Great Secret

POP2

Member
سلام و خسته نباشی به دوستمون مگا ویو

بابا دیگه پدرم درومد اما هیچی نفهمیدم میدونی چرا چون بزرگترین نقشه های دنیا یه داستانی یه رازی یه خطی یه نشونی ....
منظور حرفم اینه زمانی که دزدان کاراییب نقشه را پیدا کردن قبلش داستان این نقشه رو میدونستند که فلانی قبلا یک گنج بزرگی در جزیزه ایکس گذاشته اون وقت دزدان و دریانوردها و غیره رفتن دنبال گنج یه هدفی داشتند.

حالا شما یه داستان از این نقشه در بیار تا ما بتونیم راز و راه و رسم اون را بفهمیم درسته.
مثل اینکه یکی یه 1000 تومنی بهت بده و بعدش بگه خوب نگاش کن و ببین من چی میخوام شما هم مثل اون هستید دارید روی داستانش کار می کنید پس معلومه هنوز داستان کامل نیست.

حداقل نمیخوای داستان بگی یه معما توش در کن ما رو دنبال نخود سیاه نفرست دیشب تا حالا به جز تصویر خودم هر چی میخواستی توی این تصویر در اومده کشتی . قلعه . ستاره . خورشید . ماه . الماس . چشم . پا . سر . دم مار. پل . رودخانه . پله . پاستور . کشک و بادنجون . آبنبات وووووو...

جون هر کی دوست داری حداقل یه تکه از داستان را بگو دیشب تا حالا خواب نکردم یه سر توی سایتم و سرم توی عکس نقاط شکل و....

آخرین ویرایش:

MEGA WAVE

Active Member
ببین عزیزم من که توی پست قبلیم گفتم این هنوز آماده نیست.

اصلاً یه کاری میکنیم، من خودم وقتی آماده شد توی همین تاپیک باز ادامش میدم

چون دوست ندارم کارم رو با عجله انجام بدم که نتیجش پایین اومدن کیفیت کار میشه !

آخرین ویرایش:

sharktech

کاربر فعال
این یه داستانی هست که مربوط به چین باستان میشه و درباره چهار عنصر : آب, باد, خاک و آتش اشاره داره و درباره یک زنی هست که عاشق میشه و نامزد این دختر رو یک اژدهایی میدزده و اون دختر با کمک گرفتن از این چهار عنصر به مبارزه با این اژدها میره و اونو شکست میده و نامزدشو نجات میده :)

البته بقیه داستان رو نمیگم تا توی کف بمونید :lol:

30min

Banned
خوب مگای عزیز میزاشتی وقتی کامل شد معما طرح میکردی دیگه .
الان مثل این میمونه که یکی به اون یکی بگه :
مگاویو : یک چیز خیلی مهمی در مورد فلان کس میدونم بهت بگم ؟
نفر دوم : آره بگو بگو بگو ! چیه ؟ :)
مگاویو : نه نمیگم ! :green:
نفر دوم : :mad:

MEGA WAVE

Active Member
این یه داستانی هست که مربوط به چین باستان میشه و درباره چهار عنصر : آب, باد, خاک و آتش اشاره داره و درباره یک زنی هست که عاشق میشه و نامزد این دختر رو یک اژدهایی میدزده و اون دختر با کمک گرفتن از این چهار عنصر به مبارزه با این اژدها میره و اونو شکست میده و نامزدشو نجات میده :)

البته بقیه داستان رو نمیگم تا توی کف بمونید :lol:

مرسی از نظرتون

چه قوه تخیلی ، ولی نه اینجوری نیست

خوب مگای عزیز میزاشتی وقتی کامل شد معما طرح میکردی دیگه .
الان مثل این میمونه که یکی به اون یکی بگه :
مگاویو : یک چیز خیلی مهمی در مورد فلان کس میدونم بهت بگم ؟
نفر دوم : آره بگو بگو بگو ! چیه ؟ :)
مگاویو : نه نمیگم ! :green:
نفر دوم : :mad:

سیمین جان یکمی صبر داشته باشید ...

من هدف اصلیم این بود که نظر بچه ها رو راجع به گرافیک کار بدونم برای همین اینجا گذاشتم.

اگر دقت کنی من از همون پست اول گفتم که بدون داشتن چیز های دیگه رازی پدیدار نمیشه !

اشاره به پست اول خودم !
توی این تصویر سازی یه راز مهم راجه به یه مسئله مهم هست
میتونید پیداش کنید ؟
مطمئناً نه، چون کلید حل راز رو ندارید
به هر حال ، اگه دوست داشتید منتظر کلید باشید ...

ارزشش رو داره یکمی زمان روش بزاریم
اگر یه چیز الکی بود میتونستم 2 روزه سر و ته شو بهم بیارم ولی واقعیت اینه که زمان بره !

خیلی خوشحالم که دوستایی مثل شما اینجا دارم
01.gif

شاد زی

POP2

Member
ما که همه چیز رو برات پیدا کردیم خب شما یک داستان روش بساز .
پس روزی که آماده شده یک پست جدید با یک داستان یا یه معما یا یه چنین چیزی بزار تا ادامه بدیم.

بازم ممنون.

nima_dsnr

کاربر VIP
عجب اسپم بازاری شده اینجا
بابا خودش میگه که معلوم نیست تهش
من قول میدم اگه فهمید بیاد همینجا بگه
حالا ولش کنید بره چین باستان کاراشو انجام بده بچه...

بنیامین خوب بید؟
وشه 5ش تومن :green:

wild-mans

Member
سلام
طرح جالبیه از این طرحها خوشم مساد چون مثل نقشی های نقالی خودمون میمونن در یک تصویر یه داستان نقل شده و تصاویر در هم هستن و ممکنه یک شی در یک داستان شی دیگری در پره دیگر باشد.
من یه کلمه dragon توش پیدا کردم
یا حق

MrHossein

Well-Known Member
واهی. چیکار کردی پسر . بازم از اون کاراستا
عالیه. در مورد کشف راز فکر کنم باید با چندتا پرفسوری چیزی مشورت کنم ولی فعلا یک تبریک هم به خاطر کارت و هم به خاطر سال نو که نشد زودتر بهت بگم از ما داشته باش. موفق باشی

MEGA WAVE

Active Member
بابا خودش میگه که معلوم نیست تهش
من قول میدم اگه فهمید بیاد همینجا بگه
حالا ولش کنید بره چین باستان کاراشو انجام بده بچه...

بنیامین خوب بید؟
وشه 5ش تومن :green:
من میدونم جریان از چه قراره نیما منتها هنوز طراحی نشده بطور کامل !

5 ش تومن رو قسط بندی هم میکنی ؟

سلام
طرح جالبیه از این طرحها خوشم مساد چون مثل نقشی های نقالی خودمون میمونن در یک تصویر یه داستان نقل شده و تصاویر در هم هستن و ممکنه یک شی در یک داستان شی دیگری در پره دیگر باشد.
من یه کلمه dragon توش پیدا کردم
یا حق

سلام به رو ماهت
ممنون از نظرت ، آره باهات موافقم :rose:

واهی. چیکار کردی پسر . بازم از اون کاراستا
عالیه. در مورد کشف راز فکر کنم باید با چندتا پرفسوری چیزی مشورت کنم ولی فعلا یک تبریک هم به خاطر کارت و هم به خاطر سال نو که نشد زودتر بهت بگم از ما داشته باش. موفق باشی

سلام حسین جان
سال نو شما هم مبارک باشه
مرسی از نظرت :rose:

شاد زی همگی

Mandana

Active Member
وووووووووووهوووووو

غول آخرش هم که اینجاس !

بازم سلام رنگ صورتیی که قیافه انسان به خودت گرفتی :دی

خوشحالم که دوست داشتی ، و توی بطن کار خیلی چیزهای مهمتری نوشته شده که از ترکیب حروف بدست میان
اما اینکه از کجا باید بدونی کی کدوم حروف رو پشت سر هم تکرار کنی تا یه جمله با مفهوم پیدا بشه به تصویر سازی مربوط میشه و اطلاعاتی که راجع به نماد های استفاده شده هست .

برا اینکه اعصاب نداری یه کاری کن : اصلاً بیخیال این موضوع بشو
144.gif

7.gif

اگه می غولم تو هم اژدهایی :( اصلن دیو 3 سر...اصن هیولای لاک نس...اصن ...مگا ویو ای :دی
هر وقت گفتی بهدن بیا توی پروفایل منم بگو پسر خوب.فضول شدم
با راپید کشیدی بعد توی فتوشپ ادیت کردی یا با مداد کشیدی توی فتوشاپ بنکلن دوباره آره و اینها:rose:

MEGA WAVE

Active Member
اگه می غولم تو هم اژدهایی :( اصلن دیو 3 سر...اصن هیولای لاک نس...اصن ...مگا ویو ای :دی
هر وقت گفتی بهدن بیا توی پروفایل منم بگو پسر خوب.فضول شدم
با راپید کشیدی بعد توی فتوشپ ادیت کردی یا با مداد کشیدی توی فتوشاپ بنکلن دوباره آره و اینها:rose:

این غول آخرش یه اصطلاحه مانی

مثلاً توی خدمت که بودیک به رئیس شعبه مون میگفتیم غول آخرش

توی شرکت به مدیر عامل مون میگفتیم غول آخرش

توی بازی ها کامپیوتری هم که معلومه ، به غول مرحله آخر میگن غول آخرش

کلاً کسایی که خیلی آره اینا بهشون میگن غول آخرش

خیلی برات کلاس گذاشتم الان ها !! فک کن منا ! من ! :دی

طرحم به اینطورت بود که با مداد کشیدم و اسکن کردم و توی فتوشاپ کار خاصی روش انجام ندادم.

