سلام یک کانسپت آزاد! 3dsmax 2008 vray 1.5 modeling:1 hr texture and lighting:2 hrs مخلصیم
Elfin-D Member Jun 15, 2008 #1 سلام یک کانسپت آزاد! 3dsmax 2008 vray 1.5 modeling:1 hr texture and lighting:2 hrs مخلصیم پیوست ها 2.jpg 160.5 کیلوبایت · بازدیدها: 59 3.jpg 139.6 کیلوبایت · بازدیدها: 37
amin2001 Active Member Jun 16, 2008 #3 خیبی رندر جالبه ولی مفهوم خاصی رو به من نرسوند میشه کمی توضیخ بدی لطفا
Farrokh Active Member Jun 16, 2008 #4 خوبه اگه لبه ي box ها رو chermfer كني refraction&reflection هات خيلي واقعي تر ميشن
Farrokh Active Member Jun 16, 2008 #5 amin2001 با ديدن يه conceptual art هر كس برا خودش يه تعبيري مي كنه سليقه ي هنريتو به كار بنداز جيگر !
amin2001 با ديدن يه conceptual art هر كس برا خودش يه تعبيري مي كنه سليقه ي هنريتو به كار بنداز جيگر !
amin2001 Active Member Jun 16, 2008 #6 والا هرچی هندل زدم روشن نشد ( خوب یه توضیحی چیزی من اول فک کردم سالن رقصی چیزیه :دی
alionline1366 Active Member Jun 16, 2008 #7 واقعا جالب شده با رندرش حال کردم ولی نور پزردازی میتونست بیشتر کار بشه
H hellboy3d Member Jun 16, 2008 #8 سلام اول باید به دوستم امین اقا تبریک بگم دومن ابنکار کانسپت ارت محسوب نمی شه کاسپت ارت کاری که هنر نور سایه ها درش باشه کانسپت هنر عمق گرایی اما نه عمق اددی عمق فکری موفق باشین
سلام اول باید به دوستم امین اقا تبریک بگم دومن ابنکار کانسپت ارت محسوب نمی شه کاسپت ارت کاری که هنر نور سایه ها درش باشه کانسپت هنر عمق گرایی اما نه عمق اددی عمق فکری موفق باشین
amin2001 Active Member Jun 17, 2008 #9 ممنون داداشی از لحاظ فنی کار نیازمند نور پردازی بهتر و رندر بهتری هستش ولی در کل خیلی خوبه elfin-d جان لطفا یه wireframe بزار (لازمه ی گالری)
ممنون داداشی از لحاظ فنی کار نیازمند نور پردازی بهتر و رندر بهتری هستش ولی در کل خیلی خوبه elfin-d جان لطفا یه wireframe بزار (لازمه ی گالری)
Elfin-D Member Jun 18, 2008 #11 سلام شرمنده به خاطر دیرکرد! این طرح ،یک طرح طراحی داخلی برای یک فروشگاه کریستال فروشی هست! دوستان!در مورد رندر و نور اگه نظر کارشناسانه تری دارن خوشحال میشم در میون بزارن مخلصیم
سلام شرمنده به خاطر دیرکرد! این طرح ،یک طرح طراحی داخلی برای یک فروشگاه کریستال فروشی هست! دوستان!در مورد رندر و نور اگه نظر کارشناسانه تری دارن خوشحال میشم در میون بزارن مخلصیم