براي مخفي كردن فايلها چه با يد كرد؟
منم مثل شما مدت زیادی دنبال نرم افزارهای مختلف بودم و خیلی راههای رجیستری و نرم افزارهای مختلف رو تست کردم. مثلا نرم افزار FOLDER GUARD یا همین روشهای رجیستری رو تست کردم که وقتی هارد به هارد میکردم فایلهام لو میرفت.
من به شو های مهستی و هایده و معین علاقه زیادی داشتم و پدرم هم که وارد بود همیشه اینا رو توی هاردم پیدا میکرد و منو دعوا میکرد.
راه نهایی که من پیدا کردم و پدر مهندس کامپیوترم رو شکست دادم تغییر نام فایلها بود. بله به همین راحتی.شما اگر پسوند DAT فایلهای ویدیویی رو مثلا به پسوند DOC ورد تبدیل کنید اون فایل تبدیل یه یه فایل ورد میشه و با دابل کلیک کردن روی اون ورد هنگ میکنه و سیستم اگه طاقت نیاره ریست میشه ولی فایل سالم میمونه و لو نمیره.
در ضمن شما میتونید پسوند فایلاتون رو به پسوند LNK که پسوند SHORTCUT های ویندوزه تغییر بدید و با تعجب ببینید که قیافه فایلتون مثل یه SHORTCUT شد.اگر به دستورات سیستم عامل DOS آشنایی دارید مانند دستور ساده REN که برای تغییر نام یا پسوند فایل استفاده میشه میتونید در هنگام لزوم پسوندش رو برگردونید. البته شما اگر فایلی ویدیویی رو مثلا به SHORTCUT تبدیل کرده باشید میتونید برید بدون تغییر دوباره به فایل اصلی از توی مدیا پلیر پخشش کنید و مثل من از شیطونیتون لذت ببرید و احساس جوونی کنید.
اگر خواستید چند تا دستور ساده داس رو که بدرد میخوره بهتون در اینجا یاد بدم