بی بی کد interior نمیدونم 8 یا 9

.:BehzAd:.

Active Member
یه کار داخلی دیگه

مکس+وی ری

attachment.php

نظرات و نقد های سازنده شما دوستان و بچه های سایت ما رو خوشحال میکنه.

پیوست ها

• kalin.jpg
    kalin.jpg
    474.8 کیلوبایت · بازدیدها: 120

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده.من با طراحیش خیلی خیلی حال کردم...
به لحاظ مکسی هم چیزی کم و کسر نداره.یه مقدار تاریک شده.
زلم زیمبو هم کم داره.مثلا یه تیکه وان برق سفید بزنه یا یه جایی فوکوس بشه....
از 10 میشه بهش 8 داد.خدا قوت.:rose:

behrang2

Member
خوبه:د
دستت درد نکنه:د
چه توی سرویس بهداشتی گیر کردیااا:د
بخاطره حرفه من نیس که این دفعه اسم فوتوشاپ رو ننوشتی:د اخه حداقل از فوتوشاپ یا پینت واسه کم کردن حجم استفاده کردی :ددد
اما خیلیییی خوبه اینقد داری کارا خوب میزنی...:rose:

max vray

کاربر VIP
سلام بهزاد جان
کار خوبی شده اما نور و کانترست کار کمه
بعد حرف بهرنگ دیدم اره کلا این چندتا کار اخرت همش توالت بود.
از کامپوزیت زدی بیرون زدی تو کار سرویس بهداشتی.پولش خوبه بگو ما هم بیایم:green:
واسه کاتالوگ داری میزنی؟
یا یک سرامیک مخصوص؟
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:

سلام بهی
کارت قشنگه
کاشی هات خیلی قدیمیه
اون زیر کاسه دستشور که به سختی اجرا میشه
متریال کاغذ دیواری رو دادی به کاشی
کاشی جدید ssp وارد ایران کرده 1 در 1 آینه
از این سینکا هم نذار یک چیزی بزار که سر صبح یارو خاص دستو صورتشو بشوره کاربردی باشه
نورارو سعی کن فیزیکال تر بسازی الات این نور چیه از کجا میاد ؟
شیدر هاتو هم سعی کن دونه دونه که می سازی ازش تست بگیر که رئال تر بشه
اون آینه گردم حذف کن

Hamed

Active Member
سلام
من کاراتو دنبال میکنم...ولی هیچ پیشرفتی توش نمیبینم...ولی کمتر رو کارات کامنت میزارم...بخاطر اینکه کارات تو یه لول میبینم...البته نظره من بی سواد اینطوری...میدونی بهزاد من راحت صحبت میکنم...اما کارت برای یه تری دی کار بازاری خیلی خوبه...هر تری دی کاری که کارش تموم میشه و رندر فاینالشو میبینه میفهمه کارش مشکل داره یا نه ولی انقدر یا خستست یا عجله داره نظرات دیگران رو ببینه...
مشکل اصلی = عجله...

1 - تمرکز نداشتن روی متریالهای ورودی...
2 -رندر با تنضیمات نامناسب...
3 -نداشتن پست پروداکشن...

من دوست داره پیشرفته توام...

علی علی

emadmax

Well-Known Member
سلام .

کار خیلی خوبی شده . اما همونطور که آقا عارف گفت صحنه روشنتر بشه بهتره. و پیشنهادمم اینه که این کار رو با یه پنجره انجام بدی.

2 - . . ..

حاجی منظورت از این"متریال ورودی" چیه!؟:-?

Hamed

Active Member
درود
من میخواستم هزارومین پستمو برای پیشرفت این سایت و دوستان گلم بزنم...که خدار رو شکر برای یکی از دوستای گلم زدم...ایشالا موفق باشی...
وقتی آبجکتی رو وارد صحنه میکنی روی خودشون متریال دارن...وقتی اونو ادیت نکنی اون خواصی رو که از متریال میخوایی رو اصولا نمیده چون برای صحنه دیگه ای درست شده...

علی علی

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
بچه ها یه چیز جالب توی solidrock دیدم.وقتی طبق یه ویو دکمه Auto Expose رو بزنیم این تمام متریال ها رو طبق ویو ادیت میکنه به لحاظ گلاسینس! از یه نظرهایی خوبه و از یه نظرهایی فضولی توی کار ما.اما برام جالب بود.کاری میکنه توی ویو بشه تاثیرگلاسینس رو حس کرد
شاید بهزاد با سولید راک درست کنی بهتر جلوه کنه شیدرهات.
کاری که انجام دادم یه جورایی خلاف عرف هست که توی کار دیگران کار خودم رو بزارم.اما رندر بهزاد رو روشن کردم تا بتونم حرفم رو بهتر برسونم.بازهم معذرت میخوام کارتو پست کردم
اما هدف اصلیم یه چیز هست... پتانسیل بالای خود کار.یعنی کار اینقدر خوب و کامل هست فقط با یه فتوشاپ میشه بهترش کرد.
helh25gy.jpg

Hamed

Active Member
من یه نکته اضافه کنم به گفته های استاد عارف...
این کاملا اشتباه....همه کاری رو میشه با فتوشاپ بهترش کرد...اما برای یک کاره کامل حتما باید رندر انقدر خوب باشه که درصد کمی توی رندر و متریال تفاوت بین رال بودن و یک رندر با نرم افزار وجود داشته باشه...من معذرت میخوام ولی اینم یه پست کوچیک البته خامه هنوز خدمت شما...نکته دیگر اینکه پتاسیل کار بالاست اما من دارم در سطحی که تمام ما ها دوست داریم به اون برسیمه....

72827312119660965199.jpg

با یه بغل دوست داشتن من

علی علی

من این گفته استاد حامد رو به شدت میپذیرم
((همه کاری رو میشه با فتوشاپ بهترش کرد...اما برای یک کاره کامل حتما باید رندر انقدر خوب باشه که درصد کمی توی رندر و متریال تفاوت بین رال بودن و یک رندر با نرم افزار وجود داشته باشه..))
مثلا همین کارهای اورموشن رو که نگا میکنم همبشه میگفتم عجب دهن سرویسها پست پروداکشن قویی انجام دادن ولی در عمل وقتی تمرینی یکی از فایلها رو رندر میگیرم میبینم بعله هیچ پست پروداکشنی روش انجام نشده :shock:مثالش این کار اورموشن که همیشه در تعجب بسر میبردم و میبرم:shock::-?
60115634167790378399.jpg

از بهزاد عزیز هم معذرت میخوام که تاپیکشو به حاشیه بردم:rose:
راستی بهزاد جان اون موجهای که روی سرامیکهای دیوار افتاده در سمت چپ کاملا مشهوده طبیعی میباشد؟؟

*farshid*

کاربر VIP
همون طور که یه دختر زشت با آرایش خوشگل نمیشه میزنه چشم خودشم در میاره! ... رندر بد هم با پست پروداکش خوب نمیشه ...
من با حامد موافقم

بهزاد ... کارت خوبه ولی مشکل اینجاس که کار قبلیتم خوب بود ... دفعه بعد منتظر رندر خیلی خوب و بعدها منتظر رندر عالی هستیم ...
اتفاقاتی که رو کف افتاده جلوه خوبی به کار دادن ... مثلا اون فرشه و متریال کف و سایه صندلی در کل خوبن ... ولی انتخاب مبلمان منطق خاصی نداره ... فضا کیفیات کیوبیکی داره ... فرم آینه تا حدودی میتونه قابل قبول باشه ولی اون حرکت سیال رو درک نمیکنم ... به کارت نمیاد

Active Member
اول این گل هاا رو به همه دوستان و بچه های مجید آنلاین تقدیم کنم بعد برم خوندن و جواب دادن.

:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

سلام.خیلی کار خوبی شده.من با طراحیش خیلی خیلی حال کردم...
به لحاظ مکسی هم چیزی کم و کسر نداره.یه مقدار تاریک شده.
زلم زیمبو هم کم داره.مثلا یه تیکه وان برق سفید بزنه یا یه جایی فوکوس بشه....
از 10 میشه بهش 8 داد.خدا قوت

سلام.
مرسی عارف جان نظره لطفت هست.
تاریکیش رو میشه گفت خودم تا حدی خواستم اینطور باشه چون همون طور که میبینید هیچ بازشوی نداریم و صحنه فقط با نور داخل روشن شده ولی خوب حرفت رو کاملا قبول دارم و اگه صحنه روشنتر بشه بهتر میشه.

به کارای زلم زیمبو دار هم میرسیم عارف جان.

مرسی از نظرت و نقدت دوست گلم.:rose:

دستت درد نکنه:د
چه توی سرویس بهداشتی گیر کردیااا:د
بخاطره حرفه من نیس که این دفعه اسم فوتوشاپ رو ننوشتی:د اخه حداقل از فوتوشاپ یا پینت واسه کم کردن حجم استفاده کردی :ددد
اما خیلیییی خوبه اینقد داری کارا خوب میزنی...

مرسی .
چه کنیم دیگه رفیتم تو بحر این سرویس ها و حالا حالا ها هستیم توش.
ااااااااا فتو شاپ رو یادم رفته بنویسم چون یه پست پروداکت خیلی کوچیک هم روش انجام دادم و هم سایز و هم حجم رو کم کردم.

سلام بهزاد جان
کار خوبی شده اما نور و کانترست کار کمه
بعد حرف بهرنگ دیدم اره کلا این چندتا کار اخرت همش توالت بود.
از کامپوزیت زدی بیرون زدی تو کار سرویس بهداشتی.پولش خوبه بگو ما هم بیایم
واسه کاتالوگ داری میزنی؟
یا یک سرامیک مخصوص؟
موفق و پیروز باشی

سلام محمد جان
مرسی از نظر و نقدت.
آره یه مقدار تاریک هست اگه وقت کنم حتما دوباره روش کار میکنم و هم صحنه رو روشن میکنم و هم به قول عارف زلم زیمبو بهش اضافه مبکنم.
کامپوزیت هم میزنم هنوز ولی خوب کمترش کردم.

بعضی هاش رو واسه کاتالوگ هست که میزنم پولش هم خوبه فقط سرعت حرف اول رو میزنه و باید کار خب رو تو حداقل زمان بزنید.

امید وارم شما هم موفق و پیروز باشید.:rose::rose:

بهزاد دمت گرم .کار خوبی شده فقط نور مشکل داره
ما هم که تو همین توالت بلانسبت شما موندیم

سلام داوود جان

مرسی مشکل نور رو هم کاملا قبول دارم احتمال درست کرندش هست البته بعد از تحویل پروزه های دانشگاهم.

من دارم مبرم تو اتق خواب و نشیمن و پذیرایی البته یه چند تایی سرویس دارم.

کارت قشنگه
کاشی هات خیلی قدیمیه
اون زیر کاسه دستشور که به سختی اجرا میشه
متریال کاغذ دیواری رو دادی به کاشی
کاشی جدید ssp وارد ایران کرده 1 در 1 آینه
از این سینکا هم نذار یک چیزی بزار که سر صبح یارو خاص دستو صورتشو بشوره کاربردی باشه
نورارو سعی کن فیزیکال تر بسازی الات این نور چیه از کجا میاد ؟
شیدر هاتو هم سعی کن دونه دونه که می سازی ازش تست بگیر که رئال تر بشه
اون آینه گردم حذف کن

سلام سعید
اول بگم که فقط دوستای نزدیگ منو با اسم بهی صدا میکنند الان تو هم به جمع اونا اضافه شدی دوست خوبم.:rose:

کاشی ها هم اره میشه گفت که قدیمی هست اجرا این جور کارا هم خیلی سخت نیست.

نه کاغذ دیواری نیست میشه گفت چیزی شبیه کاغد دیواری هست.
ssp رو میشناسم و کاشی هاش رو دیدم از کاشی ها اون هم رندر خواهم گرفت.
سینک هم چشم اگه نور ابنا رو درست کردم سینک رو هم عوض میکنم.
همون طور که همه دارن میگن کار مشکل نور داره کاملاا قبول دارم ابن نورا داخل فضا ولی بهتر بود بکمی نو محیطی هم قاطیش میکردم.
شیدر ها و تکسچر ها رو هم چشم سعی میکنم بهتر بسازم.
اینه هم نمی دونم والا ولی بد هم نیست ها.

مرسی از نظر و نقدت :rose:

من کاراتو دنبال میکنم...ولی هیچ پیشرفتی توش نمیبینم...ولی کمتر رو کارات کامنت میزارم...بخاطر اینکه کارات تو یه لول میبینم...البته نظره من بی سواد اینطوری...میدونی بهزاد من راحت صحبت میکنم...اما کارت برای یه تری دی کار بازاری خیلی خوبه...هر تری دی کاری که کارش تموم میشه و رندر فاینالشو میبینه میفهمه کارش مشکل داره یا نه ولی انقدر یا خستست یا عجله داره نظرات دیگران رو ببینه...
مشکل اصلی = عجله...

من دوست داره پیشرفته توام...

سلام مرسی از دنبال کردن کارام و همچین کاری از لطفت هست دوسته خوبم.
پیشرفت
کلمه که برای رسیدن بهش باید خیلی زحمت بکشی که من نمیکشم.

اینا رو هم قبول دارم :

مشکل اصلی = عجله...

ایشاالله تو کارای که واسه دله خودم خواهم زد رو اینا تمرکز میکنم.

کار خیلی خوبی شده . اما همونطور که آقا عارف گفت صحنه روشنتر بشه بهتره. و پیشنهادمم اینه که این کار رو با یه پنجره انجام بدی.

مرسی از نظرت عماد جان چشم اگه وقت کردم نور رو درست میکنم.

من میخواستم هزارومین پستمو برای پیشرفت این سایت و دوستان گلم بزنم...که خدار رو شکر برای یکی از دوستای گلم زدم...ایشالا موفق باشی...
وقتی آبجکتی رو وارد صحنه میکنی روی خودشون متریال دارن...وقتی اونو ادیت نکنی اون خواصی رو که از متریال میخوایی رو اصولا نمیده چون برای صحنه دیگه ای درست شده...

من که الان دارم جواب میدم 1002 پستت هست دو تا دیگه هم پست زدی پس.مرسی از پست و نظرات نقد ها حرف هات و اس ام اس های خوبت.:rose:

بعضی ها شون رو ایدت میکنم چون آبکت ها زیادی هست که متریال هاش مشکل دارن.

بچه ها یه چیز جالب توی solidrock دیدم.وقتی طبق یه ویو دکمه Auto Expose رو بزنیم این تمام متریال ها رو طبق ویو ادیت میکنه به لحاظ گلاسینس! از یه نظرهایی خوبه و از یه نظرهایی فضولی توی کار ما.اما برام جالب بود.کاری میکنه توی ویو بشه تاثیرگلاسینس رو حس کرد
شاید بهزاد با سولید راک درست کنی بهتر جلوه کنه شیدرهات.
کاری که انجام دادم یه جورایی خلاف عرف هست که توی کار دیگران کار خودم رو بزارم.اما رندر بهزاد رو روشن کردم تا بتونم حرفم رو بهتر برسونم.بازهم معذرت میخوام کارتو پست کردم
اما هدف اصلیم یه چیز هست... پتانسیل بالای خود کار.یعنی کار اینقدر خوب و کامل هست فقط با یه فتوشاپ میشه بهترش کرد.

solid rock هم خوبه ولی خوب آدم رو تنبل میکنه و باعث میشه خودت رو تنظیمات کنترل نداشته باشی و خیلی چیزا رو درک نکنی.
تست کردم ولی باز هم تست خواهم کرد عارف جان

راستی وای چه پست پروداکت خوبی ممنونم و میگم دستت درد نکنه خیلی ممنون.

Active Member
من یه نکته اضافه کنم به گفته های استاد عارف...
این کاملا اشتباه....همه کاری رو میشه با فتوشاپ بهترش کرد...اما برای یک کاره کامل حتما باید رندر انقدر خوب باشه که درصد کمی توی رندر و متریال تفاوت بین رال بودن و یک رندر با نرم افزار وجود داشته باشه...من معذرت میخوام ولی اینم یه پست کوچیک البته خامه هنوز خدمت شما...نکته دیگر اینکه پتاسیل کار بالاست اما من دارم در سطحی که تمام ما ها دوست داریم به اون برسیمه....

من خودم هم با این قضیه رندر خوب موافقم چون وقتی شیدر ها خوب نباشن نور خوب پخش نشه و اصول رو رعایت نکنی رندر خوب نمیشه اون وقت نمیشه با فتو شاپ کاریش کرد.

