1 - تمرکز نداشتن روی متریالهای ورودی...
2 - . . ..
سلام.خیلی کار خوبی شده.من با طراحیش خیلی خیلی حال کردم...
به لحاظ مکسی هم چیزی کم و کسر نداره.یه مقدار تاریک شده.
زلم زیمبو هم کم داره.مثلا یه تیکه وان برق سفید بزنه یا یه جایی فوکوس بشه....
از 10 میشه بهش 8 داد.خدا قوت
خوبه:د
دستت درد نکنه:د
چه توی سرویس بهداشتی گیر کردیااا:د
بخاطره حرفه من نیس که این دفعه اسم فوتوشاپ رو ننوشتی:د اخه حداقل از فوتوشاپ یا پینت واسه کم کردن حجم استفاده کردی :ددد
اما خیلیییی خوبه اینقد داری کارا خوب میزنی...
سلام بهزاد جان
کار خوبی شده اما نور و کانترست کار کمه
بعد حرف بهرنگ دیدم اره کلا این چندتا کار اخرت همش توالت بود.
از کامپوزیت زدی بیرون زدی تو کار سرویس بهداشتی.پولش خوبه بگو ما هم بیایم
واسه کاتالوگ داری میزنی؟
یا یک سرامیک مخصوص؟
موفق و پیروز باشی
بهزاد دمت گرم .کار خوبی شده فقط نور مشکل داره
ما هم که تو همین توالت بلانسبت شما موندیم
سلام بهی
کارت قشنگه
کاشی هات خیلی قدیمیه
اون زیر کاسه دستشور که به سختی اجرا میشه
متریال کاغذ دیواری رو دادی به کاشی
کاشی جدید ssp وارد ایران کرده 1 در 1 آینه
از این سینکا هم نذار یک چیزی بزار که سر صبح یارو خاص دستو صورتشو بشوره کاربردی باشه
نورارو سعی کن فیزیکال تر بسازی الات این نور چیه از کجا میاد ؟
شیدر هاتو هم سعی کن دونه دونه که می سازی ازش تست بگیر که رئال تر بشه
اون آینه گردم حذف کن
من کاراتو دنبال میکنم...ولی هیچ پیشرفتی توش نمیبینم...ولی کمتر رو کارات کامنت میزارم...بخاطر اینکه کارات تو یه لول میبینم...البته نظره من بی سواد اینطوری...میدونی بهزاد من راحت صحبت میکنم...اما کارت برای یه تری دی کار بازاری خیلی خوبه...هر تری دی کاری که کارش تموم میشه و رندر فاینالشو میبینه میفهمه کارش مشکل داره یا نه ولی انقدر یا خستست یا عجله داره نظرات دیگران رو ببینه...
مشکل اصلی = عجله...
2 -رندر با تنضیمات نامناسب...
3 -نداشتن پست پروداکشن...
من دوست داره پیشرفته توام...
مشکل اصلی = عجله...
2 -رندر با تنضیمات نامناسب...
3 -نداشتن پست پروداکشن...
لام .
کار خیلی خوبی شده . اما همونطور که آقا عارف گفت صحنه روشنتر بشه بهتره. و پیشنهادمم اینه که این کار رو با یه پنجره انجام بدی.
من میخواستم هزارومین پستمو برای پیشرفت این سایت و دوستان گلم بزنم...که خدار رو شکر برای یکی از دوستای گلم زدم...ایشالا موفق باشی...
وقتی آبجکتی رو وارد صحنه میکنی روی خودشون متریال دارن...وقتی اونو ادیت نکنی اون خواصی رو که از متریال میخوایی رو اصولا نمیده چون برای صحنه دیگه ای درست شده...
بچه ها یه چیز جالب توی solidrock دیدم.وقتی طبق یه ویو دکمه Auto Expose رو بزنیم این تمام متریال ها رو طبق ویو ادیت میکنه به لحاظ گلاسینس! از یه نظرهایی خوبه و از یه نظرهایی فضولی توی کار ما.اما برام جالب بود.کاری میکنه توی ویو بشه تاثیرگلاسینس رو حس کرد
شاید بهزاد با سولید راک درست کنی بهتر جلوه کنه شیدرهات.
کاری که انجام دادم یه جورایی خلاف عرف هست که توی کار دیگران کار خودم رو بزارم.اما رندر بهزاد رو روشن کردم تا بتونم حرفم رو بهتر برسونم.بازهم معذرت میخوام کارتو پست کردم
اما هدف اصلیم یه چیز هست... پتانسیل بالای خود کار.یعنی کار اینقدر خوب و کامل هست فقط با یه فتوشاپ میشه بهترش کرد.
من یه نکته اضافه کنم به گفته های استاد عارف...
این کاملا اشتباه....همه کاری رو میشه با فتوشاپ بهترش کرد...اما برای یک کاره کامل حتما باید رندر انقدر خوب باشه که درصد کمی توی رندر و متریال تفاوت بین رال بودن و یک رندر با نرم افزار وجود داشته باشه...من معذرت میخوام ولی اینم یه پست کوچیک البته خامه هنوز خدمت شما...نکته دیگر اینکه پتاسیل کار بالاست اما من دارم در سطحی که تمام ما ها دوست داریم به اون برسیمه....
مثلا همین کارهای اورموشن رو که نگا میکنم همبشه میگفتم عجب دهن سرویسها پست پروداکشن قویی انجام دادن ولی در عمل وقتی تمرینی یکی از فایلها رو رندر میگیرم میبینم بعله هیچ پست پروداکشنی روش انجام نشده مثالش این کار اورموشن که همیشه در تعجب بسر میبردم و میبرم
همون طور که یه دختر زشت با آرایش خوشگل نمیشه میزنه چشم خودشم در میاره! ... رندر بد هم با پست پروداکش خوب نمیشه ...
من با حامد موافقم
بهزاد ... کارت خوبه ولی مشکل اینجاس که کار قبلیتم خوب بود ... دفعه بعد منتظر رندر خیلی خوب و بعدها منتظر رندر عالی هستیم ...
اتفاقاتی که رو کف افتاده جلوه خوبی به کار دادن ... مثلا اون فرشه و متریال کف و سایه صندلی در کل خوبن ... ولی انتخاب مبلمان منطق خاصی نداره ... فضا کیفیات کیوبیکی داره ... فرم آینه تا حدودی میتونه قابل قبول باشه ولی اون حرکت سیال رو درک نمیکنم ... به کارت نمیاد
سلام تبريك ميگم بابت كار زيباتون
يه نكته اي بود كه گفتم بگم جمع شه با نكته هايي كه دوستان گفتن
انعكاس آينه چرا از فضاي سرويس نيستش.خيلي زياد خودشو نشون ميده
كاسه دستشور رو اگر اشتباه نكنم تو ارتفاع 60 سانت گذاشتي . به نظرم ارتفاع آينه و كاسه دست شور يه مقدار كمه.