In The Dark

PrinceofCs

Well-Known Member
بعد مدتها یه کار خوب تو مجید دیدیم دلمون باز شد
خیلی خوب کار کردی خوشم اومد
فقط به نظر من یه مشکل داره که آتیش رئالی که روی گونه و ابرو یه جورایی با کار مچ نشده !!!!
در کل حال کردم :rose:

mami sahar

New Member
خیلی خیلی زیبا شده. چند تا سوال دارم. اول اینکه همش رو با فتوشاپ کار کردین؟ بعدم اینکه اون زمین خشکیده روی صورت رو از جایی گرفتین یعنی روی یه تصویر کار کردین یا همش رو خودتون طراحی کردین؟

snoopboys

Member
خيلي ممنون از دوستان . خانوم سحر : بله همشو با فتوشاپ كار كردم . زمين خشكيده ي روي صورتم هم پترن هست كه با كمي افكت و تنظيم كنتراست روي صورتم به اين شكل قرار دادم.
در ضمن اينم عكس اورجينال خودم هست كه آقاي محمود پريويت مسيج داده بودن :

پیوست ها

• 07092011029.jpg
    07092011029.jpg
    614.3 کیلوبایت · بازدیدها: 24

snoopboys

Member
دوستان لطفا" بنده رو راهنمايي كنيد كه چطور كارم رو به عنوان كانديد كارهاي برتر كاربران به سايت معرفي كنم

snoopboys

Member
خيلي ممنون sh1Graphic جان . اگه ممكنه بگيد طراحي ها بايد چه شرايطي داشته باشند تا براي تاپ گالري انتخاب شن . در ضمن بنده نمونه كارهاي حرفه اي فتوشاپ زياد دارم .

R-med

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
کار بسیار زیبا و تقریبا بی نقصی شده
یه سری ایرادات داره که اگه برطرف بشه به فکر کنم در حد تاپ گالری کارتون ارزشمند بشه

اولین ایرادش اینه که همونطور که تو عکس مشخص کردم , آتیش ها یه قسمت هایی سایه دارن در صورتی که آتیش سایه نداره
دومین ایراد هم که البته شخصییه اینه که آتیشی که دور ریش هارو گرفته خیلی فانتزی شده و با قسمت های ابرو همخونی نداره
فقط همین چندتا نکته رو دیدم ولی باید بگم جزء معدود کارای زیباییه که دیدم با فوتوشاپ انجام شده
تبریک میگم

ــــــــــ
یا علی

پیوست ها

• in the dark.jpg
    in the dark.jpg
    277.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

snoopboys

Member
خيلي ممنون آقاي r-med . واقعا" راهنمايي هاتون مفيد بود . الان كه شما گفتيد نگاه كردم ديدم دقيقا" همين مشكلات رو داره .

جدیدترین ارسال ها

بالا