شاد زی

alionline1366

Active Member
بنیامین جان واقعا ایولا داری کارت 20 از لحاظ گرافیکی سبک و نحوه اجرا کار حرف نداره و از این بابت خیلی خوشحالم که با این کارت ذهن بچه های فوروم رو به کار گرفتی ولی همینجور که خودتم گفتی این معما بدون کلید حل شدنی نیست چون ذهن انسان بسته به قدرت تفکر و تخیل هر دقیقه میتونه چیزی رو با قرار دادن اشکال و خطها کتار هم تصور کنه در همین کار میشه هزاران المان با یک ذهن باز پیدا کرد ولی دلیل نمیشه که تمام این المانها توسط طراح کار ایجاد شده باشه با قصد قبلی گاها به صورت ناخود آگاه بعضی عناصر به وجود میان پس بهتره برای حل این معما منتظر کلید یا کلیدهای دیگر اون باشیم . این قضیه مثل این میمونه که شما یک آسمون ابری رو به مثلا 10 نفر نشون بدی و بگی توی این آسمون 5 تا چیز پیدا کنید اون 10 نفر ممکنه 50 چیز مختلف رو در همون یک تکه ار آسمان ببینند و همیشه نظرات دیگران هم باعث ایجاد یک ذهنیت در شما خواهد شد اگر توی این کار 2 نفر بگن ما اژدها دیدیم به صورت ناخودآگاه بقیه دوستان هم اون اژدها رو خواهند دید.

ببخشید انقدر حرف زدم. منتظر کلید یا کلیدهای این معما هستیم.

MEGA WAVE

Active Member
بنیامین جان واقعا ایولا داری کارت 20 از لحاظ گرافیکی سبک و نحوه اجرا کار حرف نداره و از این بابت خیلی خوشحالم که با این کارت ذهن بچه های فوروم رو به کار گرفتی ولی همینجور که خودتم گفتی این معما بدون کلید حل شدنی نیست چون ذهن انسان بسته به قدرت تفکر و تخیل هر دقیقه میتونه چیزی رو با قرار دادن اشکال و خطها کتار هم تصور کنه در همین کار میشه هزاران المان با یک ذهن باز پیدا کرد ولی دلیل نمیشه که تمام این المانها توسط طراح کار ایجاد شده باشه با قصد قبلی گاها به صورت ناخود آگاه بعضی عناصر به وجود میان پس بهتره برای حل این معما منتظر کلید یا کلیدهای دیگر اون باشیم . این قضیه مثل این میمونه که شما یک آسمون ابری رو به مثلا 10 نفر نشون بدی و بگی توی این آسمون 5 تا چیز پیدا کنید اون 10 نفر ممکنه 50 چیز مختلف رو در همون یک تکه ار آسمان ببینند و همیشه نظرات دیگران هم باعث ایجاد یک ذهنیت در شما خواهد شد اگر توی این کار 2 نفر بگن ما اژدها دیدیم به صورت ناخودآگاه بقیه دوستان هم اون اژدها رو خواهند دید.

ببخشید انقدر حرف زدم. منتظر کلید یا کلیدهای این معما هستیم.

جانا سخن از دل گفتی

اگر بدونی من موقعی که این رو طراحی میکردم این جریان ابرا چقدر تو ذهنم میومد
حالا شما میگی ابر
معمولاً موقعی که یه جا منتظر چیزی هستم وقتم رو اینجوری میگذرونم که نگاه به بافت سنگا برگها و کلی چیز دیگه میکنم که خدائیش طرح های خیلی جالبی توشون هست.
هم من و هم هممون مینازیم به خدا که بزرگترین گرافیست خودشه ! ( شما محال به چیزی نگاه کنی و بزرگترین اصول گرافیکی رو توش نبینی.
البته اصول گرافیک طی قرن های زیاد از روی همین آثار طبیعت بوجود اومدن
زیادی فلسفیش نمیکنم تا بعضیا نیومدن بگن کامپوزسیون یا همون کمپوزسیون خودمون ! :wink:

شاد زی

مرسی از نظرت

sisosipo

Member
شاید کلیدش این باشه که همه به طرح شما نگاه کردن و یه جور ارزش واسه خودمون نمیدونم ولی ادمایی رو میشناسم که وقتی از خواب بیدار شدن ولی هیچ کدوم تا حالا حتی یک بار تو زندگیشون نتونستن نقاشی کنن ولی طرحی رو که تو خواب دیدنو خیلی حرفه ای تر از اونچه که بگم روی کاغذ نقش بندی کردن مرسی این طرح مثل همون طرحایی که بودن , هست چون تنها از یک چیز سرچشمه میگیرن اونم خدا !

MEGA WAVE

Active Member
شاید کلیدش این باشه که همه به طرح شما نگاه کردن و یه جور ارزش واسه خودمون نمیدونم ولی ادمایی رو میشناسم که وقتی از خواب بیدار شدن ولی هیچ کدوم تا حالا حتی یک بار تو زندگیشون نتونستن نقاشی کنن ولی طرحی رو که تو خواب دیدنو خیلی حرفه ای تر از اونچه که بگم روی کاغذ نقش بندی کردن مرسی این طرح مثل همون طرحایی که بودن , هست چون تنها از یک چیز سرچشمه میگیرن اونم خدا !

مرسی از نظرت

شاید نزدیک ترین نظریه به راز این تصویر برا شما بوده !

شاد زی

جدیدترین ارسال ها

بالا