بی بی کد Home, When You Leave . . .

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام دوستان
چند وقتي بود ميخواستم اين كارو بزنم و الان فرصتش شد.
اميدورام خوشتون بياد.
max2011,vray2,Cs4

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    320.9 کیلوبایت · بازدیدها: 73
  • 6.jpg
    6.jpg
    188 کیلوبایت · بازدیدها: 64
  • 5.jpg
    5.jpg
    333.3 کیلوبایت · بازدیدها: 62
  • 4.jpg
    4.jpg
    141.7 کیلوبایت · بازدیدها: 66

madmaster_3d

Well-Known Member
کار قشنگی شده. یعنی این پست پروداکشن خیلی خوب کار کردی. فقط تنها نکته ای که ایراد هستش اینه که بامپ چوب ها زیاده منظورم فاصله بین چوب های کف. میشه انگشت بچه بره اونجا. همین

dr.hashemi

کاربر فعال
کار قشنگی شده. یعنی این پست پروداکشن خیلی خوب کار کردی. فقط تنها نکته ای که ایراد هستش اینه که بامپ چوب ها زیاده منظورم فاصله بین چوب های کف. میشه انگشت بچه بره اونجا. همین

ممنون از نظراتتون و اينكه سلامت باشيد دوستان.
تمامي فواصل و بامپ عمديه چون جنس چوب ها سمباده نخوردست براي همين بايد بامپ زياد داشته باشن

Ali_CG

Well-Known Member
خسته نباشی . . .
از پست پرو و رنگ بندی خیلی خوشم اومد
فقط این بلوری که احتمالا با فتوشاپ بهش دادی یکم خرابش کرده . . . :rose:

dr.hashemi

کاربر فعال
خسته نباشی . . .
از پست پرو و رنگ بندی خیلی خوشم اومد
فقط این بلوری که احتمالا با فتوشاپ بهش دادی یکم خرابش کرده . . . :rose:

ممنون از نظرت ولي بلور هم عمدي بوده چون ميخواستم خارج از عرف باشه و بهم ريختگي تو بلور هم باشه.ببخشيد اگه خوب نشده.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.حاجی دست مارو بگیر.تخت گاز داری میری!! یکی جلو این دکتر رو بگیره! همه رو سکته میده
خیلی کار خوبی شده.اولین چیزی که نظرها رو جلب میکنه زاویه های خوب و فوکوس های منطقی هست. که نمره 9 از 10 رو میگیره.اون 1 نمره به خاطر ویو شیشه گرد که زیاد توی کادر اومده.
بحث بعدی رنگ بندی کارهست.آرام بخش و زیبا. نمره 10 از 10 رو میگیره
مورد بعدی زیاد تیز بودن اشیاء هست که به نظرم باید برطرف بشه.سعی کن کمتر از Catmul rom استفاده بکنی.یا area بزن یا vray sinc filter .چون چشم انسان یه لایه اشک همه چی رو درصدی بلور میکنه.اگه میخوای شبیه دید واقعی بشه Catmul rom استفاده نکن
مدلسازی کار خودته؟یه مقداری توضیح بده.مثلا پارچه رو زمین کار خودته؟
نورهای ولوم خوب شده.خیلی خوب شده.یه مقداری متعال تر کن.خیلی تیز شده الان
تابلوهای کار خوب شده
ببین در کل کارت خیلی آرتیستیک و هنری شده.مواردی که گفتم رو بر طرف بکن
الان نمره 7 از 10 میاره.اگه به نمره 9 برسونی پیشنهاد برای تاپ گالری

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام.حاجی دست مارو بگیر.تخت گاز داری میری!! یکی جلو این دکتر رو بگیره! همه رو سکته میده
خیلی کار خوبی شده.اولین چیزی که نظرها رو جلب میکنه زاویه های خوب و فوکوس های منطقی هست. که نمره 9 از 10 رو میگیره.اون 1 نمره به خاطر ویو شیشه گرد که زیاد توی کادر اومده.
بحث بعدی رنگ بندی کارهست.آرام بخش و زیبا. نمره 10 از 10 رو میگیره
مورد بعدی زیاد تیز بودن اشیاء هست که به نظرم باید برطرف بشه.سعی کن کمتر از Catmul rom استفاده بکنی.یا area بزن یا vray sinc filter .چون چشم انسان یه لایه اشک همه چی رو درصدی بلور میکنه.اگه میخوای شبیه دید واقعی بشه Catmul rom استفاده نکن
مدلسازی کار خودته؟یه مقداری توضیح بده.مثلا پارچه رو زمین کار خودته؟
نورهای ولوم خوب شده.خیلی خوب شده.یه مقداری متعال تر کن.خیلی تیز شده الان
تابلوهای کار خوب شده
ببین در کل کارت خیلی آرتیستیک و هنری شده.مواردی که گفتم رو بر طرف بکن
الان نمره 7 از 10 میاره.اگه به نمره 9 برسونی پیشنهاد برای تاپ گالری

سلام عارف عزيز و ممنون از لطفي كه داري مثل هميشه با كمال ميل نقدهاي به جات رو ميپذيرم و سعي ميكنم حتما اشكالات رو رفع كنم.
راستي دقيقا با varysincfilter گرفتم و exponential نميدونم چرا بازم تيزه شايد مقداري chamfer لازمه.
مدلها رو تماما خودم زدم بجز صندلي كه نخ كشي شده.
پارچه هارو هم با clo3d روي اجسام انداختم ولي چون حجمش خيلي زياد شده بود پروكسيش كردم و اوردم تو صحنه.
و خيلي خيلي ممنون از پيشنهادت براي تاپ گالري.

dr.hashemi

کاربر فعال
AREF عزيز يه نكته ديگه كه يادم رفت بگم اينه كه ما هر چي داريم از اساتيدي مثل شماست.

