جلوه های ویژه Honda FX

امین تری دی

Active Member
سلام :wink:
این کار تقریبا 2 الی 3 ماه پیش استارتش زده شد
ولی اخیرا تونستم فاینالش کنم
قبلا هم در بخش wip چند نمونه از مراحل کار گذاشته بودم
برای دیدن این کار به لینک های زیر مراجعه کنید

مرسی

دیدن Video از لینک های زیر :rose:

Honda FX

یا

Vimeo

فعلا

پیوست ها

• honda fx.jpg
    honda fx.jpg
    260.5 کیلوبایت · بازدیدها: 317

pclord

کاربر متخصص
عالی بود امین جان، من عاشق این جور کارام، بادو ، گردو خاک و...

فقط این آخرش که ماشین تکمیل میشکه دیگه طوفانی در کار نیست دوربین همچنان داره میلرزه و کمی از کیفیت کار کم میکنه.

قرار بود بعد از فاینال شدن توضیح کامل در مورد روند کار بدی.

تیکه تیکه شدن ماشین و حرکتشون رو توی مایا انجام دادی؟ با استفاده از NCloth انجام شده یا از پلاگین استفاده کردی؟

خیلی خوب بود.

موفق باشی.

hosienmax100

3D Artist
کارتون عالیه امین جان هم vfx کار که خودت انجام دادی هم کار محمد صدری برای کمپوزیت و اینا ...

خسته نباشید

همینطور پیشنهاد برای تاپ و سایر مباحث ..

موفق باشی /

امین تری دی

Active Member
روند تولید Honda FX

برای تکه تکه کردن ماشین از مایا Ndynamic استفاده کردم بعد ماشین رو به سافت ایمیج بردم و با استفاده
از ICE شن و ماسه رو شبیه سازی کردم و حرکت طوفان رو در اوردم با استفاده از Fume
Particle های ICE رو به گرد و خاک تبدیل کردم و برای رندر از Vray استفاده کردم و با محیطی که با VUE دوست خوبم محمد صدری ساخته بود مچ کردیم و
کامپوزیت نهایی رو با Fusion انجام شد

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟
کار خیلی خوبی شده.واقعا معرکه شده توش نکات خیلی زیادی هست
حرکت دوربین خیلی قشنگ شده البته یه خورده کمتر بشه بهتره.زیادی شیک داره
در مورد سیستم ذره ای که حرفی نیست.قشنگ شده. Ice خیلی قدرتمند هست.
در مورد سیستم پارچه برای خود ماشین راستش خوب شده.اما فقط خوب. انگار یه با کنک ترکیده .به نظرم یه مقداری سولید تر میشد شاید بهتر میشد.انگار یه بادکنک ماشین رو ترکوندی.تکنیکی خیلی خوب شده.شبیه سازی نمره کامل میگیره. اما با موضوع تتاقص داره.
بچه ها کار به این خوبی و بزرگی رو تنها نزارین.صرف نوشتن 2 کلمه برای نقد یا تشکر خب دکمه تشکر هست دیگه... یا ننویسین چیزی یا قشنگ کارو تحلیل کنین.

h.khafan

Active Member
سلام...واقعا کار عالی ای شده...خسته نباشید همگی...فقط همون نکتهای ک عارف جان گفت جنس قطعات حالت بادکنکی داره خیلی شلن...

بقیه چیزا عاله باز به جز قسمت آخر کار میتونیت با حرکت دوربین خیلی بهتری تموم شه اینکه دوربین برمیگرده به سمت عقب و یهو تموم میشه تو ذوق میزنه...و اینکه جای یه صدا گزاری عالی خالیه(من دانلود کردم صدا نداره آیا واقعا همینجوریه یا مشکل از منه؟)

واقعا عالی بود ،تبریک میگم

موفق باشید
حامد

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
میشه لینک دانلود بدین ؟
لینک اولی که باز نمیشه
دومی هم ظاهرا شی لتره !
خلاصه آقا یک زحمتی دوباره آپ کنین . مرسی

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
امین اجان تبریک، مثل همیشه عالی بود.
خیلی خوب و باحال درش آورده بودی.
همه چی رو عالی کار کردی، حرکت دوربین، تبدیل شدن ماشین، محیط سازی، طوفان و اون گرد و غبارم خیلی خوب درش آوردی.
فقط من دلم سوخت کیفیت HD یا Full HD اینو نذاشته بودی توی VImeo، حیف بود، حاله دیگه ای داشت با کیفیت اصلیش ببینیمش.
منم موافقم، تبدیل شدن رو خیلی خوب در آورده بودی اما این سبک تبدیل شدن زیاد برای این جور مدلی جالب نبود، مثلا اگه کاراکتر عروسک داشتی اینطوری میشد با ماهیت جسمت هم میخوند اما الان یه ماشین داری که از فلز تشکیل شده.
بازم تبریک می گم و خسته نباشید، هم به خودت امین جان، هم به دوستت.
پیشنهاد واسه تاپ گالری.
شاد باشی و موفق تر.

امین تری دی

Active Member
سلام:rose:
مرسی امین جان بایت نظرت
رندر این کار کلا HD بود منم کیفیت رندر رو گذاشتم تو Vimeo
قبول دارم کیفیت رو بایت بالاتر میگرفتم اما چون فضا کار با Vue بود کمی زمان رندر رو بالا برده بود

مرسی :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا