بی بی کد interior design

hamed max

کاربر فعال
کار قشنگيه......................................................فقط طراحي سقف رو دوست ندارم...................رندر ها هم بسيار عالي................

*farshid*

کاربر VIP
سلام سعید جان ...
بنده واقعا از رندرهایی که گرفتی خوشم اومد
خیلی خیلی خوب شده کلا

فقط یه مقداری چروکی های مبل زیادیه ...
سقف هم یاز نظر من زیادی پرکار شده ... بعضی وقتها بهتره بعضی جا ها رو ساده رها کنی .

رندر شب حس و حال خیلی گرم و صمیمی داره
از نظر من کار کاملا شایسته تاپ گالریه
برای فرستادن کار به تاپ گالری نظر متخصصین جمع رو جولا میشیم

ارادتمند شما سید فرشید هاشمی خبیر :green:

hamed max

کاربر فعال
اگه شما میگید تاپ گالری..................................پس حتما شایسته هست دیگه......................................برو تاپ

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام کار بسیار خوبی شده رندرها یکی از یکی قشنگر تر
فقط سعید جون این فرشت چرا اینجوریه؟آیا واقعا همچین فرشی وجود داره با این نوع پراکندگی و سیخ بودن؟

کار قشنگيه......................................................فقط طراحي سقف رو دوست ندارم...................رندر ها هم بسيار عالي................
مرسی حامد منم طراحی سقف رو ساده دوست دارم
سلام سعید جان ...
بنده واقعا از رندرهایی که گرفتی خوشم اومد
خیلی خیلی خوب شده کلا

فقط یه مقداری چروکی های مبل زیادیه ...
سقف هم یاز نظر من زیادی پرکار شده ... بعضی وقتها بهتره بعضی جا ها رو ساده رها کنی .

رندر شب حس و حال خیلی گرم و صمیمی داره
از نظر من کار کاملا شایسته تاپ گالریه
برای فرستادن کار به تاپ گالری نظر متخصصین جمع رو جولا میشیم

ارادتمند شما سید فرشید هاشمی خبیر :green:
صحنه را دیدم :green:
مرسی فرشید نظراتت همیشه بی عیبو نقصه کاملا تنکس
اگه شما میگید تاپ گالری..................................پس حتما شایسته هست دیگه......................................برو تاپ
مرسی حامد
بسیار عالی
ما که متخصص نیستیم ولی تاپ گالری
مرسی
سلام کار بسیار خوبی شده رندرها یکی از یکی قشنگر تر
فقط سعید جون این فرشت چرا اینجوریه؟آیا واقعا همچین فرشی وجود داره با این نوع پراکندگی و سیخ بودن؟
سلام مهران جون راستش نه در این حد و از این کمتر یک جورایی میشه گفت هست بازم مرسی
******************تاپ گالری*********************
سلام علی جان ممنوم همیشه به من لطف داری مهندس

hossein j j

Active Member
سلام مهندس ، استاد ، گواردیولای ایران...
خداییش این کارتو باس بفرستی ایورموشن ، اونوریا ببینن کف کنن ببینن ما عجب استعدادایی داریم...
من با نظر عارف کاملا موافقم، این کار دیگه تاپ گالری کمشه... باید تو کل دنیا دیده شه استاد...منتظره لینک ایورموشن میمونیم...
:rose:

سلام مهندس ، استاد ، گواردیولای ایران...
خداییش این کارتو باس بفرستی ایورموشن ، اونوریا ببینن کف کنن ببینن ما عجب استعدادایی داریم...
من با نظر عارف کاملا موافقم، این کار دیگه تاپ گالری کمشه... باید تو کل دنیا دیده شه استاد...منتظره لینک ایورموشن میمونیم...
:rose:
سلام حسین جان :green:مرسی از اینکه انقدر خوشت اومد نه بابا این کار هنوز در حد اورموشن نیستش دیگه مرسی از اینکه نظر دادی

faramarz2

Well-Known Member
سلام سعید جان...
بازم یه کار عالی دیگه زدی.
بسیار عالی کار کردی واقعا شایسته تاپ گالری بود.
تاپ گالری هم مبارک باشه.
موفق باشی.:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام سعید باز تو از این کار خوب هات گذاشتی.

آقا اگه رندارت رو بذارن تو 100 تا رندر من میدونم کدوم مال توست چون یه حس خاصی داره کارت نوع نور و رندرات هم خاص خودت هست.

