image viewer

simpatico

Member
سلام دوستان....
من دارم یه سی دی به عنوان یه پروژه برای یکی از درسهام درست میکنم....
این پروژه قراره که 40 تا عکس که توی سی دی قرار داده شده رو نشون بده...
یه نگاهی که توی sample ها انداختم پروژه slideshow.mbd بدلیل داشتن افکت در موقع تعویض تصاویر خوب بود.... اما من میخوام امکانات silde show اتوماتیک رو هم بهش اضافه کنم ... مثل پروژه test_image_viewer.mbd
اگه دوستان کمک کنند و کلا یه پروژه image viewer کامل با تمام امکانات در اختیارم قرار بدن ممنون میشم......

silvercover

کاربر متخصص
ما یه پلاگین به نام Slideshow داریم که توی این نمونه می تونین باهاش بیشتر آشنا بشین:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=47175

توجه کنید که ممکن هست در موقع طراحی بیلدر کرش کنه اما در حالت اجرای نهایی برنامه با مشکلی مواجه نخواهد شد.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
منظورتون از اسلايد شو اتوماتيك چي هست...؟
توي مثال‌هايي كه من گذاشتم در مورد اسلايد شو ،‌دو مورد هست كه اولي هم افكت داره و هم زمان براي تعيين تغيير عكس به صورت اتوماتيك....

به اين لينك >> http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=46964

موفق باشيد...!

آخرین ویرایش:

simpatico

Member
ممنون که جواب دادین....
اما من قبلا PHOTOGALLERY رو از mmbforums دانلود کردم....
این مثال خیلی شلوغه و چون من خیلی به در برنامه نویسی تبحر ندارم نمیتونم بدون خرابکاری توش دستکاری کنم....
من دنبال یه پروژه هستم که دکمه های next و back داشته باشه... افکت در موقع تعویض تصاویر ... قابلیت اسلاید شو با تنظیم سرعت ... ومهمترین قسمت....
من میخوام که همراه هر عکس یه متن کوتاه بصورت تکست یا عکس هم نشون داده بشه که تضیح اون عکسه.... اما به به چهارزبان ... یعنی چهار گزینه یه گوشه باشه که کاربر با تیک زدن تو هر کدوم بتونه زبون متن نشون داده شده برای هر عکس رو تو همون لحظه تغییر بده...(آخی بمیرم چقر هم پروژه ساده ایه)
راستی آقا سامان ... منو که یادتون هست...چقدر سر اون قضیه موتور جستجو اذیتتون کردم... آخر هم ساختمش ...عجب چیزی شد ...
راستی بچه ها ... خیلی از پروژه هایی که از این سایت گرفتم روی MMB من کار نمیکنه و میگه ورژن جدیدتر لازم داره ... ورژن مال من که 4.9.8 OGG هست ... مگه ورژن جدیدتر هم اومده؟؟؟؟؟
ممنون میشم که کمکم کنید...مرسی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا