He-Always-Alive

NaviD.R.R

Member
باشد که رستگار شویم ...

He_Always_Alive_by_NAVIDRAHIMIRAD.jpg

http://navidrahimirad.deviantart.com/art/He-Always-Alive-66360117

mostafa_az

Well-Known Member
فقط نوید میتونه یه همچین طرحی بزنه. خیلی زیباست. تبریک میگم. قبول باشه. :)

NaviD.R.R

Member
خیلی قشنگه بهت تبریک میگم
rose.gif

هیچ ایرادی هم نی تونم ازت بگیرم !
cheerleader3.gif

لطف داری دوست عزیز

خیلی زیباست
مثل بقیه کارها
تبریک
ممنون نیما جان

فقط نوید میتونه یه همچین طرحی بزنه. خیلی زیباست. تبریک میگم. قبول باشه. :)

شرمندمون نکن داش مصطفی ، لطف داری

خیلی عالی شده
من خیلی این سبک کارو دوست دارم
افرین

مرسی دوست من

خیلی خوشگله... تبریک میگم...

ممنون

AhadGD

Well-Known Member
نويد جان مي دوني كه بي دليل بهت نمي گن كارت خيلي زيباست ، خيلي قشنگ شده و از اين حرفا دوست من آرزو دارم يه روز شما رو از نزديك ببينم و توي چشماتون نگاه كنم و بگم خسته نباشي دوست من و كاروت حرف نداره مثل هميشه من وبلاگتون خيلي وقت پيشا ديدم همه طرحاطون هم دارم كارتون محشره و اميد وارم يه رو به آرزوم برسم ولي نويد جان درسته كه اين طرح هاتون اختصاصي يا شايدم .... ولي چه خوب بود بعد ازين كه مدتي از طرحاتون گذشت يا به چاپ رسيد حالا نه شبيه همون طرح ولي تو مايه هاي اون رو آموزش مي دادين تا يكي مثل من خنگ بتونم كوچكترين ذره از درياي استعداد و تصور خلاقيت شمارو بدست بيارم (البته نمي دونم شايد فضولي كردم) بازم ميگم هميشه هم ميگم كاراتون خيلي زيباست همين...

galagoola

Active Member
دوستی راد جان من کی تو دی آ نظرمو گفتم....
این پستم زدم تا حرفه بچه ها رو تایید کرده باشم

NaviD.R.R

Member
آقا من هیچی واسه گفتن ندارم
یعنی جای حرف نداره :eek:

متشکرم! خجالتم دادی.

اين ديگه آخرشه ...
---------------
موفقتر باشي به حق همون مردي كه هميشه زندست.

ممنون ، لطف داری.

نويد جان مي دوني كه بي دليل بهت نمي گن كارت خيلي زيباست ، خيلي قشنگ شده و از اين حرفا دوست من آرزو دارم يه روز شما رو از نزديك ببينم و توي چشماتون نگاه كنم و بگم خسته نباشي دوست من و كاروت حرف نداره مثل هميشه من وبلاگتون خيلي وقت پيشا ديدم همه طرحاطون هم دارم كارتون محشره و اميد وارم يه رو به آرزوم برسم ولي نويد جان درسته كه اين طرح هاتون اختصاصي يا شايدم .... ولي چه خوب بود بعد ازين كه مدتي از طرحاتون گذشت يا به چاپ رسيد حالا نه شبيه همون طرح ولي تو مايه هاي اون رو آموزش مي دادين تا يكي مثل من خنگ بتونم كوچكترين ذره از درياي استعداد و تصور خلاقيت شمارو بدست بيارم (البته نمي دونم شايد فضولي كردم) بازم ميگم هميشه هم ميگم كاراتون خيلي زيباست همين...

ممنون از لطفی که به من داری ، چشم دوست من ، حتما این کارو رو خواهم کرد ، البته یه مقداری مشغله کاریم زیاده ولی سر فرصت حتما این کار رو انجام می دم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
عالي شده نويد مثل هميشه.

البته دوست داشتيم كه شايد اين طرحت رو مثلا تو مسابقه ي مجيدآنلاين ميديديم كه انگاري قسمت نشد. انشالا بازم از اين كاراي قشنگ ازت ببينيم.

AhadGD

Well-Known Member
ممنون از لطفی که به من داری ، چشم دوست من ، حتما این کارو رو خواهم کرد ، البته یه مقداری مشغله کاریم زیاده ولی سر فرصت حتما این کار رو انجام می دم
ببين نويد جان بهم قول دادي پس من و ما منتظريم......

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا