ممنون دادا عالی گفتی ، همیشه برام سوال بوجود میاد که چی مشکل داره ؟
نور ؟ که سایه هاش رو انداخته ، سوخته نشده و فاض محیط رو حفظ کرده
متریال ؟ رفلکت افتاده ، نویز نداره ، بامپ اجرا شده و...
مدلینگ هم که اعتماد کامل به Archmodel دارم
و...
پس مشکل چیه ؟
چرا هر دفعه به کار نگاه میکنم ، یه چیزی میلنگه ، این مقادیر پایه که بخوبی کنار هم اومده !
خودم رو میگم ، فقط دید فنی دارم ، یه نوع نور و با یک جهت و تم توی ذهنم ترسیم میکنم و از لحاظ فنی سعی کردم که بتونم به اون حالت مَد نظرم برسم تا حد اجرا هم میره ولی فقط همین یه مورد نیست
پس بعد از چیدن وارد کردن یا مدل کردن آبجکت ها متریال هاش رو میدم ولی الان نوعی که خودشون رو نمایش بدن برام مهمه از نظر کیفیت و زیبایی ولی وقتی کنار همدیگه میرن کارم زیبا و دل پسند نیست ! چرا
خب جواب اینه ذهن من پس ضمینه ی درستی از تک تک این مقادیر نداشته ، یعنی مثلا اون مبلمانی که خودم دارم تو خونه میبینم برام ملاکه و توی کار برای نمایش اون فاز برداشتی از ذهنم رو دارم ، نه اصولش رو که باید چجوری باشه !!
یا فکر میکنم کار توی همین شدت نور واقعی میمونه !
اون اوایل این پیش ضمینه رو داشتم که برای درست کردن یک کار خوب اگه رندر واقعی باشه با متریال های خوب و مدل های خوب اون کار یک کار خوبه ، ولی از این میترسیدم که بهش فکر کنم که نکنه اصولی باید داشته باشه که کار درست نمایش داده بشه کم کم فهمیدم اینطوریه ، اصول پایه اش نه بلد بودن کار کردن با مکسه نه دونستن تنظیمات وی ری و یا .... ، اصول رنگ هاست ، سبک مدل هاست ، زاویه دید کاربر به محیط رندر ، پرسپکتیو درست ،جذب کردن کاربر و .... و .... این اصول ها باید رعایت بشه اگه بخوایم پیشرفت کنیم ، باید مثلا نور هارو بشناسیم اونم توی چه ساعات روز چه شکلی باشه ، مثلا محیط مدرن ما توی چه زمانی از روز و با چه شدت نوری در روز رندر گرفته بشه که خوب نمایش داده بشه اونم نسبت به دنیای واقعی ما که تماشاچی رو جذب کنه و کلی موارد دیگه
به قول خودت برای رسیدن به این موارد نیاز به مطالعه ی زیاد هست ، یادمه خیلی وقت پیش ( حددود یک سال پیش ) یک کتاب در رابطه با زیبایی شناسی در معماری رو دانلود کرده بودم حدود 400-500 صفحه ای بود !! منم اولاش مخم ترکید ، از پایه ی رسیدن نور به زمین و شدت هاش و زوایای پرسپکتیو ها و به فرمول هاش اشاره کرده بود تا برسه به زیبایی شناسی در معماری !! ، خیلی مبحث سنگینی بود ( خیلی سنگین !! ) حالا یکی 3 -4 سال وقت میزاره تجربی میره جلو یاد میگیره ( مثل من که تا مدتی پیش بیشتر بر پایه تجربه پیش میرفتم تا به اصول و آموزش تکیه کنم !!) ویکی هم توی 2 سال یا حداقال یک سال وقت میگذاره و آروم آروم و اصولی یاد میگیره ( برم دنبال کتابه ! )
حالا بگذریم چجوری این رندر روشنتر شد ؟ با Levels روشنتر شد ؟
صادقانه بگم اصلا برای متریال دیوار سفید وقت نمیزارم (فقط در حد یک متریال خالی با رنگ سفید ! ) ممنون میشم بیشتر کمکم کنی
راستی حمید من توی خود محیط کار رو روشن میکنم به نظرم باز خیلی خوب نمیشه بهتر نیست 50% توی رندر کار روشن بشه 50% تو فتوشاپ ؟
بعد جالبه بعد چند ساعت یا چند روز کارمو مبینم پیش خودم میگم آره اینجاش جای کار داره و یا زیاد خوب نشده و خلاصه چوبشو از این میخورم که تا آماده میشه سریع و با عجله میزارم تو سایت !! همین چند روز پیش دوباره به اون آشپزخونه هم با میز ناهار خوریه نگاه میکردم دیدم که ای وای چقدر سبزه !!!!!
بیشتر به همین دلیل کارمو میزارم توی انجمن چون هرکسی فقط مقدار زحمت کار خودش رو میبینه بطوری که مشکلاتش برای خودش نمایان نمیشن ، این به خودم یاد میده که همیشه خوش بین نباشم به کارم
خلاصه ببخشید زیاد شد
ممنون از شما