ممنون بابت پست برای بچه ها مفید هست چون خیلی پیزا از این دو تا پیج دسته همه اومده.

مثلا همین کارهای اورموشن رو که نگا میکنم همبشه میگفتم عجب دهن سرویسها پست پروداکشن قویی انجام دادن ولی در عمل وقتی تمرینی یکی از فایلها رو رندر میگیرم میبینم بعله هیچ پست پروداکشنی روش انجام نشده :shock:مثالش این کار اورموشن که همیشه در تعجب بسر میبردم و میبرم

در یک جمله همه چیز رو میگم:

یه کار خوب تلفیقی از چند تا هنر هست

نه بابا خواهش میکنم مشکلی نیست و اتفاقا خوبه این جور بحث ها آدم چهار تا چیز یاد مگیره.

Active Member
همون طور که یه دختر زشت با آرایش خوشگل نمیشه میزنه چشم خودشم در میاره! ... رندر بد هم با پست پروداکش خوب نمیشه ...
من با حامد موافقم

بهزاد ... کارت خوبه ولی مشکل اینجاس که کار قبلیتم خوب بود ... دفعه بعد منتظر رندر خیلی خوب و بعدها منتظر رندر عالی هستیم ...
اتفاقاتی که رو کف افتاده جلوه خوبی به کار دادن ... مثلا اون فرشه و متریال کف و سایه صندلی در کل خوبن ... ولی انتخاب مبلمان منطق خاصی نداره ... فضا کیفیات کیوبیکی داره ... فرم آینه تا حدودی میتونه قابل قبول باشه ولی اون حرکت سیال رو درک نمیکنم ... به کارت نمیاد

جمله قشنگی بود و ایول داره این مثال زدن جون همه چیز قشنگ جا میفته و منظور رو خوب میرسونی.

مرسی.ایشا الله به کارای خوب و عالی هم میرسم یادت هست مسابقه دومی گفتی کارت 200% بهتر از قبلی شده این درصد رو سعی میکنم همین طور بالا ببرم.

برای انتخاب مبلمان هم میشه گفت یه چیزای پشتش بوده ولی درسته از پست ها فهمیدم که چیه به چیه شده و مشکلات کار کجاست.

مرسی از نقد و نظرت فرشید جان دوسته خوبم.:rose:

امید وارم بتنوم کارای خوبی بزنم و شما با کامنت های حرفه ای و قشنگت ما رو از نکات بی بهره نزاری.

راشتی بابت CPM هم خیلی خیلی ممنون.:rose:

Active Member
راستی داوود جان اون موجها هم بد شده این رندر سایز اصلیش 4500 بوده که من برای سبک شدن و راحت لود شدن 1000 رش کردم شاید ماله اون باشه رندر 4500 رو که زوم میکنم همچین چیزی رو نمیبینم.

javad online

Active Member
سلام تبريك ميگم بابت كار زيباتون:rose:
يه نكته اي بود كه گفتم بگم جمع شه با نكته هايي كه دوستان گفتن
انعكاس آينه چرا از فضاي سرويس نيستش.خيلي زياد خودشو نشون ميده
كاسه دستشور رو اگر اشتباه نكنم تو ارتفاع 60 سانت گذاشتي . به نظرم ارتفاع آينه و كاسه دست شور يه مقدار كمه.

Active Member
سلام تبريك ميگم بابت كار زيباتون:rose:
يه نكته اي بود كه گفتم بگم جمع شه با نكته هايي كه دوستان گفتن
انعكاس آينه چرا از فضاي سرويس نيستش.خيلي زياد خودشو نشون ميده
كاسه دستشور رو اگر اشتباه نكنم تو ارتفاع 60 سانت گذاشتي . به نظرم ارتفاع آينه و كاسه دست شور يه مقدار كمه.

سلام مرسی نظره لطف شماست.

انعکاس در وردی رو نشون میده که تو همون دیوار سمت وان هست بهتر بود اونجا رو هم کاشی میکردم.

ابعاد کاشی 25x40هست کاسه تو ارتفتاع 80 سانتی هست ولی بهتر بود 10 سانت میبردمش بالا گفتم ولی گفتم لبه کاشی دوم تموم شه خوبه.

مرسی از نکات خوبی که اشاره کردی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا