Hotmail از امکاناتش مي کاهد!

Maxton

Active Member
سرويس پست الکترونيک مايکروسافت موسوم به Hotmail از روز دوشنبه دسترسي کاربرانش به يک سرويس رايگان که انتقال نامه هاي الکترونيک به ديگر سرويسهاي ميزبان پستي را ممکن مي کرد، قطع نمود.

به گزارش بخش خبر سايت اخبار فن‌آوري اطلاعات ايران ، به نقل از خبرگزاري سلام، گفتني است که از اين پس استفاده از اين سرويس تنها براي آن دسته از مشترکان email مايکروسافت ممکن است که از سرويسهاي پولي اين شرکت بهره مي برند.

مقامات مايکروسافت خود مدعي هستند که هرزنامه نويس ها با سوء استفاده از اين قابليت دست به ارسال نامه هاي ناخواسته براي کاربران اينترنت مي زدند و با پولي شدن اين سرويس آنان ديگر نمي توانند از آن سوء استفاده کنند.
من شنيده بودم براي رو كم كني جي ميل مي خواد بهتر خدمات بده... :roll:

a Truth Seeking

Active Member
hanswercom گفت:
يعني اصلا جالب نبود...
چرا جالب بود عزيز.
عموما هر شركتي كه قدرت رقابت نداشته باشه راهي جز عقب نشيني نداره ديگه با وجود اين همه سرويس رايگان چند صد و بلكه هم چند گيگابايتي با كلي امكانات متفرقه كي مي ره دنبال يه سرويس چند مگابايتي كه اونم اگر چند روز بهش سر نزني بسته مي شه.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آره روشون كم شده يه طوري مي خواستن بهونه بيارن چي بهتر از اين دليل
تو همين مجيد آنلاين خونده بودم كه مي خواهد فضاي ميل خودشو 200مگا بايت كنه ولي انكار كم آورده :D

Peyman-Pop

Active Member
Bepar2 گفت:
تو همين مجيد آنلاين خونده بودم كه مي خواهد فضاي ميل خودشو 200مگا بايت كنه ولي انكار كم آورده :D
پبر جان الان هم فضا حدود یک گیگ براي ایمیل میده منتها فقط برای اونها که ایمیل رو خریداری کردن ;-)

پیمان

Maxton

Active Member
Peyman-Pop گفت:
Bepar2 گفت:
پبر جان الان هم فضا حدود یک گیگ براي ایمیل میده منتها فقط برای اونها که ایمیل رو خریداری کردن ;-)

پیمان
خسته نباشه...

جدیدترین ارسال ها

بالا