:rose:

AREF

سلام مجدد.اگه واقعا همه رو خودت مدل کردی عالی هست.
حتما حتما اشکالات رو برطرف کن بزار اورموشن.

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام مجدد.اگه واقعا همه رو خودت مدل کردی عالی هست.
حتما حتما اشکالات رو برطرف کن بزار اورموشن.

بله بجز گل و صندلي كه گفتم بقيه مدل شده.
اورموشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shock:
ممنون از لطفي كه داري ولي فكر نكنم در اون حد باشه.

AREF

امتحانش مجانیه! :wink: کار رو هر کسی ببینه شایستگی هاشو میفهمه.مخصوصا اونجا چشماشون ترازو هست.
ببین برای موفق شدن باید افقت رو بیشتر ببینی. منتها مشکل اینجاست بعضی از بچه ها افق رو دیدن و بهش رسیدن اما ظرفیت رو نداشتن!! خیلی از بچه ها متاسفانه کاراشون تاپ گالری اورموشن و اینهاست.اما یه روز از اینجا شروع کردن.وقتی میگی کاراتو چرا دیگه تو سایت نمیزاری میگه مجیدآنلاین؟؟!! با حالت پوسخند .. به این میگن ظرفیت کم. خیلی هاشون رنگ هاشون سبز هست متاسفانه:mad:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام به آقا عارف گل

خدا کنه ما هم یه روز به نقطه ایی بریسیم که کارمونو همه بپذیرن ولی ....

راستی دکتر اون برج ایفل هم مدل کردی ؟:shock:

آقا عارف من عکس زیاد می بینم ولی وقتی خودم کار می زنم همش فکر می کنم کارم خوب نشده و درست هم هست ولی نمی دونم باید اون مشکلی رو که می بینم چطور حلش کنم و این باعث میشه که من سیستم رو خاموش کنم و واقعا خودم هم به خودم میگم که اینجوری که اصلا پیشرفتی در کار نیست!

وا قعا نمی دونم چی کار کنم شما اینجوری نشدین؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام خیلی عالی شده خسته نباشی اما چرا اینقدر Blur دادی ؟؟؟
پیشنهاد واسه تاپ گالری ....

AREF

سلام.ببین باید خیلی کپی بزنی. کپی زدن کار راحتی نیست. اگه یه رفرنس خوب و ساده رو انتخاب کنی میتونی.
سعی کن مثلا اینو بزنی
Bathroom_0000_sign_1920.jpgBathroom_0001_sign_1920.jpgBathroom_0002_sign_1920.jpgBathroom_0003_sign_1920.jpgBathroom_0004_sign_1920.jpg

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام خیلی عالی شده خسته نباشی اما چرا اینقدر Blur دادی ؟؟؟
پیشنهاد واسه تاپ گالری ....

شارپ شده ن بلور

کارتون خوب شده خسته نباشی ولی همیشه کاراتو خیلی شارپ میکنی فک میکنم چشمت به اینقد شارپ داشتن عادت کرده
یکم نرم تر باشن 100درصد کارتو قشنگتر میکنه
خسته نباشی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
شارپ شده ن بلور

کارتون خوب شده خسته نباشی ولی همیشه کاراتو خیلی شارپ میکنی فک میکنم چشمت به اینقد شارپ داشتن عادت کرده
یکم نرم تر باشن 100درصد کارتو قشنگتر میکنه
خسته نباشی

دست شما مرسی !!! یعنی من فرقشون رو نمیدونم ؟؟؟:mad:
اول : بلور نه بلر :green:
دوم : نخیر شارپیش خوبه حالت فانتزی داده به کار مهران جان اگه دقت کنی خیلی جا ها به صورت Brush بلر شدن (مثلا اون مجسمه ی پاریس):wink:

dr.hashemi

کاربر فعال
امتحانش مجانیه! :wink: کار رو هر کسی ببینه شایستگی هاشو میفهمه.مخصوصا اونجا چشماشون ترازو هست.
ببین برای موفق شدن باید افقت رو بیشتر ببینی. منتها مشکل اینجاست بعضی از بچه ها افق رو دیدن و بهش رسیدن اما ظرفیت رو نداشتن!! خیلی از بچه ها متاسفانه کاراشون تاپ گالری اورموشن و اینهاست.اما یه روز از اینجا شروع کردن.وقتی میگی کاراتو چرا دیگه تو سایت نمیزاری میگه مجیدآنلاین؟؟!! با حالت پوسخند .. به این میگن ظرفیت کم. خیلی هاشون رنگ هاشون سبز هست متاسفانه:mad:

حرفتو كاملا قبول دارم عارف جان خودم شخصا شعارمه كه يادت نره از كجا شروع كرديو كي بودي.
اين جملتو هيچ وقت يادم نميره كه به كار قصر روياها گفتي آدم يه سري كارارو ميبينه مثل خانه سالمندان فرشيد يه سري هم مثل اين
:-?
خودمم هميشه تلاشم بر اينه كه پيشرفت كنم و به همه هم كمك كنم اين كارم دوباره با چند تا زاويه مختلف و تغييراتي كه گفتي رندر ميگيرم و ميزارم اگه همه پسنديدن بعش ميزارم اورموشن:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا