insert کردن اطلاعات فارسی در mysql

Tulip_la

New Member
سلام دوستان من نمی تونم اطلاعات فارسی توی جدول در mysql وارد کنم. وار میشه ولی fontاش عجیب غریبه character setام utf-8ته هم تو php هم تو mysql .اطلاعاتو از صفحای php می گیرم و می خوام تو mysql بریرم.
لطفا کمک کنید. مرسی.

msnasiri

Member
من درست منظورتون رو متوجه نشدم ولی این مشکل از اینکودینگ هست و اینجور نشون می ده ولی وقتی بخوای ذخیره کنی یا وقتی که بخوای بازیابی کنی دیگه این اطلاعات رو درست نشون می ده

iman_ebru

Active Member
Tulip_la عزیز!

موقع ذخیره اطلاعات در بانک اطلاعاتی (از طریق فرم ها یا هر روش دیگر) انکودینگ صفحه هر چی که باشه به همون شکل در بانک ذخیره میشه و موقع نمایش و چاپ اطلاعات هم باید انکودینگ همونی باشه که موقع ارسال بوده.

مثلا همین پستهایی که در انجمن مجیدآنلاین مینیویسیم، بصورت پیشفرض چون انکودینگ صفحه utf-8 (استاندارد زبان فارسی) هست، پست ها به همین صورت در پایگاه داده ذخیره میشه و موقع چاپ هم فقط در همین حالت utf-8 هست که همه چیز سالم نشون داده میشه.

اما اگه موقع ارسال با انکودینگ windows-1256 (استاندارد زبان عربی) ارسال کنیم و در صفحه ای که در حالت utf-8 هست بخوایم چاپش کنیم، کاراکترها بصورت مریخی و غیرقابل درک ظاهر خواهند شد.

ایمان

Tulip_la

New Member
اطلاعات رو درست نمایش میده تو صفحه php ولی توی mysql چرت و پرت نشون میده. اینو نمیشه درست کرد؟

msnasiri

Member
خب تو منظورت از mysql چیه؟
phpmyadmin منظورته یا نمایشگرهای اطلاعات mysql دیگه؟

Tulip_la

New Member
منظورم همون phpmyadmin وقتی توش فارسی insert می کنم. با وجود اینکه charset رو utf-8گذاشتم چرت و پرت نشون میده

جدیدترین ارسال ها

بالا