Harmony

Hamed

Active Member
سلام
امیدوارم همگی خوب و سلامت باشین
من تقریبا 3 ماه پیش سفر به یکی از کشورهای همسایه داشتم البته نه مثله بعضی وقتا...کاری بود این یکی...یکی ما رو دید و برای مغازش و خونش از ما تری دی خواسته...
این کاری که دارم شروع میکنم اسمش هست هارمونی چون در ترکیب بندی این اتاق نشیمن رنگ ها خیلی نزدیک به هم هستن.
کار ابعادش نزدیک به 38 متر و باید یه ست با چندتا کوسن و چندتا تک صندلی راحتی کوچیک استفاده بشه با یک تلویزیون و خوب میز و عسلی رنگ اصلی این کار کرمه با رنگ چوبی مثله ونگه تیره...
دوتا دلیل اصلی داشت گذاشتنه کارم در اینجا
1 - گرفتن نظر دوستان چون میخوام برای خودم تو کشور همسایه رزومه بین الملی خوبی از کاره مکس به جا بزارم.
2 - تمام مراحل کار با توضیحات رو اینجا میزارم تا مثله یک آموزش خوب بشه ازش استفاده کرد .
این پلانه کار که کمی روی پارکتاش کار کردم لازمه بدونید این یکی از دو اتاق نشیمن این خونست.​

تاریخ شروع تاریخ تحویل
90/09/20 90/10/20​

51809479457327387056.jpg

امیدوارم با نظراتتون مثل همیشه کمک کنید به من بی سواد...​

علی علی

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام دوستان پله اول راحت بود باکس تی وی و خوده تی وی به نظر شما چطوره؟منظورم هم مدل(البته سادست) و هم جا نمایش؟؟؟

76455203898000795547.jpg

یه نکته راجبعه مدلینگ کردن اجسام در فیلد دکوراسیون داخلی برای محاسبه شدن GI برای لبه ها بهتر لبه ها چمفر بشن مدل رال تر توی فاینال رندر دیده میشه...

60645384311312570311.jpg

علی علی

سلام حامد جان بحث خوبی شروع کردی ولی من اگه جای شما بودم فضایی که واسسه باکس تی وی قرار دادی کلا ازش واسه تی وی استفاده نمی کردم احتمالا این اتاق میشه ماله یک مرد یا زن جوون از سبک طراحی اولیت
من اون قسمت واسه کمد لباس آینه چند تا دکور و یک ردیف کتابخونه طراحی می کردم وقسمت وسطشو واسه یک ال سی دی 26 در نظر می گرفتم
نخت و پاتختی هم که میفته زیر پنجره من نظرم اینه که اون گوشه از حموم شیشه ای استفاده کنی و دوچرخه یا تردمیل و یک مبل راحتی زیبا که تو آرک مدل 26 پیدا میشه
البته حامد جان این چیدمان ذهنی من بود که تاپیک یکیم جنبه آموزشی داشنه باشه

Hamed

Active Member
درود
چطوری سعید جان...
تو بحث دکوراسیون داخلی به نظر من سادگی زیباترین رکنه...اگر کار کلاسیک نباشه...متوجه که میشی...و در نظر داشته باش ما فقط الان داریم اتاق نشیمن دیزاین میکنیم...تخت...!!!پاتختی...!!!خود مشتری حالیشه میدونه چی میخواد ولی هر طراحی باید یکم جسارت داشته باشه و گرنه چه فرقی با طرف داره...البته کتابخونه کوچیک داریم تو کار ولی مدلش هنوز آماده نیست...من باید بتونم با رنگ کرم و قهوه ای سوخته بتونم جوری کارو ارائه بدم که نپره طرف...چون خوابش هست... مغازش هست...آشپزخونه داره...اعتباره من مهمتر از همست...ولی تا قسمتی از حرفایی که زدی رو پروژ اعمال میکنم چون خوب فکر میکنی میدونم اینکاری...جونه جونه که نه ولی خوب با یک بچه اونم پسر...در ضمن اکثر اوقات خانوم خونست باید به این توجه کرد که زیاد نباید زمخت باشه...چون خانوما اصولا خط میدن به آقای خونه...

علی علی

max vray

کاربر VIP
سلام اقا حامد عزیز
کار بسیار خوبی دارین میکنین با قرار دادن این مبحث
در مورد جای تلوزیون باید بگم دقیقا جولوش پنجرست و در تمام روز نور اون پنجره رو تلوزیونه و نمیزاره چیزی ببینند
البته چون جا کمی تنگه جایی بهتر از اونم براش نمیشه تو این کار پیدا کرد
شما خودت خبره این کاری اما پیشنهاد میدم از کلیت به جزییات برو مدل کارت خوب شده اما شاید تو کار مجبور بشی ادیتش کنی اگه از یکسری چیدمان اولیه و لکه گذاری فضا ها و ترکیب رنگی اولیه شروع میکردی صورت مسئله ساده تر میشه
بازم میگم شاید تو کار مجبور بشی میز کمی دست کاری کنی تا با بقیه مبلمان ست کنی یا همخوانی داشته باشه پس وقت تو سر جزییاتش بنظرم الان نظاری بهتره
کمی از ایده کلیت برای این فضا بگو بدونیم چه مصالحی میخوای به جز چوب استفاده بکنی و چیدمانت به چه صورته
بازم بخاطر این مبحث ازت تشکر میکنم من موندم این فکرا از کجا میاد تو سرت !!این مبحث یک کلاس طراحی معماری خوب خواهد شد!
متشکرم:rose:

Hamed

Active Member
درود
اول از همه یه خسته نباشید به دوستان بدم و این آموزش کوچیک رو اینجا قرار بدم تا دوستان هم بتونن استفاده کنن...چون از رو همین پرده ها رو دارم مدل میکنم و از روی آبجکت های آماد و واقعیی ایده میگیرم ولی چوب پرده چون ریزه کاری داره آبجکت اسفاده میکنم...

علی علی

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام اقا حامد عزیز
کار بسیار خوبی دارین میکنین با قرار دادن این مبحث
در مورد جای تلوزیون باید بگم دقیقا جولوش پنجرست و در تمام روز نور اون پنجره رو تلوزیونه و نمیزاره چیزی ببینند
البته چون جا کمی تنگه جایی بهتر از اونم براش نمیشه تو این کار پیدا کرد
شما خودت خبره این کاری اما پیشنهاد میدم از کلیت به جزییات برو مدل کارت خوب شده اما شاید تو کار مجبور بشی ادیتش کنی اگه از یکسری چیدمان اولیه و لکه گذاری فضا ها و ترکیب رنگی اولیه شروع میکردی صورت مسئله ساده تر میشه
بازم میگم شاید تو کار مجبور بشی میز کمی دست کاری کنی تا با بقیه مبلمان ست کنی یا همخوانی داشته باشه پس وقت تو سر جزییاتش بنظرم الان نظاری بهتره
کمی از ایده کلیت برای این فضا بگو بدونیم چه مصالحی میخوای به جز چوب استفاده بکنی و چیدمانت به چه صورته
بازم بخاطر این مبحث ازت تشکر میکنم من موندم این فکرا از کجا میاد تو سرت !!این مبحث یک کلاس طراحی معماری خوب خواهد شد!
متشکرم:rose:

درود
در حقیقت داری درست میگی من اطلاعات کافی راجبعه محل نذاشتم ای کاش میشد چندتا عکس از اطراف هم میگرفتم تا شما ها هم ببنید...البته اون موقعه تو فکر درست کردنه این آموزش و کارم نبودم به هر حال مابین دوتا ساختمونه بلنده و در اوج نور گیری داخل نور قدرت زیادی نداره...درضمن پرده هم از ورود نور کمی جلو گیری میکنه...در مورد تغییر مدل حینه کار که کاملا درسته...اما زیاد وقت ندارم چون بحث تکسچرینگ مونده...متریال مونده...پست مونده...خوده بحثه تکسچر تو کارایی اینتریور 30 درصد کل کار رو دربر میگره و البته موجود در بازار برای ادامه کار حتما تکسچر ها رو آپ لود خواهم کرد و در مورد مصالح هم بگم از کاغذ دیواری هم استفاد میکنم کلا کار یکم از مینی مال شلوغ تر میشه و ست مبل به سمت تی وی چیده میشه...در مورد مبل...بزار این عکس بزارم اینجا...

مبل تقریبا تو همین مایه ها و بافت همینجوری ولی کرم دقیقا همنجوری که تو مجله نشونم داده بود...

49584206398770719684.jpg

و در مورد کوسن که سوالشو برای مدلینگ مطرح کردم توی قسمت سوالات باید تو این مایه بشه...پارکت کف هم توی این تلورانس وگرهاش باید اینجوریها باشه...درضمن روشنایی سقف باید هالوژن باشه و بس با لوستر اصلا حال نمیکنه...

21377823924888569837.jpg

علی علی

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
یه باکس جمفر شده بساز بعد ببر تو sculptris خیلی ساده میتونی یه همچین چیزی بسازی بعد خروجی .obj بگیر ازش ...
یا یه چمفر باکس بساز بعد سابدیوایدش کن ... بعدشم با paint deformation رو چین و چروکش کار کن ...

Hamed

Active Member
یه باکس جمفر شده بساز بعد ببر تو sculptris خیلی ساده میتونی یه همچین چیزی بسازی بعد خروجی .obj بگیر ازش ...
یا یه چمفر باکس بساز بعد سابدیوایدش کن ... بعدشم با paint deformation رو چین و چروکش کار کن ...

ایول...دمه شما گرم بابت وقتی که گذاشتی....:rose::rose::rose:

علی علی

Hamed

Active Member
این یه کتابخونه کوچیکه خوب شد باکس تی وی میاد و کمی هماهنگ شد فکر کنم مناسب باشه...؟؟؟

44132003079684044007.jpg

89643839432711417976.jpg

علی علی

hesam_sn

کاربر VIP
کتابخونه یه مقدار ساده هست. مثلا میشه این مدلی ساخت:rose:
حتما باید روی زمین باشه؟

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    30.2 کیلوبایت · بازدیدها: 20

Hamed

Active Member
درود
خوبی حسام؟؟؟
حسام فکر جالبی اما فکر نمی کنی یکم با بقیه وسایل اتاق هما هنگیشو از دست میده...؟؟؟به نظرم کمی مدرن تر از بقیه وسایل میشه...:-?

علی علی

max vray

کاربر VIP
سلام
خوب پیش میره اما حس میکنم کمی مبلمان پراکنده و بی نظم چیده شده یعنی تاثیری از فضای اطرافش نگرفته اگه جاش یک مبل ال بزاری فکر کنم بهتر بشه و یک تیغه هم بکشیم تلوزیون میره تو دیوار و پشتش میشه یک فضا برای بازی ورق یا تخته نرد و ...
البته اینا فقط پیشنهاد یک ادمیه که تا دربند هم نرفته چه برسه به خارج.:green:
شما هم ابعاد کار میدونی هم نیاز کارفرمارو هم تجربت بیشتره از من فقط چیزی که به فکرم میرسید گفتم.
موفق باشی:rose:

پیوست ها

• 01285094153081046636.jpg
    01285094153081046636.jpg
    50.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11

Hamed

Active Member
سلام
معذرت دیر شد من کمی درگیر کار سفارتم شدم زمان داره از دستم میره(برام دعا کنید شینگنو بگیرم:sad:) پیشنهادت عالی بود اما کمی مشکل وقت هست...الان دارم اصلاحات رندر و تست رندر رو میگیرم...

بازم ممنون حتما تست رندر ها برای نظر خواهی اساتید و دوستان خوبی چون تو اینجا آپ میکنم

علی علی

Hamed

Active Member
سلام
دوستان یکم داره سریع اتفاق می افته...
این تست رندر فقط نمیدونم چرا یکم هم تار شده هم یکم بیروح...
95292006459770125706.jpg

14730179192471920340.jpg

47119541866061771987.jpg

26965238967348115036.jpg

خوشحال میشم نظرات شما رو برای بهبوده کار بدونم...

علی علی

*farshid*

کاربر VIP
خوب شده حامد جان
فکر کنم به خاطر گاما 2.2 و راینهارت اینجوری شده ... اینو امتحان کن : راینهارت برن ولیو 0.6 + گاما 1.6 (گاما رو تا جایی که جا داشت آوردم پایین خدا بده برکت :lol:)
نمیدونم رزولیشنت چنده ولی فکر کنم فیلتر اریا 2.7 زیاد باشه

max vray

کاربر VIP
سلام حامد جان
تبریک میگم طرح زیبایی شده
علت تار شدنش من نفهمیدم چون من تاحالا با تنظیمات شما کار نکردم اما یک پیشنهادی میدم ببین شاید حل شد
اما مشکل صد درصد از دوربین با یک دوربین بدون دست کاری رندر بگیری فکر کنم مشکل حل بشه.

پیوست ها

• 14730179192471920340.jpg
    14730179192471920340.jpg
    42.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 47119541866061771987.jpg
    47119541866061771987.jpg
    77.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5

جدیدترین ارسال ها

بالا