پشتیبانی Hunter

Mandana

Active Member
مطمئنن توضیحی وجود داره...پس از دوستان میخوام بیشتر بحث رو ادامه ندن تا خود کریستوفر بیان و توضیح بدن جریان رووووامیدوارم دوستان رعایت کنن و نیازی به قفل کردن تاپیک نباشه.ممنون
موفق بباشین:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
مانی خانم چه توضیحی میتونه وجود داشته باشه نمیدونم بچه های cgart چرا هیچی نگفتن!!!

باور کنید اصلا و ابدا قصد من که کسی رو ضایع کنم بخیل که نیستم تاره به ایرانی های که تو سطح کاراشون تو بهترین سطح هست و تو جهان حرفی واسه گفتن داره افتخار میکنم فقط نمیدونم چه هدفی پشت این کار هست که کاری که مال خودت نیست و براش زحمت نکشیدی رو بگی مال منه من هست.

تو گالری دو بار کارای گذاشته شد که یکیشون اصلا رندر نبود یکی هم مال یه فرد به نام (که حضور ذهن ندارم اسم رو بگم) بود بچه ها اعلام کردن که کار متعلق به فرد ارسال کننده نیست.

بچه باور کنید کسانی که اون کارا رو میزن این هنر رو از تو شکم مادرشون نیاوردن کلی زحمت کشیدن و تمرین کردن مطالعه کرده کارای خوب دیدن و...به جایی اینکه بگی کار من بشنی نقد کنی و واسه خودت تجزیه و تحلیل کنی من همیشه و همه جا گفتم اینجا هم دوباره میگم لازمه خبره و استاد شدن تو هر هنر و رشته ای این 6 تا هست:

1-عشق و علاقه
2-تمرین و پشتکار
3-صبر و حوصله

حرف ها رو خیلی خلاصه میکنم

به امید روزی که این دوسته خوبمون جناب کریستوفر انقدر پیشرفت کنه و که از این هم کار بهتر بزنه.

با احترام

سلام،

اون مسابقه، مسابقه ی نور پردازی بود Lighting Challenge. کاراکتر آماده به ما دادن و امتیاز روی نورپردازی و تنظیمات نور ،شیدر ، تنظیمات شیدر ، تنظیمات رندر بوده و بعدش باید خود فایل max را براشون می فرستادیم. من که نگفتم مدلینگ از منه. این نمونه کارم رو به 20 سایت دیگه هم آپلود کردم و ذکر کردم برای مسابقه ی Life Like 3D Human Contest بوده. اگه می خواستم مخفی کنم که اسم مسابقه رو نمی بردم. من که مقام نیاوردم ولی کسانی که مقام آوردند همین کاراکتر رو با کمی تفاوت به سایت خودشون و وبلاگ خودشون آپلود کردند.فروشگاه اینترنتی مال آمریکا و مدلها مال بچه های ایتالیا هستش. می تونی به سایت CGriver بری. یه پیغام خصوصی ، یه ایمیل ، نه اینطوری حال مارو بگیری که ، دستت درد نکنه.

آخرین ویرایش:
سلام به کریستوفر عزیز

شما چند سال دارین کار می کنین و فکر کنم تخصصتون تو مدلینگه ؟

این کارتونم مثله اون کار های دیگتون محشر شده

ممنون ، من حدودا از سال 2000 با تری دی مکس 2.5 شروع به کار کردم ، تا الان حدود 13 سالی میشه.

Mandana

Active Member
بهزاد جان منظورم از توضیح منطقی این بود ...الته کریستوفر توی اون تاپیک نوشتن فقط رندر از صحنه ولی چون کمی نامفهوم بود توضیحشون خیلی ها به اشتباه افتادن و فکر کردن کار خود کریستوفر هست...
کریستوفر جان ممنون باسه شفاف سازی...فقط لطفن ازین ببعد واضح تر مشخص کن روی کجاها کار شده تا به ها به اشتباه نیافتن...
کار خیلی خوبی شده..مثل همیشه..تبیک میگم آقا:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.با هم دوست باشین.بهزاد قصدش خیر بود.کریستوفر هم از نظر شخصیتی کسی نیست که کار بخواد بدزده.چون اگه بود کارهای در سطح جهانی مطرح نمیشد.
و اما خود کار.
چندتا پیشنهاد.راستش علت اینکه تا حالا اینکار ندیده بودم چون فقط یه وایر سفید دیدم حتی رغبت نمی کردم کلیک کنم.اما وقتی رفتم توی لینک که دادی خب بسیار لذت بردم.
حتما باید خود کارو اینجا آپلود کنی.خب فتوشاپ تیکه تیکه بکن و همیشه رندر رو توی پست اول آپدیت بکن.

