مرسی حامد منم طراحی سقف رو ساده دوست دارمکار قشنگيه......................................................فقط طراحي سقف رو دوست ندارم...................رندر ها هم بسيار عالي................
صحنه را دیدمسلام سعید جان ...
بنده واقعا از رندرهایی که گرفتی خوشم اومد
خیلی خیلی خوب شده کلا
فقط یه مقداری چروکی های مبل زیادیه ...
سقف هم یاز نظر من زیادی پرکار شده ... بعضی وقتها بهتره بعضی جا ها رو ساده رها کنی .
رندر شب حس و حال خیلی گرم و صمیمی داره
از نظر من کار کاملا شایسته تاپ گالریه
برای فرستادن کار به تاپ گالری نظر متخصصین جمع رو جولا میشیم
ارادتمند شما سید فرشید هاشمی خبیر
مرسی حامداگه شما میگید تاپ گالری..................................پس حتما شایسته هست دیگه......................................برو تاپ
مرسیبسیار عالی
ما که متخصص نیستیم ولی تاپ گالری
سلام مهران جون راستش نه در این حد و از این کمتر یک جورایی میشه گفت هست بازم مرسیسلام کار بسیار خوبی شده رندرها یکی از یکی قشنگر تر
فقط سعید جون این فرشت چرا اینجوریه؟آیا واقعا همچین فرشی وجود داره با این نوع پراکندگی و سیخ بودن؟
سلام علی جان ممنوم همیشه به من لطف داری مهندس******************تاپ گالری*********************
سلام حسین جان مرسی از اینکه انقدر خوشت اومد نه بابا این کار هنوز در حد اورموشن نیستش دیگه مرسی از اینکه نظر دادیسلام مهندس ، استاد ، گواردیولای ایران...
خداییش این کارتو باس بفرستی ایورموشن ، اونوریا ببینن کف کنن ببینن ما عجب استعدادایی داریم...
من با نظر عارف کاملا موافقم، این کار دیگه تاپ گالری کمشه... باید تو کل دنیا دیده شه استاد...منتظره لینک ایورموشن میمونیم...
سلام اقا راست میگن به من یکبار گفتی با ZBrush اما قرار بود یه آموزش بگذاری !!در ضمن اگه امکان داره میشه واسم بگی چین و چوروکهای روی مبلهارو با چه نرم افزاری کار میکن یا چطور مدل میکن ممنون من تو کف رویه این مبلها هستم بعدش یه سوال عزیز چرا موهای فرشو یه خورده کوتاه تر نکردی البته جسارتا ..؟؟
سلام خوبی آقا سعید آقا دستت درد نکنه اصلا من نمیدونم چی بگم چطوری ازت تشکر کنم جایی واسه هیچ حرفی نذاشتی واسم بنویس با چه نرم افزارهایی کار کردی من واست میل هم زدم جوابمو بدی منو خوشحال میکنی راحت بگم چیزی کم از کارهای اروپایی نداره به ایمیل من جواب بدی یادتون نره دیگه نمیتونم حرف بزنم اصلا هنگ کردم ...............؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام لینک جان نه پست پرو نداره اون رندر سفید فقط از خود دوربین عمق میدان گرفتم یکم بهتر میشه و واسه پست رندرای دیگه از مجید بالت استفاده کردمسلام رفیق عالیه !! اما کار قبلیت خیلی بهتر بود
اما یه چیزی این وسط داری که نمیگی یه پلاگین یا چز شبیه به اون
توی قسمت پست پروداکشن از یک نرم افزاری استفاده میکنی شرط میبندم .
این کار دستــی نیست حالا راستشو بگو تا خودم پیدا نکردم ؟؟؟
سلام خسته نباشی آره باهم صحبت کردیمسلام خوبی آقا سعید آقا دستت درد نکنه اصلا من نمیدونم چی بگم چطوری ازت تشکر کنم جایی واسه هیچ حرفی نذاشتی واسم بنویس با چه نرم افزارهایی کار کردی من واست میل هم زدم جوابمو بدی منو خوشحال میکنی راحت بگم چیزی کم از کارهای اروپایی نداره به ایمیل من جواب بدی یادتون نره دیگه نمیتونم حرف بزنم اصلا هنگ کردم ...............؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن اگه امکان داره میشه واسم بگی چین و چوروکهای روی مبلهارو با چه نرم افزاری کار میکن یا چطور مدل میکن ممنون من تو کف رویه این مبلها هستم بعدش یه سوال عزیز چرا موهای فرشو یه خورده کوتاه تر نکردی البته جسارتا ..؟؟
آموزش شیب خیلی کار سختی نیست کافیه یک مبل رو ببری تو زدبرای و با براش های بهش چروک بدی خیلی راحتهسلام اقا راست میگن به من یکبار گفتی با ZBrush اما قرار بود یه آموزش بگذاری !!
من هیچ عجله ای ندارم لطف میکنی اگه بگذاری
پرزهارو چند تا روش داره هم وی ری فیور میشه کار کرد هم با Hair & Fur خود مکسکارت خیلییییییییییییییییییییییییی عالی خیلی خوشم اومد راستی پرز فرش هارو چه جوری کار کردی؟
دستت درد نکنه
آقا سعيد شما انسانه ناراحتي هستي اين رندرها عادي نيست
واقعا جاي تبريك داره
تمام تلاشمو ميكنم براي رسيدن به اين درجه
بازم ممنون و خسته نباشي