1- سلام علیکم
2- راهنمای php هفتگی/ماهیانه به روز می شه و خوندن پرینت اون و بسنده کردن به اون کار جالبی نیست. هم اکنون می تونید در بخش توضیحات راهنمای آنلاین php متن زیر رو ببینید:
کد:
ImageGIF() outputs an image created by PHP. Since php cannot create animated or multiple images in a single file
it cannot handle animated GIFs.
در ضمن بد نیست این سخن شما رو یادآور بشم که..... در پست اول فرمودید:
ولی اصلا نمی تونم حتی یه خط راست با این تابع رسم کنم
و در پست دوم:
آقاي مدير انجمن من پنج جلد داكيومنتهاي php رو دارم و تموم functionهاي مربوط به image رو هم بلدم منتها مشكل من توي استفاده از اونها براي ايجاد تصاوير متحرك هست من خيلي عجله دارم ولي نمي دونم چرا هيچكس نمي تونه بهم كمك كنه
من به شما خرده نمی گیرم، اما این رفتار درست نیست.
3- من گفتم نمی شه، منظورم با همین php5.0.2 ای است که شما برای ویندوزتون می گیرید هستش
چندین راه برای این کار هست. (پس ندانستن شما دلیلی بر نفی حرفهای بنده نیست :!: و حرف های من بر خلاف گفته شما "غلط" نیست)
3-1- استفاده از imagemagick به جای gd (که شاید اون مثال شما این کار رو کرده باشه)
3-2- نصب جدای GD جدید بر روی php5.0.2
3-3- نصب snapshot های php هایی که در آینده release نهایی خواهند شد.
3-4- ...
4- بهتره به جای طلبکار بودن از کسایی که اینجا سوال جواب می دن، کمی خودتون رو جای ایشون بذارید. من نه حقوقی می گیرم که دارم جواب می دم و نه سودی برام داره. من کمک می کنم تا شما به جایی برسی، ولی از شما انتظار رفتار مناسب و شاید حداقل کوچکترین تشکر خشک و خالی رو دارم (نه مثل مازولاق که در حین پاچه گیری داره رسم و رسوم انجمن ها رو به من یاد می ده و احتمالات رو برام می سنجه!!!!!)
5- شما هم موفق باشید
6- اگر علاقه دارید، می تونم برای حرفام سند بیارم
7- باز هم موفق باشید، امید