سلام فرشید جان مرسی که نظردادی .سلام ارباب! (اسمت چی بود؟)
مدل صحنه کامل و خوبه ... فقط قسمت چپ شومینه یه مقداری متفاوته با رفرنس که اصلا مهم نیست ... تغییرات کوچیک قابل قبوله
روشنایی اتاق هم خوبه
دیوار نارنجی یه مقدار دیسپلیس نیاز داره که بعدا روش کار میکنی حتما
ادامه بده
تا اینجاش که عالی پیش رفتی
ممنون ازتمحمد جان خوب شده (ببخشید اسم کوچیک شما رو نوشتم اگر ناراحت میشید به قول معروف با فامیلی صداتون بزنیم)
فقط دو تا نکته توی عکس برات مشخص کردم
- سمت چپ اون طرف پنجره هم توی بتن سوراخ هست (ویرایش رندرت رو ببین)
- قسمت آبی رنگ سمت چپ دیوار نباید باشه دیوار تموم میشه و دیگه ادامه نداره البته اینجوری که توی عکس رفرنس ای که فرشید گذاشته مثل اینکه دیوار تمام میشه و دیگه جای پنجره هم توش در نیامده من هم مثل تو مدل کردم به عکس که توجه کردم دیدم مثل اینکه دیوار ادامه نداره اون قسمت رو ویرایش کردم
موفق باشید
سلام.نزنین منو!! من تازه این لینک رو پیدا کردم@@
بچه ها خیلی خوب پیش رفتن.
انصافا سطح کارا خیلی داره بالا میره.
راستش من یه مشکلی پیش اومده برام.امروز معلوم میشه.اگه کارفرما بهم 1 مقدار وقت اضافه بده حتما این کارو استارت میزنم.
بچه ها اگه خواستین رندر نهایی بگیرین از نرم افزار قوی solid rock غافل نشین و این که به قول فرخ یه خورده کوچولو موچولو دستی توی کار ببرین.
من شخصا از رنگ بندی کار اصلا خوشم نیومد شاید یه ذره تغییر دادم.
دیوار نیم متر ادامه پیدا میکنه و تموم میشه و بعد یک فضای دیگه شروع میشه ... تو مقطع مشخصه ... زیاد خودتون رو درگیر نکنید ... مشخصا یک فضای افتابگیر جلوی فضای اتاق شومینه قرار داره که اون سایه های غیر معمول رو ایجاد کردهمحمد جان خوب شده (ببخشید اسم کوچیک شما رو نوشتم اگر ناراحت میشید به قول معروف با فامیلی صداتون بزنیم)
فقط دو تا نکته توی عکس برات مشخص کردم
- سمت چپ اون طرف پنجره هم توی بتن سوراخ هست (ویرایش رندرت رو ببین)
- قسمت آبی رنگ سمت چپ دیوار نباید باشه دیوار تموم میشه و دیگه ادامه نداره البته اینجوری که توی عکس رفرنس ای که فرشید گذاشته مثل اینکه دیوار تمام میشه و دیگه جای پنجره هم توش در نیامده من هم مثل تو مدل کردم به عکس که توجه کردم دیدم مثل اینکه دیوار ادامه نداره اون قسمت رو ویرایش کردم
موفق باشید
حالا هی بیا استرس بده به بقیه ... .مثل اینکه جدی جدی اول شدم
استپ استپ
مهندس فرشید من طرحارو واستون فرستادم ولی بعدش فهمیدم با ایمیل یکی دیگه فرستادم
[email protected]
این ایمیل ماله منه اگه بد بود تو رو خدا فقط آخر نشم
حدااقل کاپ اخلاق بدین
سلام....
...و این که به قول فرخ یه خورده کوچولو موچولو دستی توی کار ببرین.
من شخصا از رنگ بندی کار اصلا خوشم نیومد شاید یه ذره تغییر دادم.
ادامه کار
بیس کار به اضافه دیتیل
همگی موفق باشید
سلام.
رضا جان مدلینگتون مثل همیشه بی نقص و عالی.موفق باشی با یه کار توپ.
خوب من دیگه مدلینگم تموم شد و باید برم سر چیزایی دیگه که هیچی ازش سر در نمی یارم.
دوستان کسی تکسچر کف رو داره؟ که شبیه عکس رفرنس باشه؟
من این متریال رو دادم نظرتون چیه؟
مشاهده پیوست 64872