تبریک بابت تاپ گالری.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام رفیق عالیه !! اما کار قبلیت خیلی بهتر بود
اما یه چیزی این وسط داری که نمیگی یه پلاگین یا چز شبیه به اون
توی قسمت پست پروداکشن از یک نرم افزاری استفاده میکنی شرط میبندم .
این کار دستــی نیست حالا راستشو بگو تا خودم پیدا نکردم ؟؟؟ :lol:

parh

Member
سلام خوبی آقا سعید آقا دستت درد نکنه اصلا من نمیدونم چی بگم چطوری ازت تشکر کنم جایی واسه هیچ حرفی نذاشتی واسم بنویس با چه نرم افزارهایی کار کردی من واست میل هم زدم جوابمو بدی منو خوشحال میکنی راحت بگم چیزی کم از کارهای اروپایی نداره به ایمیل من جواب بدی یادتون نره دیگه نمیتونم حرف بزنم اصلا هنگ کردم ...............؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن اگه امکان داره میشه واسم بگی چین و چوروکهای روی مبلهارو با چه نرم افزاری کار میکن یا چطور مدل میکن ممنون من تو کف رویه این مبلها هستم بعدش یه سوال عزیز چرا موهای فرشو یه خورده کوتاه تر نکردی البته جسارتا ..؟؟

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

در ضمن اگه امکان داره میشه واسم بگی چین و چوروکهای روی مبلهارو با چه نرم افزاری کار میکن یا چطور مدل میکن ممنون من تو کف رویه این مبلها هستم بعدش یه سوال عزیز چرا موهای فرشو یه خورده کوتاه تر نکردی البته جسارتا ..؟؟
سلام اقا راست میگن به من یکبار گفتی با ZBrush اما قرار بود یه آموزش بگذاری !!
من هیچ عجله ای ندارم لطف میکنی اگه بگذاری

parh

Member
سلام خوبی آقا سعید آقا دستت درد نکنه اصلا من نمیدونم چی بگم چطوری ازت تشکر کنم جایی واسه هیچ حرفی نذاشتی واسم بنویس با چه نرم افزارهایی کار کردی من واست میل هم زدم جوابمو بدی منو خوشحال میکنی راحت بگم چیزی کم از کارهای اروپایی نداره به ایمیل من جواب بدی یادتون نره دیگه نمیتونم حرف بزنم اصلا هنگ کردم ...............؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

LinkinForEver

چرا دوبار میزنی ؟؟؟

کارت خیلییییییییییییییییییییییییی عالی خیلی خوشم اومد راستی پرز فرش هارو چه جوری کار کردی؟
دستت درد نکنه

dr.hashemi

کاربر فعال
آقا سعيد شما انسانه ناراحتي هستي اين رندرها عادي نيست
واقعا جاي تبريك داره
تمام تلاشمو ميكنم براي رسيدن به اين درجه
بازم ممنون و خسته نباشي

سلام رفیق عالیه !! اما کار قبلیت خیلی بهتر بود
اما یه چیزی این وسط داری که نمیگی یه پلاگین یا چز شبیه به اون
توی قسمت پست پروداکشن از یک نرم افزاری استفاده میکنی شرط میبندم .
این کار دستــی نیست حالا راستشو بگو تا خودم پیدا نکردم ؟؟؟ :lol:
سلام لینک جان نه پست پرو نداره اون رندر سفید فقط از خود دوربین عمق میدان گرفتم یکم بهتر میشه و واسه پست رندرای دیگه از مجید بالت استفاده کردم :green:
سلام خسته نباشی آره باهم صحبت کردیم :green:
سلام اقا راست میگن به من یکبار گفتی با ZBrush اما قرار بود یه آموزش بگذاری !!
من هیچ عجله ای ندارم لطف میکنی اگه بگذاری
آموزش شیب :D خیلی کار سختی نیست کافیه یک مبل رو ببری تو زدبرای و با براش های بهش چروک بدی خیلی راحته
کارت خیلییییییییییییییییییییییییی عالی خیلی خوشم اومد راستی پرز فرش هارو چه جوری کار کردی؟
دستت درد نکنه
پرزهارو چند تا روش داره هم وی ری فیور میشه کار کرد هم با Hair & Fur خود مکس :green:
آقا سعيد شما انسانه ناراحتي هستي اين رندرها عادي نيست
واقعا جاي تبريك داره
تمام تلاشمو ميكنم براي رسيدن به اين درجه
بازم ممنون و خسته نباشي

مرسی دادا :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا