آقای محترم ممنون از اینهمه لطفت و نقل قول هایی که از این طرف و اون طرف جمع کردی. یه سوال دارم: چرا نوشته های لینک های منو چاپ نکردی ؟ خوب منم میام تا صبح بهت لینک می دم و می گم IE9 فلش را ساپورت نمی کنه و فعلا هم قضیه همینه که هست. تو هم بگو ساپورت می ده . من از کلمه پروندن استفاده نمی کنم چون در شان سایت نیست. مطلب الکی هم به کسی نمی گم . مدتهاست این مساله جدی شده و واقعیت داره حالا اگه دلت لینک می خواد, من هر چند تا بخوای می دم تو هم بده. آینده همه چی را معلوم می کنه . و اما در مورد نمودارت که دادی , ادامه نوشته منو بخون برات جالبه:
برادر عزیز تو با مک کار کردی؟ یه بار هم پشتش نشستی؟اگه تو نشستی من نشستم .یک userfriendly به تمام معناست. اونجاست که معنای گرافیک و انیمیشن را می فهمی. این نمودارهام که دادی, قبول .ولی مال مکینتاشه قربونت برم نه مال ویندوز درب و داغون microsoft . که به مانند یه پیرزن بزک کرده است.حالا جالب اینجاست با توجه به همین نمودار , Apple Macintosh باز هم می خواد فلش را کنار بذاره.
اکثر برنامه های گرافیک و انیمیشن اول روی مک می آد, بعد روی ویندوز. مثل فتوشاپ ,فلش .. اینو می دونستی؟
دلیلش هم خیلی ساده است می خوان به خورد ویندوز بدن و برای همین یه مقدار وقت می گیره .همینه که ویندوز خودشو می کشه تا یه فلش یا فتوشاپ را بالا بیاره ولی مکینتاش
به راحتی و بدون هیچ زحمتی به cpu و ram ,اونو بالا می آره .خواهشن اگه با مک کار نکردی حداقل یه بار یه فلش را باهاش بالا بیار خودت همه چی رو می فهمی.
حالا اینها را برای چی گفتم؟ برای اینکه Apple دیگه فلش را ساپورت نمی ده .یعنی قبولش نداره . دیگه ویندوز با توجه به نوشته هایی که برات نوشتم عددی نیست که بخواد با IE خودش به جنگ گرافیکی با Apple بره.
قبلا گفتم بازم می گم فقط Adobe باید به داد نرم افزارش برسه وگرنه فاتحه اش خوندس .
اما شما دوستان عزیز: برای اطلاعات و پیگیری دقیقتر مطلب, وارد گوگل بشید و عبارت flash vs html5 را تایپ کنید تا آخرین اخبار را بگیرید چون بهر حال خبر ها زود تغییر می کنن .
'چگونه است که آدم عليل آزارمان نمي دهد اما ذهن عليل آزارمان مي دهد؟آدم عليل تشخيص مي دهد که ما داريم راه مي رويم،اما ذهن عليل مي گويد اين ماييم که مي لنگيم.' _ از بلز پاسکال
پایدار باشید و موفق - مهرداد