Harmony

koorosh_kh

باحالترین کاربر
حامد جان من که زیاد از این معماری و دکوراسیون سر در نمیارم اما با این تاپیکی که زدی باعث میشی کسایی که مثل من هستند یه چیزی یاد بگیرن . که به خاطر این کار خوبی که انجام دادی من از طرف همه کاربرا تشکر میکنم :rose: البته تشویق هم میکنم:clap:
امیدوارم تو این کار بین المللی موفق باشی.

Hamed

Active Member
خوب شده حامد جان
فکر کنم به خاطر گاما 2.2 و راینهارت اینجوری شده ... اینو امتحان کن : راینهارت برن ولیو 0.6 + گاما 1.6 (گاما رو تا جایی که جا داشت آوردم پایین خدا بده برکت :lol:)
نمیدونم رزولیشنت چنده ولی فکر کنم فیلتر اریا 2.7 زیاد باشه

سلام

مرسی فرشید در مورد فیلتراریا باهات موافقم چرا زیاده رزولیشنه نهایی 1200*700 ولی در مورد گاما نه چون مشکل از دوربین بود که حل شد...بازم دمه شما گرم مدیر خوب من...

علی علی

Hamed

Active Member
سلام حامد جان
تبریک میگم طرح زیبایی شده
علت تار شدنش من نفهمیدم چون من تاحالا با تنظیمات شما کار نکردم اما یک پیشنهادی میدم ببین شاید حل شد
اما مشکل صد درصد از دوربین با یک دوربین بدون دست کاری رندر بگیری فکر کنم مشکل حل بشه.

سلام
ممنون بابت نکته سنجی عالی دوربین ایراد داشت که تمام مشکلات حل شد بجز دو مشکل که خودم حل کردم...:):):)

بازم ممنون:rose::rose::rose:

علی علی

Hamed

Active Member
سلام

دوستان گل کار داره تموم میشه و دارم رندرهای فاینال رو میگیرم الان دوست داشتم اینجا بودین میدیدن هنوز رندر نشده عالی شده خودم کفم بریده...:lol::lol::lol:الته مشتری از رنگ چوب خوشش نیومده و میگه خیلی تیرست با اجازه دوستان من تکسچره چوب رو عوض کردم...دارم میام اورموشن...:lol::lol::lol::wink:

ایشالا پایانه کار رندرهارو تو گالری آپ میکنم...ممنون از تمام دوستان گلم:rose::rose::rose:

علی علی

Hamed

Active Member
سلام
داش سعید بستگی به دیسپلیمنت داره اگر باشه...2:10 اگر نباشه 1:30 منظورم ساعته(تقریبی گفتم) چطور؟؟؟

علی علی

کاملا مشخص رندرات خیلی قشنگ میشه مشخص خیلی فنی کار کردی که به همچین تایم خوبی دست پیدا کردی آورین Area رو خوب اومدی

Hamed

Active Member
سلام
اگر مایل به دیدنه رندرهای نهایی هستید کار رو تو گالری آپ کردم

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا