سلام.حیلی کار خوبی شده.نقاط قوت زیادی داره.زاویه خیلی قشنگ شده.چیدمان خیلی خوب شده.نور پردازی بد نشده. گیاهان خیلی خوبی انتخاب شده
اما موارد
اولین مشکل کارت عدم تنظیم نور بیرون به داخل هست.البته وقتی شیشه ها بزرگ هستن دیگه تضاد بیرون و داخل خیلی زیاد نمیشه.
رنگ بندی فضا خیلی مرده و سفید شده.
شیدر سازی ها رو دوست ندارم.شیدر کابینت انگار اصلا رفلکت نداره
چیدمان مبل قشنگه اما نظر خودت کی میره توی این آفتاب گرم دمه پنجره به اون بزرگ بشینه.اگه پنجره بزرگ دوست داری یه سری اصول ساده داره مثل شیشه یک سوم بالا مات باشه که جلو شدت نور رو بگیره.البته اینها سلیقه ای هست.
رندر پست شده خیلی خوب شده
در کل موفق باشی
سلام.. ممنون. اشکال نورپردازم کجاست؟ز daylight استفاه کردم. با توجه به صحبت شما الان تضاد نور داخل و بیرونم درسته یا نه؟
کابینتها رفلکت داره ولی نمیدونم چرا دیده نمیشه. تو زاویه های دیگه دیده میشد. باید شیدرها رو با توجه به زاویه دوربین تنظیم کنم؟
در مورد اندازه پنجره ها هم اولا که صرفا قصد تست داشتم. ثانیا جهت جغرافیایی رو شمال و شرق انتخاب کردم . این فضا تا حدود ساعت 10 صبح نور مستقیم داره و بعد از اون مشکل نور مستقیمش حل میشه استفاده از این پنجره ها برای ضلع شمالی خونه های ویلایی بخصوص تو اقلیم معتدل(که گیاهان نشون میده اقلیمش معتدله) مرسومه
ممنون از راهنمایی همیشه خوبتون
فقط دوتا سوال! یکی اینکه hdri رو برای مکس12 چجوری توی بک گراند ببینم؟( از روشی که تو لینکی که گذاشتین بود استفاده کردم ولی نتونستم ببینم)
دوم اینکه مبلها زیادی شارپ نشدن؟ یکم بلر تر میبودن طبیعی تر نبود به نظر شما؟