خیلی پر دیتیل شده.جدا مکس می تونی اینهمه دیتیل باشه؟؟!! به نظرت اگه ترکیبی کار میکردی با نرم افزارهای متفاوت زودتر به نتیجه نمی رسیدی؟ خلاصه هرچی رو بحر کاری ساختن.
model_sheet_0.jpg

آخرین ویرایش:

Active Member
سلام،

اون مسابقه، مسابقه ی نور پردازی بود Lighting Challenge. کاراکتر آماده به ما دادن و امتیاز روی نورپردازی و تنظیمات نور ،شیدر ، تنظیمات شیدر ، تنظیمات رندر بوده و بعدش باید خود فایل max را براشون می فرستادیم. من که نگفتم مدلینگ از منه. این نمونه کارم رو به 20 سایت دیگه هم آپلود کردم و ذکر کردم برای مسابقه ی Life Like 3D Human Contest بوده. اگه می خواستم مخفی کنم که اسم مسابقه رو نمی بردم. من که مقام نیاوردم ولی کسانی که مقام آوردند همین کاراکتر رو با کمی تفاوت به سایت خودشون و وبلاگ خودشون آپلود کردند.فروشگاه اینترنتی مال آمریکا و مدلها مال بچه های ایتالیا هستش. می تونی به سایت CGriver بری. یه پیغام خصوصی ، یه ایمیل ، نه اینطوری حال مارو بگیری که ، دستت درد نکنه.

قصد من ناراحت کردن و گرفتن حال شما نبود دوست عزیز شما هر کاری رو که انجام میدید باید راجبش کامل توضیح بدید که کدوم قسمت هاش رو انجام دادید.

بسیار هم عالی رندر خوبی گرفتی یه تقاضا دارم میشه همین تکسچری که که برای شلوارش و لباس استفاده کردی شیر کنی خیلی لازم دارم.

یه لینک هم از مسابقه بده کسانی که اول شدن حتما کاراشون خیلی خوب بوده خیلی دوست دارم اون ها رو هم ببینم.

یه کاراکتر 64 دلاری رو شیر کردن که مسابقه نورپردازی بدن باهاش خیلی عالی هست حتما چیزای جالب تری هم میشه پیدا کرد لطفا یه لینک بده که یه سری بزنیم.

این کاری رو هم عارف عزیز دوست خوبم اینجا گذاشته حتما تو گالری بذار خدایش همه چیزش رو خوب انجام دادی همه قسمت ها رو خوب کار کردی لطف کن راجب این کار هم یه توضیحی بده این که چطور مدل کردی و شیدر سازی و رندر و ... کاره خوبی شده تبریک میگم.

model_sheet_0.jpg

همان طوری که گفتم سایت های زیادی ثبت نام کردم و نمی تونم خیلی وقت بزارم برای هر سایت،به هر حال از این به بعد بیشتر توضیح می دم. بیشتر نمونه کارام برای مسابقه ساختم و کمتر نمونه کار شخصی دارم. مسابقه، بیشتر بم انگیزه ی کار کردن می ده و فرصت های شغلی بیشتری پیدا می کنم. اینقدر سرم شلوغه که یک ماه از مسابقه ی طراحی روبات تو CGArt.ir گذشته و من هنوز شروع نکردم. این هم لینک مسابقه :

http://www.cgriver.com/forum/forum.php

راستی یه انیمیشن برای کاراکتر Hunter ساختم میتونید تو این لینک ببینید :

https://vimeo.com/59767917

Active Member
ویدئو رو دیدم مراحل ساخت رو هم دیدم.

XXXXXXXX- 2012 3D Challenge - Mass Effect - Cha XXXXXX

xxx ها رو نذاشتم گفتم شاید دوست نداشته باشی.

ممنون برای تکسچر ها ولی خیلی کوچیک هست.

واقعا هنر مندی ماها باید یادبگیریم که دوران مدلهای ساده به سر اومده و با روز خودمونو آپ کنیم و سعی کنیم تواناییمون رو ببریم بالا تا بتونیم چیزایی بزنیم که نه دقیقا بلکه نزدیک به کارهای جهانی باشه.
این روی سخنم با کسانی هست که چون فکر میکنند داخل ایران هستند نباید مدلهای اینطوری درست کنند و باید از همون مدلهای ساده 20 سال پیش در انیمیشن و ... استفاده کنند و اصلا به خودشون زحمت نمیدن که توانایی خودشون رو نشون بدن و با جدیت روی چیزی کار کنند.

دوحالت داره یا بلد نیستند بزنند یا بلدند حال کار ندارند. در حالت دوم باید بدونند در این صورت کسی توانایی اونارو نمیبینه و بهش بها نمیده.

جدیدترین ارسال ها

بالا