:sad:

پیوست ها

• F I N A L .jpg
    F I N A L .jpg
    263.1 کیلوبایت · بازدیدها: 130
آخرین ویرایش:

mostafa_az

Well-Known Member
حرف نداره. مدلینگ عالیه. رندر عالیه. متریال هم حرف نداره. فقط من با متریال مبل جلویی زیاد حال نکردم :)

مخلصیم
مصطفی

DIMO

Active Member
سلام،دست دوستان درد نکنه در ضمن luke 1889 نه من اونی که شما
فکر میکنین نیستم،کسی ایرادی چیزی نمی بینه؟

DIMO

Active Member
هیچ کسی هیچ نظری نداره زحمت ما رو ضایع نکنید بابا؟ :sad:

Amir_Amir

Member
خيلي خيلي زيباست! واقعا كار جالب بود
فقط يه چيزي هم بگم تا خوشحال شيد:)
اگه نور عبوري از پنجره ها و نشون دادن اون روي زمين رو هم شبيه سازي ميكرديد كه ديگه عالي تر مي شد

Divine Love

Well-Known Member
عالیه!
در محل اتصال سقف به دیوار و هم چنین روی باندها لکه های خاکستری وجود داره که فکر می کنم به خاطر پایین بودن کیفیت Gi باشه. راستی رندرر چی بود؟
در مورد مسابقه باید بگم که توپ توی زمین مسئولان سایت که به نظر می رسه بی خیال شدن.

DIMO

Active Member
از همه شما ممنون که نظرهاتون رو گفتین سعی میکنم به توصیه ها توجه کنم و بهترش کنم.موتور رندر من vray_adv_150R3_max90 هست،انشاالاه کار می کنم روش چند روز دیگه مجدداً میزارمش برای نظر خواهی.ممنون

DIMO

Active Member
با سلام :
خدمت دوستان گرامی با عرض پوزش باید اعلام کنم که فایل max این کار مشکل پیدا کرده با این تفاصیر ادامه این کار و نمایش اون به شما امکان پذیر نیست امیدوارم پوزش من رو بپزیرید.

این کار جدید من هست یه نگاهی بهش بیاندازید ممنون میشم.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=571570#post571570

hellboy3d

Member
سلام
جالب شده ولی اصلان نور پردازی نداره ما که نفهمیدیم چراغا روشن هستن یا خاموش این ساختمان شمالی یا جنو بیو اما متریال خوب شده یه توصیه از طرف بنده بهتر که با دیفالت یا حداکثر با منتال ری رندر کنی تا بهتر متوجه عیب هاش بشی مخصوصا در مورد نور پردازی

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
سلام:

دستت درد نکنه hellboy3d بالاخره یکی پیدا شد که یه ایرادهایی اصولی از این کار بگیره اما جواب سوالات تو :
1-چراغها خاموش هستن ولی اشکال کار اینجاست که specular level زیاد شده
و اما 2-ساختمان جنوبیه.ممنون

از شما هم ممنون Mb3d.

araz63

Member
نوری که روی سقف افتاده اصلا خوب نشده.در ضمن اصلا زاویه دوربینتون حرفه ای نیست.
اما در مورد کار دومتون باید بگم که رنگ قرمز بسیار غیر طبیعی همه جارو گرفته.از light cache استفاده کردین؟

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
راجع به این کار ممنون از نظرت ولی راجع به کار بالکن بهتره تو قسمت خودش صحبت بشه که کار در صفحات بعدی نیز با تغییراتی در صفحات بعدی به نمایش در اومده و میتونی نظر یا سوالت رو مطرح کنی.ممنون.

araz63

Member
من ازتون خیلی تشکر می کنم که خیلی خوب با انتقاد من برخورد کردین.من بعد از 1 سال دوباره به مجید آنلاین سر زدم. آخرین باری که مجید آنلاین بودم همه از همدیگه تعریف و تمجید می کردن و مزخرف ترین کارا بسیار مورد توجه قرار می گرفت. این تنها دلیلی بود که خیلی از حرفه ایای مجید آنلاین رفتن. اگه کارای همدیکه رو درست تحلیل کنیم همهمون پیشرفت می کنیم و این مطمئنا به نفع قشر سه بعدی کار کشورمونه.

جدیدترین ارسال ها

بالا