بی بی کد interior viwe

bahar-ss

New Member
طرح اولیه کار از یه عکس بود که پیداش نمیکنم متاسفانه
اول گذاشتم تو قسمت wipکه اشکالاتش رو برطرف کنم ولی ظاهرا کسی اونجا رو نمیبینه!
ممنون میشم اشکالات کارم رو بگین. گفته بودم که خیلی تازه کارم.
مرسی
viwe1.jpg1-1.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا کارت قشنگ شده اگه کار دیتیله میشد مطمئنا عالی بود و خیلی قشنگ بود از همه زیبا تر نورپردازی عالی که بسیار جذابه مطئنا کارهای خیلی خوبی خواهی زد و برای تجربه ی اول خیلی خیلی عالیه
و یک سوال می خواستم ببینم کالر مپینگ رو برای این کار روی چه گزینه و چه تنظیماتی اجرا کردی
موفق باشی

bahar-ss

New Member
واقعا کارت قشنگ شده اگه کار دیتیله میشد مطمئنا عالی بود و خیلی قشنگ بود از همه زیبا تر نورپردازی عالی که بسیار جذابه مطئنا کارهای خیلی خوبی خواهی زد و برای تجربه ی اول خیلی خیلی عالیه
و یک سوال می خواستم ببینم کالر مپینگ رو برای این کار روی چه گزینه و چه تنظیماتی اجرا کردی
موفق باشی
ممنون :)
ولی متوجه نشدم منظورتون از دیتیله شدن چیه
کالرمپینگ روی reinhard بود با1 multiplier و burn value .1
کالر مپینگ یکم اذیتم کرد. اخرشم نفهمیدم انتخاب و تنظیماتم درست بود یا میشد کار دیگه ای کرد

madmaster_3d

Well-Known Member
به به. من از بچه های با استعداد خیلی خوشم میاد. با اینکه خیلی وقت نیست کار میکنی ولی معلومه اصولی یاد گرفتی. خیلی عالی زدی. موفق باشی

bahar-ss

New Member
کار با ارزشی شده.
خسته نباشی.
یه ایرادای ریزی داره که بخاطر خوب بودن کل کار نگم بهتره.
بسیار زیبا.احسنت.

خیلی ممنون:rose:
ولی اگه ایرادات رو که میدونم کوچیک هم نیستن بگین ممنون میشم. میخام اشکالاتم رو بدونم. ریز و درشتش فرق نداره زیاد!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.حیلی کار خوبی شده.نقاط قوت زیادی داره.زاویه خیلی قشنگ شده.چیدمان خیلی خوب شده.نور پردازی بد نشده. گیاهان خیلی خوبی انتخاب شده
اما موارد
اولین مشکل کارت عدم تنظیم نور بیرون به داخل هست.البته وقتی شیشه ها بزرگ هستن دیگه تضاد بیرون و داخل خیلی زیاد نمیشه.
رنگ بندی فضا خیلی مرده و سفید شده.
شیدر سازی ها رو دوست ندارم.شیدر کابینت انگار اصلا رفلکت نداره
چیدمان مبل قشنگه اما نظر خودت کی میره توی این آفتاب گرم دمه پنجره به اون بزرگ بشینه.اگه پنجره بزرگ دوست داری یه سری اصول ساده داره مثل شیشه یک سوم بالا مات باشه که جلو شدت نور رو بگیره.البته اینها سلیقه ای هست.
رندر پست شده خیلی خوب شده
در کل موفق باشی

ALI_TAKHTI

Active Member
بهار خانم امکانش هست یه رندر وایر از کارت بزاری. به شدت علاقه دارم نوع و تعداد نورهای کارت رو بدونم.
ممنون

bahar-ss

New Member
سلام.حیلی کار خوبی شده.نقاط قوت زیادی داره.زاویه خیلی قشنگ شده.چیدمان خیلی خوب شده.نور پردازی بد نشده. گیاهان خیلی خوبی انتخاب شده
اما موارد
اولین مشکل کارت عدم تنظیم نور بیرون به داخل هست.البته وقتی شیشه ها بزرگ هستن دیگه تضاد بیرون و داخل خیلی زیاد نمیشه.
رنگ بندی فضا خیلی مرده و سفید شده.
شیدر سازی ها رو دوست ندارم.شیدر کابینت انگار اصلا رفلکت نداره
چیدمان مبل قشنگه اما نظر خودت کی میره توی این آفتاب گرم دمه پنجره به اون بزرگ بشینه.اگه پنجره بزرگ دوست داری یه سری اصول ساده داره مثل شیشه یک سوم بالا مات باشه که جلو شدت نور رو بگیره.البته اینها سلیقه ای هست.
رندر پست شده خیلی خوب شده
در کل موفق باشی

سلام.. ممنون. اشکال نورپردازم کجاست؟ز daylight استفاه کردم. با توجه به صحبت شما الان تضاد نور داخل و بیرونم درسته یا نه؟
کابینتها رفلکت داره ولی نمیدونم چرا دیده نمیشه. تو زاویه های دیگه دیده میشد. باید شیدرها رو با توجه به زاویه دوربین تنظیم کنم؟
در مورد اندازه پنجره ها هم اولا که صرفا قصد تست داشتم. ثانیا جهت جغرافیایی رو شمال و شرق انتخاب کردم . این فضا تا حدود ساعت 10 صبح نور مستقیم داره و بعد از اون مشکل نور مستقیمش حل میشه استفاده از این پنجره ها برای ضلع شمالی خونه های ویلایی بخصوص تو اقلیم معتدل(که گیاهان نشون میده اقلیمش معتدله) مرسومه
ممنون از راهنمایی همیشه خوبتون

فقط دوتا سوال! یکی اینکه hdri رو برای مکس12 چجوری توی بک گراند ببینم؟( از روشی که تو لینکی که گذاشتین بود استفاده کردم ولی نتونستم ببینم)
دوم اینکه مبلها زیادی شارپ نشدن؟ یکم بلر تر میبودن طبیعی تر نبود به نظر شما؟

ALI_TAKHTI

Active Member
رندر وایر نمیخواد بگبرب.رو همین عکس نشون بده نورات کجان و نوع و شدتشون رو بگو.

bahar-ss

New Member
daylight با vray sun . تنظیماتش برای ساعت 9 صبح. محل sun هم همونجا شده که مشخصه. intensity multiplier عدد 1 و sun intensity multiplierاز vraysky عدد 0.7
پشت پنجره های سمت راست هم vrayplane با اندازه 10 هست

sallarmelli

Active Member
خیلی عالیه ولی تنالیته رنگی نداره یا بهتر بود یه کم رنگ میومد توی کار

mgh-max

کاربر فعال
خوبیه کارکه سر جاش ولی حس می کنم DoF طبیعی از کار در نیومده! یه جورایی انگار تو پست پروداکشن ایجاد شده

جدیدترین ارسال ها

بالا