Gamefa مرجع تخصصی بازی های رایانه ای

hossein2kk

Member
(بهتر دیدیم در مورد مدیریت صحبت کنم ! خودتون وارد سایت شید میفهمید موضوع چیه البته فعلا فقط ف.ر.م کار می کنه )
سلام !
بعد از راه اندازی سایت (امروز 4 روزش شده!) و رفع مشکلات اولیه ، نیاز دیدیم که برای قسمت های مختلف سایت و انجمن ها مدیران و ناظرانی را در نظر بگیریم.
در ادامه به قسمت های مختلف و مدیران مورد نیاز اشاره می کنم :
1)مهمترین بخشی که باید در این قسمت حداقل2 یا 3 مدیر داشته باشیم ارسال اخبار به سایت است یعنی کسانی که اخبار سایت را در صفحه اول به روز می کنند .
2)بخش بعدی در مورد خبر نامه سایت است یه پرانتز اینجا باز می کنم و یه توضیح کوتاه در موردش می دم . اون اوایل که جرقه راه اندازی سایت خورد من معتقد به این بودم که باید سایت های رقیب خودمون رو به خوبی بشناسیم و مشکلات آنها رو در بیاریم و تو اون قسمت ها قوی بشیم همین پیش زمینه این شد تا تصمیم بگیریم یک خبر نامه فارسی افتتاح کنیم که اخبار بازی ها به صورت روزانه یا یک روز در میان برای اعضا ارسال کند. تا اونجایی که تحقیقم کردیم هیچ کدوم از سایت بزرگ هم چنین کاری (هنوز!) نکردن .

این قسمت رو قرار شده خودم مدیریت کنم ولی چون مهم است حداقل این قسمت 3 مدیر ( به جز خودم) می خواد.
3)انجمن هامون هر قسمت یه مدیر می خواد که عبارتند از :
معرفی بازی ها ، نقد بازی ها ، اخبار بازی ها ، راهنمایی در مورد بازی ها ، رمز و نسوز کننده بازی ها ، شبیه ساز ها ، دانلود بازی ها ، Wallpaper ، Game Trailers ، کنسولهای PS[x] ، XBOX 360 ، WII ، PSP و PC ، معرفی سخت افزار ها و نرم افزار و در آخر هم کتب و مجلات .
یه نکته هایی هم هست که باید اشاره کنم :
خوب دوستانمون می تونن حداکثر تو 3 قسمت مدیر بشن (البته برای بعضی دوستان قابل تغییر است)

موفق باشید .
حسین مرادقلی 11 آذر 1386
لینک برای ثبت در مدیریت http://gamefa.ir/forum/showthread.php?p=185#post185
www.forum.gamefa.ir

جدیدترین ارسال ها

بالا